Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 13
monica70 spune:
Fetele azi sunt eu in umbra ![]()
Bombo mi-a fost dor de tine! Imi pare tare rau de tine cu bunicul si cu tatal! Ai patit si tu exact ca Denisa cu bunicul 
Abia astept sa ma uit la pozele noi cu JASMINE!
Azi v-am citit toata ziua si m-am si uitat la poze,dar n-am avut timp si nervi sa va scriu, ca iar a fost balamuc aici:tipu' cu masajul i-a facut lui mami si lui tanti aia,(tot el aseara a stat pana la 23 sa-mi termine de instalat Pc-ul,imprimantele,etc.,de setat net-ul ca altfel
nu-l lasam sa plece),dimineata mi-am reinstalat singura programele de conta si toate programele de declaratii
,pe urma a venit tipul celalalt sa-mi transfere datele din conta...totul printre tipetele Dianei si telefoane sunand
(colega-mea de la birou, turbata, a trebuit sa se descarce si ea cuiva
) Abia acum am scapat de tanti aia,ca de obicei e ultima care pleaca
Si a adormit si printesa...De acum am de configurat la programe de ma apuca dracii,ca abia le-am configurat odata in ianuarie si iar trebuie
Dar macar Pentium 4 nu se compara cu Pentium 2...

Ce sa va zic sunt super pozele noi,mai trebuie s-o vad pe EMMA si Jasmine.De comentat nu mai apuc azi, doar parul DARIEI il mentionez,care-i de cartea recordurilor ![]()
Printre altele,fratelo trebuie sa-si cumpere incarcator pentru aparatul foto ca a uitat
Si evident ca deja e descarcat
Si pana apuca sa cumpere
Ca azi l-am trimis iar cu declaratii,plus dupa adeverinta la serviciu...Bine ca am pe cine trimite! Ca ma gandesc la voi care sunteti singurele,cum carati bebeii dupa voi,sau biata IOANA cum a trebuit sa-l lase singurel pe RAZVAN...Eu numai dau telefoane cu ordine:
-mami du-mi paine,du-mi concediul medical de la doctoritza etc.
-tati hai si stai un pic cu Diana sa pot manca,sau face ordine pe aici
-Ghita du-mi cioco,lapte,mi s-a terminat uleiul,vreau frunze de patrunjel,du poze la developat,
-de fratelo Cristi nu mai zic,ii dau lista pentru Selgros,de platit telefoanele etc. ![]()
Trai nineaca!Si ma mai plang!
De aia nici nu prea ies din casa!
Hai ca iau o pauza de vizionat poze si revin!
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)

Giova spune:
Anasebe eu nu mai inteleg nimic: sa o luam cu inceputul: pt. ce cruciulite???? ce faceti cu ele???
cred ca e un obicei numai la voi.
Moni ce bine de tine ca ai cine sa te ajute si ai la cine da ordine.
dar mai trebuie sa iesi si tu din casa.
Incepi munca cu 1 aprilie? dupa ce se termina laptele de la congelat ce faci?
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
Denisam spune:
BOMBO-Onutza- te inteleg perfect, imi pare tare rau, ai grija de voi ca inteleg perfect si DOAMNE AJUTA sa FIM SANATOSI sa ne crestem INGERASII- Jasmine e super dulcica ca totzi bebelusii de atfel!
IOANA si ANASEBE- bebeii vostrii sunt mortali in pzoe,la fel ca si DARIA!
MONI-pupicei tzie is lui DI si spor cu programele de reinstalat.
GIOVA, ANAN,IRINA, CUSCRA si restul- pupici si voua.
AM o groaza d etreburi pe aici, si vream si al gym 1h, sper sa le termin, nu mai zic ca treb sa terminsi de aspirat
-maine dimi va fi un tur de fortza-muls la 6.30, pregatit gentzile de plecat l a biserica, mers la coafor la 9, la 10 sper sa fiu inapoi sa mai bag un muls, pregatit biberoane, la 11.20 vine moasa sa o imbrace pe Emma si la 12 ne tiram la biserica ca la 1 incepe dar eu imi fac molifta inainte.I-am luat emmei o rochizta superba zic eu, o sa o vedetzi in poze, sa speram duminica, ca si atunci av fi super aglomerat cu plecarea mamei si venirea nasilor sa facem baia cu pricina.Eu sunt in dubiu sa ma duc nuami in negru , fiind in doliu, dar mama nu ma lasa, cica sa imi pun macar topul la pantaloni cu alb si negru, sa vedem.
GAta am fugit-pupicei la toata lumea.
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
GIOVA normal trebuie sa incep din 10 aprilie,dar voi stii mai sigur saptamana viitoare ce fac,dupa ce merge mami la doctoritza de familie dupa concediul pe martie,sa vedem daca imi poate da medical pana la sfarsitul lui aprilie. Desi biata colega-mea nu stiu daca mai rezista intre nesimtitii aia inca trei saptamani in plus singura si are nevoie de fortze proaspete

sa la faca fatza! Dar tare as vrea sa stau,asa macar Diana va avea patru luni deja,altfel suna! Si cu iesitul din casa,uite ce vreme 
DENISA si BOMBO am vazut si ultimele voastre poze! Mie mi se pare ca Jasmine deja concureaza cu Bia la cea mai cea dolofana! Si ce ochi faini are si ea,albastri,numai ai nostri sunt nu-stim-cum!
EMMA - baietel e o figura intre ursuletii aia
! Abia astept s-o vad si echipata de botez!
URSULINA,Raisa ta vad ca ia in greutate destul de putin si nu-i asa dolofana cum ma asteptam,avand in vedere cu cat s-a nascut! Ea le asteapta pe silfidele astealalte...nu? ![]()
BEE tot asa o tineti?
MIRELUS ai fost la doctor,tot asa te doare?
RALU bine ca mai dai vesti!
De DEEA ce sa mai zic! Ce preocupari faine! Si mie imi placea f.f.f. mult sa desenez,totdeauna am avut numai 10 si aveam expuse toate desenele...imprumutam pe cele "nereusite" la juma' de clasa ,iar profa' se facea ca ploua ca oricum se prindea
,dar cand am dat eu la liceu,nu era in Arad liceu de arta ca acum!

O sa te mosteneasca Daria,nu?
TEOLINDA gata papa pentru socru? Stiu ce inseamna ca am unul in gestiune si asta inca stie sa gateasca, desi are 75 de ani! dar tot trebuie sa-i mai trimit ce nu stie sa-si faca el.
Pupici la toate in special la cele pe care le-am uitat...sau am uitat ce voiam sa le zic!
ANASEBE,CIUPERCUTZA,CATA,ALINA etc
IRINA tu unde esti? Esti LOST-a? ![]()
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)

irinadum spune:
Fetele nu am apucat sa citesc tot decat printre randuri dar sunt f obosita. Azi am fost diminetza la pediatru CU Mario ca mi se parea aiurea sa fie asa vinetiu in jurul gurii. Si individul a zis ca de regula tot ce e vinetiu se trage de la inima. L-a ascultata si a zis ca i se pare ceva in nerggula cu bataile drept urmare ne-a trimis la un cardiolog la Lyon cu care a vorbit in prealabil la telefon si caruia i-a zis ca banuie ca e o cardiopatie. Bun ...Am fugit la Lyon am facut electrocardiograma sau cum se cheama vreo 40 de minuet a zis ca e ok nu prezinta nimic iesit din comun , nici o problema. In schim are un ritm cardiac foarte ridicat . Mi_a zis sa ii dau niste picaturi seara si dimineatza si sa merg iar in 2 saptamani la pediatru sa il controleze si in o luna la el sa repete. A zis ca nu este foarte grac ca se intampla mai ales la baieti si ca mai mult ca sigur asta e cauza la faptul ca e vinetiu in jurul gurii ca sangele nu circula... in fine nu mai stiu.Am ajuns acasa parca un pic mai linistit si am sunat generalista si i-am explicat a zis sa nu ma panichez ca aceasta trahi...cardie sau naiba stie cum se zice in romana nu e grava dar trebuie urmarita ce reactia are la tratament ca poate trece la o luna sau poate dura pana la un an cand e corpul mai matur si trece de la sine. Deci cam atat. Chiar acum imi zicea o prietena ca majoritatea sportivilor au asa si ca sa stau linistita ca nu e ceva foarte gras dar sa evit sa il mai culc pe burta.
Dc stiti sau ati auzizt mai spuneti-mi si mie. Acum sunt rupta de oboseala ca amfost plecata toata ziua , dar mai intru
monica70 spune:
IRINA 

Hai ca m-ai alarmat si pe mine, ca si Dia e vinetie destul de des,o fi de la faptul ca-i super-sportiva???? ca deja toata ziua se forteaza sa se ridice in fund! Si mami de cand s-a nascut tot zice ca i se pare ca simte un suflu de la plamani,dar cand i-a zis pediatrei,a zis aia ca n-are nimic! Pe de alta parte stiu ca fratelo cand era mic,pana pe la 12 ani cand iesea din bazin,la strand (termal!) era tot vanat-vanat la buze!!!! Si n-a avut absolut nimic! Dar sportiv e ... fotbal de la 5 ani,fac.de sport,sky,tenis,baschet,fotbal etc. tot timpul ![]()
O sa-i dau telefon pediatrei s-o intreb!
IRINA cand te mai calmezi si esti mai odihnita mai zi-ne ce-ai uitat!
Plec sa-i dau sa pape Dianei ca se jeluie pe aici...
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)

teolinda spune:

Acum am terminat.. sarmale, snitele, budinca... si papanas bosumflat ca s-a trezit si nu l-am auzit din buc.. si l-am gasit plans cu lacrimi de crocodil si suspine. Va imaginati ce a fost la gura mea la adresa lu socra-miu care vrea lux... adica si desert
.
Vad ca ati mai scris 3 pag... merg sa lecturez ca sunt cu papanasul pe genunchi
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
maraki spune:
Irina sanatate multa lui Mario!!! Bine ca ai fost la dr. si nu ai amanat, daca spune dr. ca o sa-i treaca si nu este grav atunci nu te panica!De cearcane ai intrebat ?Asta e cauza?
Monica asa eram toti cand ieseam din bazin cand ne duceam pe strand, stateam in apa si uitam sa iesim , din cauza asta ne invineteam la gura....
Fetelor am avut multa treaba astazi, nici nu apucasem sa va citesc, acum am reusit sa ajung si eu la zi....Angelo nu prea a mancat astazi, cate 30-40 ml si tot incercam din ora in ora aproape.....acum il las de la 16.30 pana la 19.00 si sper sa manance si el o masa ca lumea!!!
Ralu de obicei dureaza cam 40-50 min. o masa, cu pauza de rigoare( il tin sa dea aerul afara si il schimb )
Mirela, ca si Bombonica am cumparat borcanase de la Hipp sau Baby-vita , nu prepar eu in casa cremele pt. bebe.
Astazi a venit Giorgos cu un trening cu bluzita cumparat de un coleg de sv. pt. Angelo
Noi am trecut la nr.68 dar mai sant bune si nr. 62.Revin mai incolo...pupici la bebelini ....Alina ma bucur ca ai mai dat vesti despre voi, intru in album in seara asta
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
teolinda spune:
Aoleu Irina hai ca ma ingrozesti si pe mine
. Sper sa fie totul OK, cu picaturile.Deci nu dormit pe burta?
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Giova spune:
Of Irina, imi pare rau pt. mario. sper sa fie ok cu tratamentul asta.Al meu e vanat, dar cand plange, tre sa ma uit mai atent la el.
Liliana ma bucur ca ai terminat. oofff socrii astia.
Maraki sa poarte Angelo sanatos hainutele primite. misto.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)