Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIRA noapte buna si ai grija de "nebunatici" si de cumintzica!
Apropo de freza Diana il are cretz la spate si e in ultimul hal de incalcit de cat se zbenguie toata ziua,avea un nod de a trebuit sa il tai
Si in crestet se rareste de incepe sa semene cu Mario si cu Filip! Apropo e ras deja??? Sa ma uit in album ca nu mi-am dat seama!

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Wow, eu la ora asta citesc capitole vechi, de la Odisee si plang mai frate, de se scutura camasa (ma rog, bluza de pijama) pe mine. Tocmai citeam capitolul unde ziceam ca mi s-a rupt apa, si tot ce a urmat.....m-ati impresionat extraodrinar. Ati fost minunate si uneori ma pufnea si rasul cand vedeam ce emotii aveati....le doresc tuturor oamenilor din lume prieteni ca voi, sunteti EXTRAORDINARE si de aia va iubesc din toata inima!!!

Ioana lui Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IOANA eu m-am pus s-o sun si pe colega-mea de birou atunci, ca sa-i zic ca s-a nascut primul bebe din trupa.Probabil s-a gandit ca nu-s normala! Mai ales ca nici nu-i maritata,de copii nici vorba,fix pix o interesa pe ea

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Moni
Eu ma duc sa MAI bag o tigara, a doua pe ziua de azi, ca prea m-am emotionat. Uite dom'le ce face DC-ul asta, nu am fumat de un an si zilele trecute hop 1/2 de tigara, azi una intreaga si mai vreau si acum..........
Irino, pe unde umbli, ca tu esti capul rautatilor!!!

Ioana lui Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Salutare fetele,
Noi azi am avut o zi tare buna. Azi au fost 27 de grade aici , ne-am plimbat si am gangurit toata ziua, seara am pus camera sa ne vada si bunicii si le-am gangurit cate ceva si lor . Sotul zice ca duminica mergem la plaja .
Irina , sa aveti grija de voi
Denisa , mersi de raspuns. Eu am pus rezerve de cate 100 si mi se parea cam putin, o sa incerc sa pun ceva mai mari . Azi n-am putut soate decat 80 , asa ca maine ce mai fac , o sa fac un recipient mai mare.
Monica spor la instalat programe
Giova, si eu fac execitii de perineu. La alea care m-au invattat saptamana asta, e un ex foarte complex , care lucreaza si zona perineului si a abdomenului ( deci o sa imi scada burta) si zona feselor . Chestia e ca am facut febra musculara de la el, da nu asta-i baiu , ci faptul caci, cum l-am facut in noaptea aia am inceput sa sangerez. Eu cred ca e ciclu, ca inca nu m-i s-a oprit de atunci, dar mi-e tare ciudat ca nu vine cu galeata asa cum eram eu obisnuita si cum m-a incurajat si Irina ca vine , ci foarte slab si nu am nici cumplitele dureri de burta care le aveam inainte. S avedem, eu deocamdata nu le mai fac, cateva zile, dar pe urma am sa le fac.
Mirela si Clara are cojite si mi-au spus sa-i dau cu ulei de masline ca merge bine si ajuta sa se extinda. Acum ce sa iti zic eu o dau , o zi da una nu, dar cand o dau sa stii ca asa frumos se inmoiae crusta aia .
Bombonica, imi pare reau pt bunicul tau, fii tare pt printzesa ta frumoasa. Of Doamne cu ce pret se plateste departarea asta mare de casa. Si mie imi e teama numai de momente din astea ca cineva drag de acasa sa nu fie bine si sa nu poti sa-i fii aproape.

Maraki, Ursoaica, Cata, Nico, Alina

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Moniam ras de am trezit toata casa. Auzi la ea sa te i-a la palme domnisoara .
Ioana
Teolindapapanasului
Mirela, du-te fata draga la doctor, iti tin pumnii
Azi m-am dus pt niste acte si am stat la coada cu copilul o ora si in final, nici nu eram unde trebuia , trebuia sa merg la alta institutie, care era dupa colt. Normal ca acolo am rezolvat imediat ca nu era nimeni, nu coada ca dincolo unde am stat ca tampita . Dracu ii pune si pe astia cu acelasi institut dar departamente diferite in alte sedii

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata...pare o zi frumoasa, dar cam friguroasa...nu-i nimik ca o sa iesim pe la prinz, la o plimbare in mall cu caruciorul..Ieri seara, dupa baie, a supt ceva la sin si a inceput ca de obicei plinsul, m-am mai muls un maxim 20, ca atit mai era in tite, i l-am dat si l-a vrut si m-am gindit sa o mai incerc o data cu 30 de praf, ca poate nu-i satula..CULMEA: la mincat, de unde deduc ca urletele la masa de seara pe care le practica de 1 sapt. sunt de la faptul ca nu prea e laptic si nu se satura...si astazi o sa-i dau la prinz 30 praf, si diseara 30..
Alina Ayan s-a facut baiat mare..abia astept sa am o data rezultatul la analize si sa vedem ca suntem sanataose, ca se ve intilnim in 4...acum e "misto" ca si Dan e racit!
Bombonica condoleante pentru bunic, Jasmine este o printesica in rochitele alea faine..si cred ca la kg stam cam la fel si cred ca si Bia are acum 60 de cm..deci noi suntem falcoasele si copanoasele, vorba
Monicai si Bee?
Monica, dar ce te rasfata lumea..fiecare fuge si iti rezolva din treburi...fain asa!
Irina sunt sigura ca nu e o problema grava, ca si eu in sapt. 32 parca am fost la spital cu brahicardia posibila la Bia...nu a fost, dar oricum nu era o problema dupa nastere, ci inaintea ei....a..si daca este tahicardie, eu am asa ceva..cel putin asa mi-a zis doctorul cind eram mica la scoala..si n-am nici o problema..
Bee am vazut nudurile Anei la 3 luni..foarte sto gagica...am sa-i fac si eu Biei tot atunci si, ce-i drept, avem mai multe rotocoale de grasime..le vedeti voi sapt. viitoare!
Janina sper sa nu fie super vizibila chestia cu sinul mai mare si mai mic..eu, vad ca de cind sunt pe avarie cu laptele, parca nu mai este asa diferenta intre ei!
Luna Noua, felicitari pentru botez, Daria l-a terminat pe Dan, care se uita la parul ei cu ochii mari si tot ma intreba, dar ce virsta are?!!
Giova si eu fac exercitii de perineu, ca ti-am zis ca atunci cind stranut tare sau tusesc mai pierd pp, deci ceva e slabit prin zona!
Ana_m mi-am adus aminte de tine cu ochisorii si cu genele, ca si Bia a avut acum citeva zile o geana in ochisor si ii curgea ochiul de la ea..i-am pus ser, dar abia mai tirziu a iesit singura!
Maraki si Alina eu din fericire am scapat de dormitul cu Bia in camera de peste 3 sapt..asa ca doarme seara singurica in patutul ei si sunt asa fericita ca pot dormi si eu in camera mea..
Mirela si eu cred ca Dani seamana cu Ayan..a-ti avut aceiasi reteta? Cit o priveste pe Bia, nu va dau reteta de falcute si copanase, ca ma bateti pe mine, daca va ia numai 550 gr./luna bb, cit are de gind ea sa ia luna asta!
Ioana ce kg mai ai, ca din poze eu zic ca ai slabit multttt!
Maraki ce bine isi tine capul Angelos..super..Bia nu si-l tine aproape deloc, iar cind o pun pe burta sta nitel si incepe sa plinga..vreau si eu sa tina capul asa sussss!
Denisa succes cu pregatirile si vad ca si pe Emma ai echipat-o cu blugi!Abia astept sa vedem rochita!
Teolinda si Irina, Nicolas si Mario murdari de morcovi, parca sunt niste vampiri!
Ursoaico mai fa si tu niste poze cu Raisa sa vedem daca intra in topul barosanelor!
Fetelor care a-ti mai pus poze ca nu mai stiu?
Fetelor cica de sapt. viitoare se face cald, dar pina atunci sa profitam si de zilele astea ca macar e soare afara..cel putin in Bucuresti!

mamicuta de ciresica

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Deci Cata tre sa fiu bucuroasa, caci mi-a zis dr. ca bine ca nu s-a pstrans mai sus bucata aia din perineu, care eu o vad, caci puteam pierde pipi. Inseamna ca asta e cauza la tine. Tu o vezi? eu ma uit cu oglinda si, daca pana la nastere nu se vedea la intrare nimic, acum se vede si cica ala e putin din perineu, ca nu s-a mai strans la loc.
Cata, Ana ce ex, faceti???.
Mirela tin pumnii. doamne ajuta sa fie bine si sa scapi de durere.
Oana imi pare rau pt. bunicul tau. stiu cum e.
Ioana cum se impaca alaptatul cu tutunul?

Vad ca Marco ori papa la ora 21, 22 sau 24 tot la 7.30 se trezeste dim. asta e.
Azi e sarbatoare, deci nu fac curat. iuppy.
Il astept pe Clau sa vina de la o intalnire si sa mergem iar sa vedem de mobila pt. ap. La alta firma si la cei de sapt. trecuta, caci ne-au facut un pret de era sa lesinam.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

scutece 16

Mergi la inceput