Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 11
mirela10 spune:
CIUPERCURTGIOVA,AI BANUIT BINE.iuli_n90210@yahoo.com
TEOLINDA,cred ca nicolas s-a gandit sa faca si pt dani kk.
BEE,sper sa apuci sa faci mancare.aici bate un vant de se ineaca cand il scot mai la geam.si e destul de frigut.
anei
ALINA,de ex azi am stat si eu cu dani numai in brate.asta e...se fac ei mari
DEEA,tae dulce dariuta ta si ce de par ARE
MIRA,MA bucur ca selin e cuminte.ceilalti doi s-au mai linistit,merg la gradi?
ANDIAROO,gata nu ma mai plang,ca vad ca se poate mai rau...
.DAVID E UN FRUMUSEL IN POZE
CIUPERCUTA,
IOANA,SI DANI TROSNESTE CA PINOCHIO,MAI ALES CAND VREAU SA-I FAC BICICLETA CU PICIORUSELE
IRINA,MARIO SEAMANA CU TINE![]()
CATA,ce-i dai biei sa pape,ca prea e bine dospita
RALI,ANASTASIA,E O DULCICA,SE POTRIVESTE CU PAPANASUL
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
J G spune:
Hello!
Ioana eu zic sa nu-ti mai faci probleme, si eu zic ca Bee, ca laptele tau e probabil super-consistent. Sa nu uitam ca nu conteaza numai cantitatea ci si calitatea laptelui. Al meu de pilda e apos si mult in sanul drept iar in stangul putin si gros.
Catalina si eu sunt speriata ca raman cu un san mai mare (dreptul) care oricum era un pic mai mare.
Mirela ce ma bucur ca vine mama ta! Si zici ca bate vantul rau la voi? Eu zic ca poti sa scoti bebe daca il infofolesti la urechi si gura.
Bee intrebi cat stam acasa: eu ma intorc la munca cat mai curand, la 5-6 luni... dar nu la serviu, atentie! De la aia imi iau cat concediu pot. O sa lucrez pt mine mai intai si daca nu-mi merge bine... ma intorc la job. OK, vorbesc din punctul meu de vedere, care nu mai vreau BB2.
Giova si eu vreau reteta de papanasi la j_manea2000@yahoo.com care fetelor este si ID meu de yahoo care il vrea sa ma adauge in lista.
Ursoaica ziceai ca ai scapat de colici pt ca a ragait Raisa. Mai a mea nu ragaie, punct. Doar accidental daca va vine sa credeti. Din fericire nici nu vomita iar de regurgitat foarte rar.
Ciupercuta sunt de acord cu tine, proba suptului provoaca stres. Uneori cand e cazul e utila, insa, tre sa recunosc. De ce nu intri mai des?
Liliana am vazut poza cu manjila, e haios rau.
Denisa mi se pare super interesant sa dansezi salsa cu bebe in brate, cred ca depui ceva efort dar in mod placut. Si eu dansez mult cu Carla in brate ca sa aiba fata ritmul in sange. Abia astept sa-mi povestesti cum a fost.
Mai aveam de zis dar nu mai stiu cui! O sa incerc sa fiu mai pe faza ca de citit va citesc dar nu prea apuc sa raspund. Ca noi tot cu colici la greu.
J si Carla (05.02.2006)
LunaNoua spune:
Ioana, Giova, Bee, Mirela 
Hehe, in cutia de imprimanta ... era maraita, si eu trebuia sa vorbesc cu cineva de la atelier, si am luat-o cu mine, dar pentru un moment a trebuit sa o las jos din brate, si i-am gasit culcus in cutia de la imprimanta
. Ce sa va zic, ca puiuta mea a adormit instant. In patutul ei .. cu muzica de relaxare si alea-alea.. nu era asa bine ca in cutia de imprimanta. Logic, nu ? ![]()
, Deea mamica si ingerasa Daria - 6 ian 2006
Pozele puiutei
mirela10 spune:
A, si mama a fost azi sa plateasca taxele pt pasaport si cu o taxa de urgenta de 1.000.000lei, cica luni e gata...
alina80 spune:
IOANA, nu ma enerveaza! Si eu ma mir ce rabdare am, ca nu sunt de fel asa!
GIOVA, BEE, MIRELA, deci nu sunt singura cu bebelin rasfatat! Mie mi-e mila de el sa-l las sa planga, si vorba ta, BEE, nici nu rezolv nimic, ca tot plange. Nu stiu daca la varsta asta putem sa le dam lectii. Sau poate ca la unii bebelini merge, dar la Ayan sigur n-ar functiona.
LUNANOUA, merci, esti draguta
, dar am putina burta. Si eu inainte sa raman gravida nu avea nici macar vreo idee de burta. Poate d-aia mi se pare acum ca e mare.
Am pus niste poze pe link-ul pe care il atasez la mesaj.
Acum chiar ca fug la treaba!
Alina si Ayan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
miraklucker spune:
DEEA eu credeam ca fata mea are mult par, dar Daria o intrece cu muuuuult
!
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA (20.11.2004)si bebe SELIN (07.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
mirela10 spune:
JG,deci si tu cu tzitzi inegale,ca eu cand am zis zilele trecute ,n-a zis nimeni nik si am crezut ca am eu
.la mine a ramas sanul stang mai lung si burta mare.in concluzie ma vad soatza lui shreck,ceva de genul asta...
LunaNoua spune:
Mira, daaaaaaa... de par nu ducem lipsa
Toata lumea imi zicea ca o sa ii cada, in schimb, parul ei creste si se indeseste, parca s-a si asprit un pic, ca nu mai e pufulet ca la inceput. I-a crescut vre-o 3 cm in 2 luni. Mie nu imi creste asa repede
Sunt geloasa
Am vazut si pozele tale. Ce scumpi sunt copilasii tai in poza aia cand sunt toti. Sunt mortali. M-am topit toata 
, Deea mamica si ingerasa Daria - 6 ian 2006
Pozele puiutei
J G spune:
Mirela da... de burta nu mai vorbesc. Sper sa apuc cat de curand de exercitii, cred ca o sa fac Pilates acasa si cand pot sa las fata ma intorc la tae-bo. Soata lui Shrek era printesa deci nu e asa de rau!
Deea si Carlei ii creste parul in loc sa-i cada dar am inteles ca mai are timp.
J si Carla (05.02.2006)
Denisam spune:
SALUTARE,
AM PUS SI NOI POZE NOI CU BAIETZELUL
,CA MAINEVA FI CLAR FETITZA
REVIN SA VA SCRIU UN MESAJ CA SUNT SUPER RPINSA CU BOTEZUL.
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!