Bebelusi de iulie-august 2005 (85)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Monica-Elena, ai avut curaj si mult ai dorit copilasul asta, sa dea Dumnezeu sa te bcucure pe masura asteptarilor tale.

Simona, nu sunt optimista, STIU ca se poate mult mai rau, fiindca acum asa cum e, e mai bine. si stiu ca se poate mai bine si va fi, intr-o oarecare masura depinde de mine...tu ar trebui sa tratezi totusi otita aia, sa nu stai, pune macar peste zi, cind il ai pe Mario sub ochi, sau si noaptea, roaga sotul sa se ocupe, sau macar sa iti dea un ghiont daca nu auzi- sa nu faci complicatii, Doamne fereste.

Ema, e o printesa Oana ta.

Adriana, am uitat ieri, Aidan e de reclama, daca ar vedea cei de la Nivea pozele, le-ar vrea sigur...

Anis, ma bucur ca Ingrid papa si recupereaza bine, sa o tineti tot asa!

Ella, ai gasit unde era bubita Iuliei? cum mai e?

Katink, Starchi, ma bucur sa va mai citesc, fete frumoase!

mult inainte sarbatoritilor zilei!

mai voiam sa mai spun...si am uitat!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Ella2000 .

Diana-Mirela la bebe doi aspir dar tot prin FIV din pacate il pot face. Sau cine stie sa ma iubeasca Dumnezeu asa de mult si s ami-l dea natural. La cezariana dna dr m-a curatat de aderente si endometrioza(care o luna mi-a dat palpitatii ptr ca la analizele anato,o patologice se credea ca este altceva ... nici nu indraznesc sa spun ce atatia ani de tratamente dar din fericire totul a fost bine si este doar o endometrioza f urata) si spune ca as putea ramana acum n atural ptr ca asta ar fi fost cauza infertilitatii aderentele si endometrioza strangulau si strangeau f ff tare organele genitale.

Simona si Lia sper sa nu mai trec si asta nu este nimic. Cand o s aam timp si dispozitie poate o sa scriu cateva aspecte din viata mea care pe cuvant bate o telenovela ptr ca am trecut prin multe.
Sincer nu vreau s atrec prin ce am trecut mai ales ca mi s-a atras atentia ca dintr-o a sasea anestezie generala sar putea sa nu ma mai trezesc. Si acum la cezariana am avut probleme uratele anestezista nu s-a miscat de langa mine in timpul operatiei si dupa operatie 24 de ore.

Emaaimee eu folosesc de la inceput detergent Sano ptr bebe este israelian(produsele lor sunt f bune) si inca nu am pus balsam la rufele lui. Suntf multumita. Nu a a vut nici o alergie pe piele, spala bine si miroase si f bine hainutele. Si este bun si la pret si ajunge mult o punga fiind economic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Mamini l-am dorit cu toata fiinta mea din strafundul sufletului. Am si facut multe sacrificii ca s ail am(aici ma refer la cariera) dar nu imi pare rau si oricand as face la fel.Este viata mea...de fapt cum sunt si puii vostri ptr voi. Fiecare mama este la fel. Eu poate il protejez mai mult ptr ca l-am dorit atat si a venit cu atat suferinta si sacrificii. Dar a venit si este sanatos slava Domnului si asta conteaza.

Simona corect daca mami si tati sunt asa cum sa fie bebe.

De 2 zile se trezeste dimineata la 6 si papa si apoi adoarme dupa o ora jumate din nou. Dar noaptea mai are cateva ture d eplans. Azi noapte de la 2 la 3 am facut promenada prin casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Lia, multumesc. voi cind plecati spre casa? 3 ani....cred ca abia astepti...eu am fost anul trecut de Pastele catolic si apoi de Craciun si tot mi se pare ca a trecut o vesnicie...dar eu sunt o rasfatata, ma duc sa ma alinte ai mei( si mai zic de fie-mea)...

Monica-Elena, sa dea Dumnezeu sa reusiti, daca va doriti si bebe2. si pe mine m-au suspectat de endometrioza, dar ca aici, nu au facut nimic, mi-au spus doar ca daca nu reusesc sa fac bebe in 6 luni, sa vin pt mai multe investigatii si tratament. nu a fost cazul, multumesc lui Dumnezeu.

deteregent eu folosesc pt alergici, ca toate produsele pt piele- de spalat, creme...de la Dermalin a mea a facut alergie in Ro...nu stiu ce o sa fac acum- cred ca plec cu bidonul dupa mine.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'neata
ca vad ca iar vorbiti de bb2.Eu tare mult mi-as dori sa nu mai trec prin ce am trecut la primul.Anii de asteptare, tratamente etc.Ridicari din umeri, si sa aud "n-aveti dom'ne nimik..treceti al treaba"..si nu se intampla.FIV-ul ne-a adus-o pe Ingrid, dar n-as mai vrea sa trec printr-unul,numai si numai daca o fi sa fie.Un FIV solicita f tare organismul, ataia hormoni ...si inca nu stii ce repercursiuni pot fi pe termen lung.Eu oricum la primul am tras tare, am facut hiperstimulare, de mi se umflase burta ca la o gravida de 5 luni, la un moment dat si un pic de febra.Am stat in spital, am refuzat orice tratament ..si ma gandeam ca dupa tot ce se intamplase greu sa mai fie vreun bebik in burtik..numai sotul meu zicea ca e..si asa a fost.DAr cum o vrea Dumnzeu la bb2.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Starchi, ne bucuram ca sunteti bine, si mi-a plakut la nebunie descrierea Cum merge cu serv?! Matei cu cine sta?

Monica, Anis, Kasi, si eu i-as da usturoi sau macar la fiert, cum a zis Monica, sa simta si alt gust, si rau nu cred ca-i face daca nu exageram

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luni

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ella2000

Diana, Albinutzza, mi-am cumparat haina de primavara... o sa-l iert!

Atunci ne bucuram

Bondariciu' mic 7-12luni

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Yasmari
Fetelor, ce mai stiti de Stefanel al Isabelei, sint ok?

Chiar nu mai stim nemek de ei. Laura ne mai dadea amanunte, ca stau tot in Piatra. Ce-o fi cu ei?!

quote:
Diana Mirela, trebuie sa mai citesc odata postarile tale, sigur am priceput gresit cum ca-i dai doar o masa de legume si restul de carne(zilnic) si oua.....banuiesc ca nu carnitza exclusiv, ci amestecata cu legume. Si totusi, care-i explicatia acestui regim.....nu oboseste prea mult stomacelul cel fragil sa digere carne everyday? Si de ce nu ficat?

Si noi ii dam alternativ: carne pui, peste, ficat, ou, toate cu legume sau spanac. Vreau sa incerc fasolica verde.

quote:
Va e usor sa taiati unghiutele bebeilor? ca eu greu gasesc moment oportun.....nu ma lasa deloc....are o manichiura!!!!

Eu ii tai ff usor. TReaz fiind, il pun langa mine in funduletz, sau chiar in fata mea, intre picioare, si vb cu el, ii cant, ii povestecs de degetele, si sta si se uita. Mai trage el manutza, dar e OK

Bondariciu' mic 7-12luni

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Clar eu nu am cum sa stau linistita.
INGRID e racita.Azi noapte s-a trezit f des.Intai s-a culcat la 9, a dormit 1 ora, s-a trezit cu chef de mangaiere.Am stat cu ea am magaiata si eu si tati.Am lasat-o in patut nimik, nu vroia sa doarma.Am lasat-o in patut si s-a tot invartit in el si a adormit pe la ora 1 noaptea.Dupa aia s-a trezi la 3, la 4, la 5.30, la 7..dupa aia am luat-o cu mine in pat ,ca nu mai puteam ,nu stiu ce se intampla de se trezeste asa des.Si spre dimineata a inceput sa stranute si sa aibe mucisori...O i-au razna.
Am scos-o afara doar 2 z in spatele blocului ,atat, unde nu era nimeni..am stat si noi putin..
Sotul a tot fost racit ..de l-am tot expediat,dar degeaba, am luat si eu raceala saptamana trecuta..la fel cu stranut,si mucisori, fara febra sau alte ele, am luat paracetamol si mi-a trecut in 2 z.

Poate si la ea e tot asta.

DAr de cand stiu ca pneumonia aia interstionala , aia virala ce a avut ea, debuteaza ca un guturai.mi se increteste pielea pe mine...sper sa fie doar raceala acre am avut-o si noi.Oare am voie sa-i dau ceva?
Ingrid vad ca ma tine in priza..Cand o sa stau si eu linistita??Incepuse sa mearga ok...offfffff

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

La Multe Luni! bebeilor aniversati azi:

** CHRISTINE ** [ Ica_1975 ]
** ALEXANDRU ** [ pisicut ]

Sa fiti sanatosi si mancaciosi! Iar dintisorii sa apara fara dureri!

Alexia, iubirea mea mica, sa fi sanatoasa si fericita alaturi de noi!

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/day.php?userid=81250&cdate=20060215" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput