Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 14
Bombonicaaaa spune:
Irina i-mi pare tare rau pt. Mario , sper sa nu fie nimic serios si sa-si revina cat mai repede 
Moni si Denisa merci tare mult , pt mine conteaza enorm o vorba buna acum 
Bebitza mea a papat 130g lapte cu cereale facut destul de constistent eu zic ca e ok ?! Si cum a fost tare cuminte am avut timp sa fac si ceva buuun (eclere) si acum sper sa ma abtin sa nu le pap pe toate pana vine sotzul 
... apropo zicea cineva ceva de inceput vre-o dieta ?![]()
Fetelor abia acum am reusit sa incarc poze noi ![]()
Oana
de

INGERASII MEI
ralirali spune:
Saluti.
Iarasi am citit pe bucatele si nu mai stiu ce trebuia sa scriu.
Mai stiu doar ca m-a intrebat Tatiana de lapte...acum am ramas la Beba, este cel pe care il toleaza cel mai bine pentru ca este mai consistent si nu mai varsa asa des (se pare ca nu e problema de gust, ci de consistenta si toleranta a eu- asta e de la dr. citire si remediu pentru rreflexul ala de care va spuneam).
Noi am trecut cu bine peste vaccin, a fost doar circul de aseara, dar am pus comprese, si azi un 37.7 (maxim) si i-am dat un pic de Panadol, dar in schimb a dormit foarte mult azi. Ete ca eu care ma asteptam ca missa sa nu pape, data fiind starea ei si vaccinul, astazi a papat cum nu a mai papat de muuuuuuuuuult. Doamne ajuta sa ne tina!
Irina, imi pare rau ca aveti problemute, dar ai sa vezi ca o sa fie bine..am auzit la mai multi bebei de asa ceva si tot asa am citit si eu, ca se regleaza de la sine.
Moni, greu cu munca asta. Si eu ar fi trebuit sa incep la 01 mai, dar o mai pacalesc 2 luni, sper, sa faca strumfa 6 luni.
Denisa, distractie placuta si sa iasa totul asa cum va doriti.
Noapte buna fetelor si somn cat mai lung la bebei.
Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)
Poze cu familionul
alina80 spune:
DENISA, distractie placuta la botez!
Fetelor, m-am uitat la pozele cu bebelinii vostri si sunt suprebi toti! Numai copii frumosi avem toate!
MIRELA, sa stii ca seamana Ayan cu Dani al tau! I-am aratat si lui Gabi pozele si zice si el la fel!
GIOVA, ce mare si frumos s-a facut si Marco!
CATA, si Biencuta ta este superba, am admirat-o cu Gabi. Imi plac mult pozele in rochita roz!
MARAKI, s-a facut mare Angelo Si super frumos! Si tu arati foarte bine!
IRINA, Mario e super, a crescut mult si seamana cu tine!
Pe bune, mi-au placut toti bebelinii!
Eu am gatit azi si acum vreau sa calc niste rufe.
Alina si Ayan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
monica70 spune:
Vai, BOMBO si pozele de dinainte sunt super,mai ales alea cu cordelutze
,dar astea ultimele m-au dat gata! Trec peste aia in trening, cu ochelari
si ajung la alea in rochitze si cu cordelutzele alea - sunt nemaipomenite: pur si simplu cu mutritza aia a ei,Jasmine pare o papusa vie!!!!!!! Nu degeaba-i preferata mea! Ea si Anastasia cea ochioasa
! Sunt in top amandoua! Cel putin in al meu! 

Si inca ceva: nu vi se pare ca Ana,Clara si Jasmine seamana intre ele? Toate trei cu ochisorii aia albastrii...

MONI 
care

DIANA (01.01.2006)

Giova spune:
Oana, Jasmine e o scumpete, si ce toalete are...mai-mai.
Fetele merg si eu la tv, am terminat cu baita, alaptat.
Moni, Alina, Irina, si celelalte mamici
si o noapte lunga si linistita.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
mirela10 spune:
BOMBONICA,imi pare rau si stiu cum e sa pierzi un bunic care te-a crescut(la mine era bunica,si o iubeam mai mult ca pe mama...).mai intra pe aici si o sa te mai inveselesti un pic.asta-i viatza,cu bune si rele...
jasminei
IRINA,CHIAR CA NE-AI BAGAT PE TOATE IN BOALA...si eu il observasem pe dani mai demult vinetiu la gura ,dar am zis sa nu-i dau importanta(mai ales ca stiam ca-i de la inima asemenea simptom),mai ales ca iulian zice ca ma panichez din orice...dar dani doarme doar pe burta,pe spate,se loveste pana se trezeste...
lui mario
MONI,ai terminat configurarile?te-ai calmat?dia ce a mai facut azi?
iulian e hotarat sa ma duca maine la urgente...si mie mi-e o frica...si rusine...
dar am niste dureri de zici ca ma spinteca cineva
...sa vad daca ma duc,ca incapatanata cum sunt,pot sa stau cu durerea mult si bine.asta daca nu ma ia iulian la

.si dani a fost asa plangacios azi,numai in brate l-am tinut.si a aurlat la greu pana a adormit.cred ca a ragusit saracututl.eu am iesit din camera sa nu-l mai aud,ca apoi iar il iau cu mine in pat..pupicei la mamici
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
monica70 spune:
Ce mai pauza
V-ati epuizat pe ziua!
Ralu si Diana mea a mancat dupa vaccin ca un lup,nici vorba sa-si piarda pofta de mancare, cum a zis aia ca se poate intampla! Nici fitze n-a mai facut deloc,insa azi a inceput iar 

dupa amiaza deja mi-a facut 2-3 ture de crize de plans cand am incercat s-a o pun la san de parca i-as fi turnat acid,vorba Giovei! Si era moarta de foame,ca daca-i bagam degetul in guritza sugea pe el!Evident ca nu m-am lasat si dupa urletele de rigoare a papat,chiar daca a stat intai cateva minute cu tzatza indesata fortzat in gura si plangand innabusit! Incet se pune pe supt,apoi o ia la trap nene, de parca nu s-ar fi intamplat nimic
Am scris la subiectul cu alaptarea,sunt curioasa daca au mai patit si altele asa ceva si ce explicatii au! Ca eu sunt capiata deja! Macar daca n-ar urla in halul ala,toata-i rosie-vanata, cu niste ochi plansi si mai si suspina dupa aia de zici ca cine stie ce i-am facut!![]()
![]()
Ca sa nu mai spun ca toata-s zgariata pe piept de domnisoara si mai un pic si ma trage de par sau imi da palme,ca ochelarii mi i-a trantit de cateva ori,numai eu stiu cat m-ar costa o pereche noua 

Vorba Anei,daca eu sunt nebunatica,fiica-mea e si mai si,nu? ![]()

MONI 
care

DIANA (01.01.2006)

miraklucker spune:
Bee, imi place si mie sa cred ca macar asta mica sa semene cu mine
,ca ceilalti doi sunt leit taica-su. Lui i-ar place ca toti sa semene cu el, cu toate ca nu vrea sa recunoasca intr-o zi cand ne-am culcat pranz, Selin a inceput sa maraie, el s-a ridicat sa o ia si probabil crezand ca eu dorm si nu-l aud ii zice " haide kleine rumunali!!!
(asa vorbeste el romaneste).
Mama zice ca parca ma vede pe mine cand m-a nascut!
Si cu timpul stau inca bine, sa ma vedeti peste 2 saptamani dupa ce placa mama cand o sa mai intru.... ![]()
Mirele, merci si Dani al tau e un dulce! David merge doar la gradi, defapt la cresa doua zile intregi si una pana la pranz, as vrea eu sa ma scap mai mult de ei dar si asa costa destul si atat cat sunt inca acasa... si cum nu se intrevede in curand nici o sansa de job
... De rai tot rai sunt, azi Daria a cazut de doua ori in cap, odata de pe masa, mai nou asta e sportul ei preferat, si odata din pat. S-a pus in fund pe marginea mesei si si-a dat pe spate.
David cred ca s-a sculat de vreo 5 ori din pat numai sa nu doarma, ba-i trebe la WC , ba vrea apa, ba nu mi-a spus de destule ori noapte buna..... si tot asa.
Fetelor de ce va chinuiti atat cu cantaritul? Numai va faceti griji degeaba! Fiecare copil are ritmul lui de crestere! Daca as fi cantarit-o azi pe Selin dupa fiecare masa sigur ma-s fi speriat. S-a trezit pe la 7 am schimbat-o apoi a supt vreo 2-3inghitituri si a adormit pana la pranz cand imi faceam deja probleme sa o scol sa manance. Cand a trebuit sa plecam atunci a facut si ea ochi bineteles tot trezita de mine. In vizita a dormit dusa cu toata galagia ce au facut-o 10 copii
. Acum acasa s-a trezit in sfarsit de-a binelea, a supt in vreo 3 reprize si pe la 8.30 a adormit. cu tot ritmul asta al ei a pus 550 gr in 2 saptamani 
Nu stiu cum e in Romania dar aici nu-ti recomanda sa incepi cu diversificarea inaite de 4 luni, si daca il alptezi poti incepe si la 6 luni. eu stiu ca m-am chînuit cu Daria pe la 5 luni nu vriua nimic sa manance abia lua cate o lingurita si apoi vomita tot inclusiv laptele ce-l bause inaite. Asa ca ma renuntat, pe la 6 luni a inceput f bine sa manance. Cred ca si de data asta nu o sa incep prea repede mai ales ca o alaptez.
Janina, sa stii ca nu trebuie neaparat sa le pice parul. si David a avut asa par mare si nu i_a picat nici un fir. La 4 luni l-am tuns, nu se mai putea bretonul ii intra in ochi si la urechi ii statea ca niste aripi. Pe la 6 luni avea o adevarata freza!! La Daria i-a picat, dar in schimb care i-a crescut acum e tare cretuliu!
In rest iar m-am delectat cu bebelusi nostri. Acum ma duc langa sotior sper ca s-a terminat filmul la care se uita, unul cu Hitler. Daca nu citesc presa ca s-a adunat de o saptamana necitita!
Va pup pe toti, noapte buna si somn usor!!!!!!!!
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA (20.11.2004)si bebe SELIN (07.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
monica70 spune:
MIRELA pune-te si te du la urgente ca vin la tine cu 
Nu mai fi capoasa!Tu de ce crezi ca-i miorlait Dani,el simte cand nu te simti tu bine si asta-i rezultatul! Deci...drumul!
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)

maraki spune:
Mirela succes maine la dr. sa scapi mai repede de problema
Bombonica imi pare rau pt. bunicul tau,stiu cum te simti din pacate..... Am intrat la tine in album si m-a dat gata printesa cû rochita verde
stai ca inca nu le-am vazut pe urmatoarele....![]()
Denisa petrecere frumoasa maine si sa fie cat mai cuminte nora mea
Fetelor astazi Angelo nu prea a mancat....nu stiu de ce....acum pe seara am stat 2 ore sa pape 120 ml gris cu lapte....in final nu m-a lasat sufletul sa il las asa si i-am facut gris mai consistent pt. lingurita si a papat cateva
M-am mirat ca a adormit singurel in pat in dormitor, sa vedem cand se trezeste , de obicei pe la 3 si ceva. Am vazut ca are limbuta incarcata si am inceput din nou cu nistatinul, ma gandesc ca poate fi si asta cauza!
Ralu ma bucur ca incepe sa pape mai bine Anastasia
Sa speram ca asa o tine in continuare, din ce in ce mai bine !!!
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )