Bebelusi de iulie-august 2005 (85)
Raspunsuri - Pagina 12
Ella2000 spune:
La multi ani !!!
ALEXANDRA [caterina71] ALEXANDRU [pisicut] CHRISTINE [Ica_1975]
Cati, felicitari ptr primul dintisor!
ella2000 si printesele
caterina71 spune:
Ella,
multumim.
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
Dianami spune:
quote:
Originally posted by Yasmari
Diana Mirela, doar o vorba sa-ti mai spui: am citit in carti despre diversificare ca cica sa-i dai bb-elui laptic inainte de masa, nu mult, cat sa-i astimperi foamea, si sa-i oferi si dupa masa, de sete. Tu ce zici?
La noi a mers astfel de dimin: sculat 7.30, supt 3 min la 8, la 9.30 mic dejun fructe cu orez cam 120 gr ( n-am putut urma 10.30 din progr tau ca fata mi-a aplicat stratagema somnului, s-a apucat de cascat pe la 9......evident, dupa masa a mai durat cam 2 ore de chiuiala, a adormit la 11.30 ). CA sa nu mai zic ca am pus-o pe covor si am inceput sa scriu o postare, si cufundata cum eram la comentat mesaje, numai vad ca se stinge calculatorul....Ghiciti moderatorul? S-a tarat pe fund, pe burta, pash pash pe muteste pin-a comis-o......
Pt. prima zi eu zic ca e f. bun programul, se va obisnui treptat. Eu nu i-am impus Iuliei acest program, pur si simplu am urmarit-o sa vad cand ii e foame, somn si am respectat orele ei, asa ca acum e totul ok.
In legatura cu laptele, uite parerea mea: cand am inceput diversificarea, am mers pe principiul intai papa solida si in completare lapte, desi altii spun ca lapte mai intai. Mie mi s-a parut mai corecta prima varianta. Ca sa manance alimentul nou, trebuie sa-i fie foame. Desigur, poti face rabat atunci cand bebe refuza mancarea si faci unele compromisuri.
Daca papa mancarica, setea i-o potolesti cu un pic de apa plata, intre mese suc de fructe diluat. Lapte ii poti da in continuare daca ii place, daca mai cere dupa masa, aprox. 500 ml trebuie sa bea pe zi.
Pupam Yasminul moderator
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Yasmari spune:
Iar nu-mi maninca mancarea, o sa cobor la farmacie sa iau un borcanas,mama masii de treaba...am lasat-o 5 min pina scriu un mesaj, poate isi revine in toane mai bune.
Caterina, felicitari pt dintisor!!
Ella, mai ce fete frumoase ai, si tu, ce doamna bine!!
Don't cry for me Simonina, optimismul vine din prea plinul de fericire, simt ca plutesc de cind o am pe zgatia asta plina de boroboate! I se trage de la mult suflat in
, ca asa iese cand ai bebe urlator de mic, te inveti tu mama cu narav,eu n-o mai scap din brate si cantat si jucat...si probabil si de la personalitate.
Sa nu uit, felicitari pt dintisor si pipi la olita!
Ella2000 spune:
Acusor, eu merg la med/ de fam. numai cand am nevoie de bilet de trimitere sau cand ma cheama ptr a face masuratori si/sau vaccin! prefer sa nu ajung ca ma scoate din sarite indiferentza acelui dr.
pentru probleme serioase fug la urgenta iar ptr controale la o dr. tare dragutza si care stie sa se poarte cu copilashii!
Anis, ce scriai? cand a avut si pneumonie?
Diana, daca nu abuzez...ce stii de IRS19???
iesim ca e super afara!
Ella2000 si printesele
Ella2000 spune:
Yasmari,
multumim! cat despre mine...in realitate sunt mult mai "latifundiara" ( nu ca nu as stii ce inseamna acest cuvant dar asa imi place cum suna... ptr damele ... cu aripioare)
imi pare rau ca nu am poze noi! am avut multe alte urgente inaintea unei camere digi noi...
Ella2000 si printesele
Simonaci79 spune:
Buna ziua- stau un pic ca sunt pe fuga, ma duc sa fac si eu o baie cat mai sta praslea sa se joace in tarc. Imi cer scuze pt mesajele de aseara, am vazut cate greseli am facut.....deh, oboseala! Promit sa fiu mai atenta pe viitor!
Lia- multumim pt urari!
Mamini- incepusem un tratament cu picaturi si parea ca e mai bine dar vad ca iar a inc. Nu e o forma grava si o am de multicel, cred ca de mai mult de un an dar am descoperit-o abia acum 2 luni! Si nu ma doare deloc, ca orl-ista nici nu credea ca am ceva, zicea ca simt ca imi curge ceara, si cand-colo.... Pe sotul meu nu ma pot baza pt ca el cand doarme..... L-am lasat o data du fisu' in pat si Mario ii urla efectiv in fata si el dormea dus!!!!! Si nicidata, nici la colici nu se trezea! Tb scuturat bine ca sa-l poti trezi din somn! O sa mai incep odata fara vata in urechi ca mai bine asa decat deloc! Sper sa treaca! Si multa sanatate si tie!
Revin mai tarziu ca am cam ratat baia, deja comenteaza!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
nadine2004 spune:
Cati, felicitari pt dintisor! Mi-amintesc ce emotii am avut si eu pt primul! La multi ani si fetitei si celorlalti doi sarbatoriti ai zilei!
Ieri, am facut musdei pt noi si cum Anais privea cu pofta, i-am dat si ei un strop! Se lingea pe botic de placere, asa ca azi, am fiert mai multe legume si am pus si un catel de usturoi; i-a placut foarte tare piureiasul plus carnita de vita!
Numai bine!
Nadia si dragostea ei, Anaïs Alexia( 21 AUGUST 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nadvin53/my_photos
http://www.picturetrail.com/anaisalexia
http://www.dropshots.com/nadvin2003
ema.nu.ela spune:
emaaimee,
eu folosesc detergent lichid Persil Sensitive si balsam Lenor Sensitive. n-am avut niciodata probleme cu el. pana acum 3 luni am folosit Persil lichid simplu ca nu exista varianta sensitive.
Yasmari,
si eu la inceput asa faceam cu diversificarea: ii dadeam mai intai cam jumatate de lapte si apoi mancare, apoi i-am bagat laptele pe la mijlocul mesei si apoi la sfarsit. dar uneori si acum daca vad ca nu prea ii e foame ii dau lapte pe la mijlocul mesei si apoi continui cu masa. depinde f mult de copil. am vazut ca Simona zicea ca al ei nu mananca daca ii e sete pana nu-i da vreo 30ml de apa. o sa incerc sa-i dau si eu niste apa cu juma de ora inainte de masa poate nu prea vrea sa manance de sete. ca sucul nu vrea sa-l vada nici pe ala facut de mine nici pe ala de la magazin.
hristina,
eu ii dau fructele din borcanas cu 2 lingurite de cereale fara lapte ca sa se faca mai consistente si mai groase. eu folosesc Nestle 3 cereale sau 5 cereale sau orez.
cat despre borcanase cu legume eu le-am incercat pe toate de la hip si nestle, mai ales ca acum au aparut la Nestle de la 6 luni niste borcanele duo cu legumele si carnita separata care mi s-au parut f bune la gust. dar mariei nu-i place nici o combinatie in mod special. eu mai incerc in fiecare weekend sa nu cumva sa pierd momentul cand or sa inceapa sa-i placa :)
mamica de maria, 7 luni si 3 saptamani
acusor spune:
Ella, nici eu n-am treaba cu medicul de familie. Pe Teo il duc la pediatru care e si medic de familie.
Intrebam daca ii duceti pe bebei in fiecare luna la control, la pediatru. Probabil ca o sa ma duc si luna asta sa vad ce-mi zice de vaccinul antirujeolic.
Pupici 
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem