Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 12

Giova spune:
Giova spune:
 Janina, Mirela, am trimis mail.
Alina e un scumpic Ayan. seamana leit cu tine.
Deea mama ce tort!!! mi-ai facut pofta.
Denisa, "baietelul" vostru e total. spor la pregatiri.
Am reusit de i-am dat cele 2 mese de pana acum, la interval de 4 ore. dar la ultima a papat doar 8 min. El pare satul, rade, chiuie, etc.
Ma bag si eu la calcat.
iute ca a iesit soarele in Timisoara[:D}.
Gio si
 si  Marco (6 ian. 2006)
Marco (6 ian. 2006)

mirela10 spune:
mirela10 spune:
 GIOVA,SAR'MANA
ALINA,ayan parca seamana cu dani,mai ales la freza.e un dulce
MIRA,ce copii frumosi ai,sa-ti traiasca.si ce mare pare selin
JG,PAItu ai ganduri seriose de recapatat silueta.eu doar ma lamentez deocamdata si fac ceva cu dani.
cu dani.
DENISA,spor la treburi
IRINA SI MONICA,E SUSPECT DE CIUDAT CA NU BANTUITI PE AICI.SUNTETI BINEEEEEEE?
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Giova spune:
Giova spune:
 Mai am ceva camasi si o pereche de pantaloni de-a lui Clau de calcat si gata.Am calcat si cele ale lui Marco.
Mirela si Janina n-aveti de ce.
Mirela mie mi-a dat dr. o crema pt. cojite. e super. se prepara in farmacii.
sper sa mai gasesc prospectul si daca tot vine mama ta sa ti-o aduca.
Si mie mi se pare ca Ayan seamana cu Dani.
Gio si
 si  Marco (6 ian. 2006)
Marco (6 ian. 2006)

Bombonicaaaa spune:
Bombonicaaaa spune:
 Bine v-am gasit mamicute !Multumesc fetelor care si-au amintit de mine 
Eu din pacate tot din umbra va urmaresc dar s-au intamplat cam multe in viata noastra si nu am avut dispozitie sa sciu
 dar s-au intamplat cam multe in viata noastra si nu am avut dispozitie sa sciu  A murit bunicul meu sapt. asta , bunicul pe care l-am iubit enorm si care m-a crescut, care mi-a facut copilaria minunata...pt. mine e ca si cum a murit tatal meu
 A murit bunicul meu sapt. asta , bunicul pe care l-am iubit enorm si care m-a crescut, care mi-a facut copilaria minunata...pt. mine e ca si cum a murit tatal meu  Tatal meu a fost aici dar a plecat in alt stat ceea ce m-a afectat destul de mult psihic , iar faptul ca nu am putut sa fiu acasa langa "tataia" in ultimele lui clipe cand doar numele meu il striga m-a daramat .
 Tatal meu a fost aici dar a plecat in alt stat ceea ce m-a afectat destul de mult psihic , iar faptul ca nu am putut sa fiu acasa langa "tataia" in ultimele lui clipe cand doar numele meu il striga m-a daramat .
Noroc ca printesa mea e un inger de copil care nu o supara deloc pe mami, doarme super bine toata noaptea si ziua destul de mult , nu avem probleme cu burtica deloc  si radem toata ziua cu gura pana la urechi si gangurim la mami  Cu diversificarea noi stam " beton" adica eu mama imorala i-am dat puiului mar ras la greu( mananca cate 80 g /masa) piure de piersici , lapte cu cereale de orez si piure de legume
 Cu diversificarea noi stam " beton" adica eu mama imorala i-am dat puiului mar ras la greu( mananca cate 80 g /masa) piure de piersici , lapte cu cereale de orez si piure de legume  o sa ziceti ca-s nebuna dar s-a adaptat neasteptat de bine si ii place tare mult, cand ii pun bavetica parca stie ca vine alt fel de papa si nu mai poate de bucurie
 o sa ziceti ca-s nebuna dar s-a adaptat neasteptat de bine si ii place tare mult, cand ii pun bavetica parca stie ca vine alt fel de papa si nu mai poate de bucurie 
Irina  sunt pur si simplu indragostita de Mario  e o figura ! Te rog mult cand ai timp trece si la noi datele de la 2 luni, le-am dat intr-un mesaj anterior dar probabil ti-a scapat, greutate 5.200kg si 60 cm
 e o figura ! Te rog mult cand ai timp trece si la noi datele de la 2 luni, le-am dat intr-un mesaj anterior dar probabil ti-a scapat, greutate 5.200kg si 60 cm 
Am cantarit bebul aseara inainte de baita cu pielea goala si nemancata si avea 5.900kg  Eu nu stiu cum are fata mea greutatea asta ca mie nu-mi pare grasa si nici cu cantitati " industriale " nu se da in vant sa manance dar papa cam des ce-i drept.
 Eu nu stiu cum are fata mea greutatea asta ca mie nu-mi pare grasa si nici cu cantitati " industriale " nu se da in vant sa manance dar papa cam des ce-i drept.
Ieri de exemplu a papat la san dimineata la 8 , pe la 11.30 a bagat 80 g mar ras ,somn pana la 2.30 , papat san , jucat , iar somn de la 5 pana la 8.30 , trezit facut baita cu mami in cada mare ( o adevarata distractie) papat san iar si somn de voie pana la 4 dim. , papat si iar somn pana la 7.30  Eu una sunt tare multumita de programul ei dar nu am facut niciodata proba suptului si desi am lapte de mai si curge de multe ori nu mi se pare ca mananca suficient , nu suge mai mult de 5-10 min. , in schimb cea mai mare distractie a ei este sa incerce sa se ridice in fund si e o fortoasa
 Eu una sunt tare multumita de programul ei dar nu am facut niciodata proba suptului si desi am lapte de mai si curge de multe ori nu mi se pare ca mananca suficient , nu suge mai mult de 5-10 min. , in schimb cea mai mare distractie a ei este sa incerce sa se ridice in fund si e o fortoasa  ca m-am si speriat intr-o zi , statea sprijinita pe perna iar eu la calculator desigur , si m-i s-a parut mie ca parca vine la vale in fatza , cand m-am uitat mandra mea aproape ca statea in fund singura si avea un zambet larg asa de izbanda
 ca m-am si speriat intr-o zi , statea sprijinita pe perna iar eu la calculator desigur , si m-i s-a parut mie ca parca vine la vale in fatza , cand m-am uitat mandra mea aproape ca statea in fund singura si avea un zambet larg asa de izbanda 
Ma uit mai fetelor mereu la pozele cu bebei si mi-s atat de dragi toti , ce frumos au crescut , si parca mai ieri puneam pozele de la echo cu bebe in burtica , ce sa mai , daca vreau sa ma binedispun 
dau fuga la albume si le iau pe rand pe fiecare  , apropo avem si noi cateva pozici noi .
, apropo avem si noi cateva pozici noi .
 Hai ca am scris prea mult dupa asa o pauza  
  la mamici si la bebei !
 la mamici si la bebei !
Oana  de
 de  

INGERASII MEI
INGERASII MEI         

Giova spune:
Giova spune:
 Oana exact la fix. te-ai auzit strigata?
Mai dane cate un semn din cand in cand.
Deea auzi zi-mi si mie la ce a folosit fasa aia roz? am vazut ca alegat-o pe Daria cu ea, de ce?
Stiu de baita de dupa, dar ce se pune in apa: petale de trandafiri, aur, miere, si mai ce?
Cu ce program ai prelucrat pozele? sunt super alea cate 3, alb-negru.
Gio si
 si  Marco (6 ian. 2006)
Marco (6 ian. 2006)

anasebe spune:
anasebe spune:
 Sa inseninat un pic afara asa ca fii-miu e supercrizat. Am reusit totusi sa pun niste poze cu el.
Pupici.
ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Bee spune:
Bee spune:
Anasebe cred ca si noi avem aceeasi problema cu timp frumos si bebe agitat. Saptamana asta n-a dormit ziua decat afara.

Giova spune:
Giova spune:
 Anasebe e un scump Tiberiu. si ce mare arata in geaca verde si salopeta de blugi!!!
Imi explici si mie cum e cu cocardele alea??? ca m-ati bagat in ceata si tu si Liana.
Gio si
 si  Marco (6 ian. 2006)
Marco (6 ian. 2006)

anasebe spune:
anasebe spune:
 Giova Pai se pare ca ne-am bagat reciproc in ceata. Atat nasa cat si mama aui vrut ceva mai special decat fundite albastre la cruciulite, asa ca am comandat niste cocarde mici, de care vor fi prinse si cruciulitele. Dar las' ca o sa le vezi peste o saptamana. Cruciulitele le-am luat de la biserica, 7000 buc. Cu greu le-am gasit si p-astea ca aveau numai argintate la 24.000 buc
 .
.
Bee Fii-miu nu doarme nici afara.

ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe