Bebelusi de iulie-august 2005 (85)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Anis, sanatate multa! Poate a avut doar mucisori si stranuta mai des pana ii scoate pe toti. Oricum, de teama virozelor eu cobor/urc fata cand iesim afara doar pe scari... Duc prima data caruciorul jos si-l las la magazinul de langa scara, apoi urc, termin de imbracat fata si coboram. Si mie mi-a racit prima data trecand pe langa cineva racit pe un culoar, cand am fost la dr. ortoped, asa ca acum ma feresc...

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/day.php?userid=81250&cdate=20060215" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Voi cum dati citricile la copii? Sucuri?

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by MamideIngeras

Salutare fetelor
Sunt un nou membru al comunitatii si, sper sa nu radeti de mine, nu prea stiu cum se lucreaza cu forumul.Sper sa invat
Am un baietel nascut pe 6 iulie 2005.
Voi ce le mai dati de mancare? Eu i-am dat spanac, danonino, pufuleti dar nu prea mananca de nici unele, decat cand vrea el.(normal nu?)
Pupici

Bine ai venit pritre noi. Nu stii, te invatam noi dar de ras nu avem de ce rade de tine. Cum il cheama pe baietelul tau?! Noi suntem pe 7, deci suntem 'veicini' Da un PM (Adek mesaj privat la bbdeiulie_august2005, cu datele voasre ca sa fiti si voi trecuti in listutza

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luni

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Alexia (cati) sa fii sanatoasa, voioasa, fericita si frumoasa, sa rupi gaturile baietzilor

Anis, poa nu a racit. Si Luca mai are asa, stranuta, dar nu neaparat ca a racit. mai are si mucisori din cand in cand. Nu intra si tu in panica acum. Stai calma, urmareste-o si punei ceva in nausc

Bondariciu' mic 7-12luni

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

La multe luni, ALEXANDRA! (caterina71)
La multe luni, ALEXANDRU! (pisicut)
La multe luni, CHRISTINE! (Ica_1975)

Sa cresteti mari si sanatosi!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Emma, super poze, e frumusika foc, si playground e superrr n-am vazut la noi asa

Nu mai stiu cine intreba de detergent, noi folosim Ariel. Ideea e ca componenta porduselor difere de la tara la tara. Si poate de-asta a dat alergii aici, si acolo nu, cu acelasi produs

Bondariciu' mic 7-12luni

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Simona, felicitari pt. primul pishu in olita! Gata, avem baiat mare!

Anis, ai sa vezi ca incet, incet, va renunta ea la san, acum trebuie sa recupereze ce a pierdut. Cu raceala zic doar sa o supraveghezi si sa ii cureti nasucul.
Eu ii dau portocala facuta suc, diluat cu apa, uneori il amestec cu suc de mar.

Emaaimee, ce fetita mare! S-a dezvoltat f. bine, e o scumpa si o ranjita .

Mamini, multa sanatate iti doresc si sa dea Domnul ca Veve sa nu aiba niciodata probleme!

Monica si Anis, va doresc din tot sufletul sa aveti parte de bebe doi pe cale naturala. Eu mai cunosc pe cineva care tot asa s-a chinuit pt. primul copil, ani de zile, FIV-uri,..., apoi a mai facut inca doi copii, normal . Va tin pumnii!

Brianamica, ai primit PM-ul? Am probleme cu telefonul, merge aiurea, noroc ca e in garantie inca o luna...I-ai facut vaccinul de 6 luni Anei?

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

'Neata fetili? cum va e ziua?aici ploua de cu noapte, ieri a fost frumos deci suficient, ca e Londra!

Diana Mirela, multumesc fffff mult, mai explicita nici ca se putea, ma voi inspira din programul ce intretine asa o superbebelusa!

Mamini!!!! Retoric numai,probabil, dar sa nu regret ca n-am intrebat: te pot ajuta cu ceva?

Ema, ce domnisoara cumnite si tandra si ce rochita cu fundita!!!In una din poze bag seama isi admira manichiura, eu cred c-ai sucombat la oja!

Starchi, ai tras ceva curenti telepatici, de cateva zile tot visam la James Bond, bine c-a aparut pe (si mai ) micul ecran.

revin,va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_barb spune:

Salut fetelor,

Anis, pentru portocala: lui Alex eu ii dau sucul de portocala cu cereale. E f bun asa si nu irita funduletul. Folosesc cerealele de la Milupa cele fara gluten, fara zahar, fara , fara . Multa sanatate frumoasei tale. Eu cred ca Ingrid are imunitatea scazuta, pentru ea si cel mai mic curent de aer poate fi o problema, asa ca nu cred ca i s-a intamplat ceva grav, e doar o reactie la aerul de primavara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Eu de abia acum la 9 luni am inceput s aii dau suc de portocale si il dau indoit cu apa s-au cu suc de mar.
chiar dr mi-a spus sa ii bag usturoi. Va trebui sa manance si din asta nu? Nu il pasez ca sa nu fie mirosul ala pregnant dar il fierb la mancarica la spanac, fasolica verde, mancarica d edovlecei.

Mergi la inceput