Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 5

pisoi3 spune:
Fetelor, am gasit un subiect unde a scris Kikiriki despre cum a nascut:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=10411&whichpage=40
La noi de ce nu o mai intra?
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Denisam spune:
Ana-eu la congelator am portii de la 150 ml in sus, cel mai mult am 300ml in sticla de jumate si o sa o decongelezpt 2 mese sau uan jumate, acuma fug ca sunt usparat c aemma nu vrea sa pape sie dupa baie, nu stiu ce are, mereu la ora 8 face figuri cu masa de o saptamina, in rest nu am de ce sa ma pling.
Va pup si ne vedem maine!
Denisa
Denisa ');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

utocatalina spune:
Neata...eu aseara iar nu am mai fost in stare de mare lucru, ca am fost cu ea 2 ore afara, am venit la tanc ca peste putin timp a inceput ploaia, si am gatit..a...tot am avut timp de nitica giugiuleala cu Dan, ca am invatat o smecherie...o pun pe Bia in pat si se uita la ursi, mai da nervoasa din maini si ii atinge, si macar pentru o vreme, sta cumintica sa ne vedem si noi de ale noastre!
Apropo, ieri i-am pus pe ea o salopeta de blugi si un hanorac cu gluga...bine ca m-am gindit sa i le pun acum, ca in curind nu o sa-i mai vina...Am pus si eu niste poze in album cu hainutele astea!Din pacate, Monica si Ursoaica, nu am mai fost in stare sa-i fac nudurile Biei!Las ca i le fac sapt. viitoare la 3 luni fixe!
Giova, abia astept sa aud peste 2 sapt. ca merge totul struna!
Mi-am luat si eu lingurita de la Chicco, ca prea aveam o caricatura de lingurita...azi am sa-i dau 3 lingurite(mie mi se pare deja linguroaie) si sper sa-i placa in continuare!
Tatiana mai ca ma tenteaza sa cumpar si eu batista sugarului, desi Bia chiar daca mai fonfaie, din cind in cind, per ansamblu are mucisori verzi pe care ii scot cu betisor din vata, dupa ce am sprayat-o cu Sterimar! Desigur ca urla, dar cum ea urla si atunci cind ii sperg ochisorii si o spal pe fata, macar ma grabesc si eu sa termin repede sa nu se strseseze de tot!
Anda si Ralu bine ca a-ti scapat si de vaccinul asta!Bia dupa vaccin a avut citeva zile agitate si nici nu a prea mincat, dar sper sa nu fie cazul la voi!
Ursoaica, Debridatul l-am gustat, dar eu nu-i mai dau demult Biei, nici macar de colici nu i-am mai dat nimik de citeva zile, ca am vazut ca se vaita pe zi,cam 30 de minute, nu f. tare, in general seara,dupa care gata, nu mai are nimik!
Si mie imi face figuri dupa baia de seara, la masa, suge nitel dupa care zbiara urla...i-o dau lui Dan sau o pun in pat 10 minute, cit ma mai mulg, dar nu scot mare brinza, maxim vreo 40, dar eu cred ca ea suge inainte destul de bine, dupa care plinge ca, poate nu-i mai curge asa repede..dar foame nu prea i-ar fi...adica suge ce ii dau eu in bibe, dar contorsionata si cam in scirba zic io!Am verificat si daca ii e foame, in 4 minute suge 130..asa ca de obicei la noi masa dureaza f. putin!
Azi nu cred ca iesim afara, ca e o vreme super naspa..Fetelor aveti idee ICE EDGE 2 cind va fi lansat pe ecrane? Dar in State ruleaza deja? Eu abia astept sa-l vad..O zi faina!
mamicuta de ciresica
Ciresica Bianca

anasebe spune:
'Neata fetele!
Ce noapte divina! A dormit Tibi de la 22:30 la 06:15!! Superb. Nu stiu feteleor cum reactioneaza bebeii vostri la vreme dar al meu daca este soare si frumos este extrem de agitat si nu doarme deloc pe timp de zi. Cum se innoreaza doarme toata ziua, este linistit si vesel. Asa ca acum Tibi doarme, din nou. Azi face 10 saptamani si vreau sa-l cantaresc, sa vad daca are deja 6 kg. Grasutu lu' mama.
Eu nu inteleg cum determina astia dimensiunile hainelor pt. bbei. Eu bodyurile i le cumpar deja pt. 74 cm, cica pt. 1 an. Chiar nu inteleg.
Ce-i prea mult nu-i sanatos....s-a trezit Tiberiu.
ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

T_Ioana spune:
Fetelor, filmul nu se numeste ICE AGE 2? A aparut pe DVD, l-a vazut o colega de a mea si a zis ca e super, mult mai fain decat 1.
Giova, si eu luasem o cutie de Nan 1 ca sa am in casa, preventiv, si intr-o seara mi s-a parut ca mbu se satura si i-am facut si 100ml de Nan, pe care bineinteles ca nu l-a baut si am desfacut aiurea cutia, iar dupa 1 luna de la desigilare nu mai poate fi consumat de bebei, acum doar sa mi-l pun eu in cafea (asta cand o sa pot sa beau cafea
)
Ioana lui
Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

monica70 spune:
Buna dimineata!
Anda si Ralu sper ca ati trecut cu bine noaptea de dupa vaccin!
Diana n-are nici o buba pe acolo,dar ce nu inteleg e ca pe ea a intepat-o doar odata,nu de doua ori cum aud la voi!Plus ca i-a dat cele doua picaturi in guritza!
ANASEBE felicitari pentru asa un somn bun!
Poze o sa incep sa cam fac si pun daca am ceva interesant! Va anunt eu !
MONI care
DIANA (01.01.2006)

utocatalina spune:
Asa-i Ioana..parca Ice Age 2 e!E deja pe DVD? Ia sa vad si io la Mall maine sau duminica cind oi ajunge...Mie si primul mi-a placut multttt!Si eu am deschis acum 2 zile o cutie de Milumil 1 seara cind a inceput sa urle..degeaba ca nu a vrut deloc...pe ea scrie ca doar 3 sapt. mai poate fi consumata dupa deschidere, asa ca daca aveam voie sa fac cioco in casa, o puneam la aia, dar asa..ma uit la ea!
mamicuta de ciresica
Ciresica Bianca

anasebe spune:
Irina, ma uitam la pozele lui Mario. E genial pustiul, si frezat nevoie mare. Ce am mai observat insa este ca aveam aceleasi lenjerii de pat!
ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Giova spune:
Neatza!!!
Mi-a dormit numai 8 ore,
.
Ioana am vazut DOOM-ul, 600.000 lei vechi.
Bine ca mi-ai zis cu laptele praf, sa nu desfac cutia. chiar vroiam sa-l desfac ca sa-l gust, dar atunci ma abtin.
Cata si eu am tot de la Chicco, e buna ca e moale, de silicon, dar prea lata. a gasit Clau mai ingusta, dar nu l-am mai lasat sa ia. Sa o distrugem pe asta mai intai.
Anda e super bun Pentaximul, nu-ti fa probleme, chiar daca l-a intepat de 2 ori. al meu nu s-a inrosit deloc, nici nu i-am pus multe comprese.
Cum a trecut noaptea? sper ca bine, caci vad ca astea cumparate nu au efecte secundare. de fapt asa a zis si dr., caci nu sunt ca ale romanesti.
Ana, Moni, Anasebe.
La frigider eu am lapte congelat in cantitati de 150 ml, sau 180 ml, caci sunt recipiente de 200 ml.
merg sa-k aduc pe fiu-mio langa mine in sufra, caci nu-i place in dormitor singur.
Gio si
Marco (6 ian. 2006)

mirela10 spune:
neatzaa mamici si bebici
fetele care intrebati cum sta mama 6 luni,pai sare din viza.aici se poarta.candd pleacac da bani pe la vami si asta e.asa am fost si eu in tara sa fac nunta,eram sarita de mult din viza,si am dat vreo 100euro.saptamana trecuta au plecat niste prieteni si au dat doar 50la unguri.deci se poate,mai ales ca soferii de pe autocar au relatii la vami,se descurca ei.
in rest,sunt bucuroasa si va multumesc ca va bucurati si voi pt mine.
dani a cam avut colici azinoapte si se screme si acum sa faca kk,ddeci s-a cam constipat,cu toate ca face lichid(o data pe zi)
va pup,ca maraie...
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)