Bebelusi de iulie-august 2005 (85)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Hai sa va intreb si eu ceva.
Voi va duceti in fiecare luna la control cu bebeii?
Nu stiu ce am, dar n-as mai merge la control luna asta. Doar il cantareste si-l masoara si-mi mai raspunde mie la intrebari. Da' luna asta n-am .

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Lia, Mamini, multumimi pt aprecieri, sunt asa de mandra de el

Lia, am vazut ca vi in RO.....sa te pregatesti ca o sa fie tare nasol cu diferenta de fus orar.Noi cand am venit din State in Germania nu am dormit O SAPTAMANA intreaga.Nu am inchis deloc ochii, am fost atat de obosita ca imi venea sa lesin.
Cat o sa stai?Si eu vin in 23 luna viitoare.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ema, am vazut-o pe Oana, ce par mare are si i-am vazut si dintzocii.SI ce acrobata ii, super

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Azi i-am dat si eu papa de la borcanas Hipp.
A papat para cu multa placere.I-am dat-o asa simpla, din borcanas, necombinata cu nimk altceva, sa -i vad reactia.A fost ok.
Voi, fructele din borcanas, le mai combinati cu ceva?

La pranz, am vrut sa-i dau pui cu legume, era pt. 4 luni, dar mie mi s-a parut oribil! Ea s-a strambat rau, asa ca am renuntat imediat. In schimb, a papat cu mare placere meniul de vitel cu legume,pt. 8 luni.Era bun, intr-adevar.

Voi ce borcanase le-ati mai dat?

Diana, te astept ce marile combinatii si mii de multumiri anticipate!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Simona, Albinutzza, Diana Mirela, Emaaimee, Kasi, multumim frumos de urari.

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/day.php?userid=81250&cdate=20060215" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Kasi, si a mea mananca fructe de la Hipp pentru 4 luni. Ii plac toate, si fructele de padure, si cele cu banana, si cele cu ananas. Eu le combin cu iaurt, ca altfel nu prea se inghesuie sa manance iaurtul.

Pupici,

www.dropshots.com/day.php?userid=81250&cdate=20060215" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Yupiiiiiiiiiii, se vede primul dintisor, in dreapta jos. A spart gingia si a crescut putin peste.

Pupici,

sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by acusor

Hai sa va intreb si eu ceva.
Voi va duceti in fiecare luna la control cu bebeii?
Nu stiu ce am, dar n-as mai merge la control luna asta. Doar il cantareste si-l masoara si-mi mai raspunde mie la intrebari. Da' luna asta n-am .

Daca crezi ca nu e necesar, si daca Teo evolueaza bine nu te duce. In carti asa zice ca treb sa te duci luna d eluna, pana la 1 an. La noi a mai venit acasa, sau am mers cand am facut anti-rujeola, la 7 luni si 3 spat. Dar atunci, a zis ca daca nu e nevoie ne vedem direct la 9 luni, cand va fi bilantzul

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luni

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Mamini,sanatate inainte de toate!
multumesc de intrebare... se pare ca ai avut dreptate ... urina e OK, ORL OK, asteptam ceva sus la maselutze! si a facut febra putin timp, noaptea si a doua zi, apoi a scazut! imi amintesc ca fetitei prietenei au inceput sa-i cada dintii la varsta asta!

Simona, multumim!!! chiar deja face ridicari in tarc!

Emmaaimee, Persil folosim, la Ariel face sotzul alergie... adica face bubitze rosii.

Lia, eu stiu ca pana la un an trebuie lapte ptr bb. daca nu mai avem tzitzi...

Paula a plans aproape toata noaptea! de cate ori o puneam in patutz... incepea circul! eu cred ca deja ne joaca! si cum uneori ii mai lasam singuri... in tarc sau pe unde putem la ei in camera... le e teama cand sunt lasati din bratze!

Andatudor, da! asa sunt de smecheri!

Monica_Elena, exact asa mi-am lasat si eu cariera pe planul secund! dar n-as regreta nici o secunda si te admir tare mult!

Ella si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by caterina71

Yupiiiiiiiiiii, se vede primul dintisor, in dreapta jos. A spart gingia si a crescut putin peste.

Felicitari si sa fie sanatosi si fara probleme

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luni

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput