Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 4

irinadum spune:
Ce liniste la noi astazi.
Mirela ma bucur mult ca vine mama ta si ca sta 6 luni ( are voie si dupa cele 3 luni sau se intoarce si intra iar?). Vezi ca acum pasaportul se face si la urgenta in 3 zile. Dar si asa merge repede. Cred ca esti super bucuroasa.
Ioana nu prea am inteles care e treaba cu batista si mai ales ca tre sa utilizez aspiratorul
Maraki si Denisa sa poarte micutzii sanatosi hainutzele cumparate.
Monica unde esti?
Ursulina tu faci baie la bebe din cate vad.
Teolinda iar masaj?
Anda?
Ioana acum ce ai plecat sa cumperi? Data viitoare lasa wwebcamul deschis si il pazesc eu pe Razvan . Dc misca in front te sun.

ralirali spune:
Saluti fetelor.
Am intrat un tzar sa ii zic Irinei cum e cu mucisorii pt. ca doar acum am ajuns la calculator. Deci: ii pui mai mult ser fiziologic (vreo 3 picaturi odata...eu stiu ca Sterimar pot sa ii pun o picatura deodata) si asta inmoaie mucisorii. Normal bebe ar trebui sa inceapa sa stranute si tu cand observi ca stranuta tzop pe el cu pompita sau cu ce ai tu de scos sa nu ii traga inapoi si sa ii pierzi. Noi am luat si aspiratorul acela de la Overland care se leaga la aspirator si merge struna, strumfa sta nemiscata si bulbuca ochii, pe cand la pompita ma cearta la greu.
Mirela, ma bucur mult ca vine mama ta.
Moni, Diana mai este maraita dupa vaccin? sa treaca.
Maraki, vad ca si tu ii dai papa in reprize ca mine. Cam cat dureaza la voi o masa? Mie azi imi ciea doctorita de familie sa ii dau totusi doar la 2 ore...dar daca ea papa doar 50 cum sa las? Si daca o las sta si 5 ore cu 50, ca am incercat si asa.
Noi am facut azi vaccinul si avem un ditamai gogoloiul vanat, rosu si umflat pe picior...a tras ghemotocul meu niste ragnete cum nu am auzit niciodata...ea de obicei se pisiceste doar, nu prea plange. A, apropos de titulaturi cu nume de mancaruri...taica-su ii zicea azi dimineata "pufulete" ca se ingrasa cu aer.
V-am pupat si spor la scris la schimbul 2, 3...sa am ce citi maine la micul dejun. Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)
Poze cu familionul

Giova spune:
Am aparut si noi pe aici, vad ca bate vantul.
Am fost lka cumparaturi, baita, papa, am ras, acum suntem maraiti.
Toate produsele de la Hipp, Nestle, etc, erau de la 4 luni. asa ca.... nu-i mai dau nimic deocamdata.Oricum suc de morcov nu am gasit, doar caise si piersici.
Am luat si o cutie de Nan 1 sa o avem in casa. Imi vine sa o incep eu, sa pap.
Mirela ma bucur ca vine mama ta.Dar poate sa stea 6 luni?
Irina ai rezolvat ceva cu mucusorii?Si eu mai faceam ca Raluca, il mai puneam, si cu fata in jos, il tineam pew burta, cu suzeta in gura. Si cum incerca sa respire pe nas, se vedeau mucisorii, eu cu pompita si doamne ce mult scoteam.
asa ca... spor la pescuit.
Liliana are seara de masaj azi, asa ca.....
Moni, Denisa, Ralu, Maraki si celelalte gagici. pe maine.
Gio si
Marco (6 ian. 2006)

TatianaG spune:
MIRELA, ce bine ca va poate ajuta maica-ta. Asa poti sa stai linistita la servici, ca Daniva ramane pe maini bune.
IRINA, bine ti-a zis Ioana. E vorba de batista bebelusului. Cand am auzit de ea, am zis ca asa ceva n-o sa folosesc niciodata pe copilasii mei. O prietena a luat o asemenea pompitza - de fapt e un furtun cu niste parti din plasic la ambele capete - si dupa ce-am testat-o (pe copilul ei si pe mine), am vazut ca nu-i asa rau pe cat pare. Cu pompitza de mana ii chinuiam tare mult si plangeau pana raguseau. Cu asta nici n-apuca sa planga si-s curati in nasuc. Pompitza se ataseaza la aspirator, dar nu trage cu toata puterea lui, orificiile fiind mici.
RALU, ce papa Anastasia? A prins gustul vreunui lapte praf? Poate ca stii, pe locul vaccinului, sa pui comprese cu apa statuta.
Va doresc o noapte linistita!
Tatiana siClara Maria (31 ian 2004)
Album 1 Album 2 Album 3
Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si
Eduard Mihai (09 dec 2005)
album NOU
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Ana_m spune:
salutare gagicile,
Clara doarmne dusa acum dupa baita, azi nu a dormit nimic toata ziua si era tare maraita acum seara. Azi am fost la plimbare , dar nu foarte mult ca a inceput sa picure ploaia si a trebuit sa ne intoarcem .
Mirela, voiam sa iti zic ca ma bucur ca vina mamam ta , dar zi-mi si mie cum faci sa stea 6 luni ? ca si mama mea va veni pt 3 , si ma gandesc in caz ca soacra nu va putea veni in continuare cum sa fac sa ramana mai mult. daca te bazezi pe chestia ca romanii au scos cele 3 luni , sa stii ca asta teoretic e doar pt ei valabil, caci celelalte state din uniune nu recunosc chestia asta si pt ei tot in ilegalitate esti daca ai trecut de cele 90 de zile. Acum politia dun austri si Ungaria opreste autocarele romanesti si dau amenda firmei transportatoare daca au pasageri trecuti de 90 de zile, asa ca se pare caci firmele nu mai vor sa ia asemenea pasageri.
Pasaportul dureaza cam 3 sapt , o luna. In regim de urgent anu prea vor sa il faca decat daca ai pile. Altfel iti trebuie tot felul de justificari ca de ce il vrei urgent.Tipic romanesc
.
Denisa, surioara e bine , se pare ca a cam scapat de colici, doar rar mai are, acum avem pb c anu mai facem kk.
Ioana, ai grija de tine. Sa stii ca si eu ma gandesc acum sa nu patesc eu ceva ca atunci ce i se va intampla bebelinei. Am cam devenit umpic paranoica, trebuie sa recunosc, tot timpul mi se pare ca i se poate intampla ceva copilului.
Moni, ce mai face Dia? Cum zicei ca pui laptele in conge , in pahare de 100 ?
Irina, mama ce fain program acolo, practic si cu orele de pauza, la 17 esti gata cu serviciul !!! Super !!!! Nu ca puturosiii astia ca isi iau vreo 3 ore de pauza si lucreaza pana la 8 seara ca tembelii. Nu mai faci nimic acasa.
Teolinda, Ursoaica, Giova, Maraki , Nicoleta si restul fetelor .
Ma duc sa incerc sa ma mulg.
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Denisam spune:
Ana pupicei- si bafat cu kk!
Pup toate fetele, fug si la gym si sa iau niste poze, i-am facut azi unele super si o sa le pun mai incolo!Somn usor!
Denisa
Denisa ');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

monica70 spune:
Deci nu-i mai nimeni! Mai bine ca trec la somn!
Azi dupaamiaza si seara mi-a instalat Pc-ul nou de aia am disparut! Dar vad ca n-am pierdut mare lucru ... Mai am sa-mi reinstalez programele de conta si e gata treaba!
O veste buna: fratelo a fost in Ungaria azi, la Szeged si si-a luat aparat foto digital Sony de 6 mega,i-a iesit la cca 6 mil. ca a primit inapoi TVA-ul. Asa ca de maine incep ofensiva
MIRELA ma bucur ca vine maica-ta,in sfarsit a doua veste buna de la tine (prima cu aparatul - unde-s pozele?)
Deci noapte buna gagici,eu nu stiu cat o sa dorm ca Diana s-a culcat la 20 dupa baie,ar trebui sa se cam trezeasca sa pape! Vad eu!
MONI care
DIANA (01.01.2006)

Ana_m spune:
Am reusit sa ma mulg, 100 ml fix. Apropo , Monica si Denisa , voi la conge puneti portii de cate 100 , nu ? Nu e putin ?
mai bantui putin pe aici si am plecat si eu la somn.
Nopate buna tuturor
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

pisoi3 spune:
Iar apar la ore tarzii ca huhurezul si parca vad ca sunt singura si nu mai e nimeni pe aici.
Irina, si eu ca si tine, nu prea inteleg io cum bag chestia aia de aspirat muci la aspirator, pai al meu are un super motor! Daca-i smulg nasul copilului?
Moni, asteptam poze, acum ca are fratele tau aparat.
Ne luam si noi camera video in week endul asta si mai pun si eu poze.
In seara asta am fost la vaccin, am facut de ala cumparat, Pentaxim, mai precis, cu Engerix, ca nu am mai gasit Infanrix Hexa, cica era in curs de expirare si nu il mai aducea nici un depozit. L-a intepat de doua ori pe bebe, asta e, a urlat ca din gura de sarpe dar l-a calmat repede taica-su cu biberonul cu lapte. I-am pus preventiv un paracetamol in fundulet, adica mai precis sotiorul i-a pus, ca eu de cand m-a umplut de kk si pe mine si pe Lucky ma feresc sa umblu cu asemenea chestii in funduletul lui. Dar a fost ok, fara baie de kk.
Acum doarme si nu a facut inca febra, dar il pazesc, plus ca trebuie sa ii tot pun comprese pe piciorus asa ca de aia nu dorm inca desi sunt super obosita, parca-s
Ioana, pai asa de multe s-au schimbat in ortografie, in afara de nicio si niciun care se scriu impreunat? Ce tampenie mi se pare! Sunt idioti! Eu chiar ca nu inteleg de ce le scriu impreunat ca despreunat aveau logica. Au mai facut si alte modificari? Pai io abia mi-am luat DEX-ul acu' vreo 3 ani, sa mai dau iar bani pe altul? Si eu lucrez cu traduceri si faze de astea si ar trebui sa ma pun la punct.
Hai ca mai bantui pe aici.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos