Bebelusi de iulie-august 2005 (85)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by Monica-Elena
chiar dr mi-a spus sa ii bag usturoi. Va trebui sa manance si din asta nu? Nu il pasez ca sa nu fie mirosul ala pregnant dar il fierb la mancarica la spanac, fasolica verde, mancarica d edovlecei.

Si mie mi se pare f bun, usturoiul e f sanatos, asa ca voi baga si eu

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luni

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Inainte de a trece la citit incep prin a va povesti cate ceva despre noi.
Acum 2 zile am descoperit o metoda de a-l face pe Andrei sa deschida gurita la mancare chiar daca nu mai voia:ii puneam mana pe barbita(puneam decat degetul,nu apasam) si el dechidea gurita si asa a mancat tot,daaaar de ieri s-a smecherit fi-miu :a invatat ca poate sa tina mancarea in gurita si sa nu mai inghita!!! Asa ca mesele noastre sunt cu cantec si ne ia sa mancam in jur de o jum de ora!!!
Nu-mi vine sa cred cat sunt de mici si de smecheri !

Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Buna fetele!

Starchi- felicitari pt. dimensiunile Scanteiasului! De al meu nu pot sa spun ca-i fotomodel ca-i slabanog.

Simona - felicitari pt. primul dintisor si pt. primul pipi la olita. De acu' o muste tot ce apuca. Da cu olita cum ai facut? L-ai pus si ai asteptat sa faca ceva sau cum?

Mamini - imi pare rau ca ai probleme cu sanatatea. Trebuie sa ai grija de tine!

Lia- nici noi nu prea o ducem bine cu laptele, dar ma intreb lactatele pot tine locul laptelui pe care ar trebui sa-l bea la varsta lor? Ca doar sunt inca bebelusi! Eu incerc sa ii mai pun lapte in tot ce ii dau, chiar si in iaurt, ca sa mai completez putin.

Emaaimee - ce fetita frumoasa si gatita ai! De aia vroiam eu fetita ca sa ii pun si eu rochite si clamite. Poate al doilea daca l-oi face. Apropo, trebuie sa te felicit pt. bb2 sau nu?

Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Mai, fetelor, ce l-o fi apucat pe fi-miu ca ieri a mancat de nu l-am recunoscut, cu exceptia laptelui pe care l-a baut de parca ar fi nou nascut,50ml dimineata si 80 seara. In rest a ras tot,ba am indraznit sa-i mai si adaug. E prima data cand a mancat asa, cred ca mi-au schimbat copilu' la supermarket.
Dar bineinteles ca azi si-a revenit si a facut mofturi, stiti voi treba cu minunea care nu tine mai mult de 3 zile, la noi a tinut o zi.

Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Simona, chiar cum ai reusit sa-l faci sa faca la olitza?!?! Ca al meu sta dar se joaca. Are in fata un calutz, cu manere si o bila care se invarte, dar nemek

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luni

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Simona-mersic de raspuns in leg cu detergentul.vad eu ce fac,probabil ca o sa ma car cu al nostru si cum o sa stam mai mult o sa intram si la autohtone.stau cu ea cand o pun in patuc la joaca,nu o las singura.tati o sa il dea la 3 cand o sa ne prinda treze,poate diseara,daca nu duminica.nu prea avem jucarii de plastic.adica nu din astea mici zdranganele.avem telefoane,mingiute(altele) cu care poate sa isi dea in cap.in general cand nu stau langa ea(nas in nas) nu ii dau jucarii cu care s-ar putea lovi.ca sa pot sa ii fac poze linistita.multumesc de complimente.
acusor-multumim de complimente.nu se vad ca sunt sifonate pt ca sunt mai groase,sifonate la greu si la noida,ii place Oanei in play zone,dar nu o mai pun ca nu e pt varsta ei.l-am luat ca il ochesc de mult in baby catalogue si acum l-au primit la mag de jucarii de care sunt addictedbun tip-ul pt Silan de bebici.noi folosim Ariel nonbio ca e de bb.bio sunt normale si nonbio sunt pt bb,se gasesc de la toate firmele de detergenti aici.eu inca clatesc de 2 ori rufele fetei.
Monica-mersi pt detergent,o sa bag la cap sa incercam si Sano
Lia-mersi,dar sa vedem la cantarirea noastra(adica pe cantarul nostru) de pe 2 apr,ca pot fi diferente de cantar.
multumim de aprecieri:Mamini,,Diana,Yasmari

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

sa traiti si sa fiti sanatosi
ALEXANDRA [caterina71]
ALEXANDRU [pisicut]
CHRISTINE [Ica_1975]

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

-eu am intrebat de detergent,mersic de raspuns.stiu ca e componenta diferita.fac sondaj sa vad ce produse sunt acasa sa-mi trimit sora la sigur cand ne-o trebui.noroc cu voi

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

ALEXANDRA [caterina71]
ALEXANDRU [pisicut]
CHRISTINE [Ica_1975]

Sa cresteti sanatosi si voiosi, sa va iubiti parintii care va cresc si va educa cu atata dragoste!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Diana Mirela, doar o vorba sa-ti mai spui: am citit in carti despre diversificare ca cica sa-i dai bb-elui laptic inainte de masa, nu mult, cat sa-i astimperi foamea, si sa-i oferi si dupa masa, de sete. Tu ce zici?
La noi a mers astfel de dimin: sculat 7.30, supt 3 min la 8, la 9.30 mic dejun fructe cu orez cam 120 gr ( n-am putut urma 10.30 din progr tau ca fata mi-a aplicat stratagema somnului, s-a apucat de cascat pe la 9......evident, dupa masa a mai durat cam 2 ore de chiuiala, a adormit la 11.30 ). CA sa nu mai zic ca am pus-o pe covor si am inceput sa scriu o postare, si cufundata cum eram la comentat mesaje, numai vad ca se stinge calculatorul....Ghiciti moderatorul? S-a tarat pe fund, pe burta, pash pash pe muteste pin-a comis-o......

Mergi la inceput