Bebelusi de iulie-august 2005 (85)
Raspunsuri - Pagina 7

Simonaci79 spune:
Monica- Doamne, prin ce ai trecut si tu!!!!! Sanatate multa!
Diana- sa stii ca eu sunt mai drastica! Miercurea si duminica obligatroiu! papam ou, si fac supa pt 2 zile si cand ii dau ou nu mai fierb carne, asadar in ziua urm ii dau peste (nu stiu daca ai inteles ceva!) Iddea e ca eu i-am cam facut meniul pe zilele sapt! Axum am cuiti ca beti si apa asa ca nu stiu ce sa mai zic cu papatul dupa solide!
Insa ai fost tare de tot cu unghiile. Ceva picturi sau strasuri pe unghiute? Cocheta tare nora mea!
Mamini- pai vezi ca ai probleme si nu te plangi? Si esti tare optimistam, ca se poate si mai rau! Dar se poate si mult mai bine! Imi imaginez prin ce treci, si eu am otita si nu am putut sa urmez tratamentul ca tb sa stau cu vata in urechi si mi-e frica ca se trezeste si se sperie si eu nu-l aud! (si la noi se mai intampla dar eu doar il iau in brate si in 10 sec doarme la loc!) Sper sa poti sa faci tratamentul repede si sa iti revii. Ma gandesc ca poate si de la oboseala nu isi fac efectul medicamentele? Sananate multa de tot oricum, si sper din sufelt sa scapi cat mai repede de toate problemele!!!!
Anis- pai nu stiu ce sa zic de vaccin, depinde mult de dr, si daca zici ca ai mare incredere in ei, eu zic sa ii asculti!
Mamideingeras- bine ai venit printre noi! Pupici puiul tau, sa fie sanatos! Pai ce sa le dam sa pae? Tocmai dicutam subiectul! Fructe, legume, orez cu lapte, mamaliga cu br, mancare de cartofi, fasole, spanac, urzici, iaurt etc. Dar nu e neaparat sa si pape toate astea!
Despre fol forumul, imp e sa stii sa trmiti mesaje, si vad ca stii! si sa trimiti repede pana ajungi la 10 ca sa nu mai fii moderata si sa apara mesajele imediat! Pupici si asteptam mai multe date despre voi!
Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Simonaci79 spune:
Cuscra- ma bucur ca ai terminat tratamentul;, sper sa dea cele mai bune roade!
Ema- felicitari pt Oana- fetita maricica si dulcica! Eu spal cu Ariel de cand s-a nascut si esti draguta sa spui ca nu avem hainele patate (eu cel putin asa zic) ca avem si noi....mama mama! Poate nu se vede asa bine in poze sau nu te-ai uitat atent! Nici nu stiu cate avem nepatate ca le pateaza de noi! Si el tot asa baga manutele in papa si isi intinde pe bluza, pantaloni, scaun, in parul lui si al meu, pe fata etc etc!!!!Asa ca nu cred ca zice cineva de aici ca sunteti jegosi, ca doar toate suntem mame, avem copii de o varsta si stim f bine ce inseamna! Si eu sa fierb hainele ca sa iasa petele nu stau, chiar de veti zice toate de mine ca sunt cea mai imputita! Am hainute separate pt afara pe care nu le pun niciodata la papa, dar in rest.... Pupici multi!
Si vad ca esti de noapte, dar m-ai parasit devreme!

Simonaci79 spune:
Ema- am vazut fetita ta dulcica! Oana seamana tare mult cu o fetita tare draga mie, Alexandra, care a plecat acum 2 ani in Canada, asa ca vre- nu vrei imi e tare draga si Oana! Si o pup dulce de tot! Am vazut si ce pat mare si frumos are. Dar nu iti e teama ca e prea mic grilajul? Cred ca Mario ar fi cazut in cap de multicel! Lui i se vede in mod nor,al numai frumtea si ochii uneori si tot reuseste sa se ridice pe varfuri si sa se traga in manute si mai are un pic si il escaladeaza si asa! Iar la joaca cu bilele si cuburile....f frumis! Nu ii pui si jucatii de palstic? E drept ca Mario are si a mai dat cu capul in ele, dar mi se pare ca ii plac mai mult! Numai in patut are doar plusuri.Dar acum ma gandesc si eu sa ii mai scot din cele tari! Pupici si noapte buna!

Simonaci79 spune:
Luiza- pe tine nu te-am mai vazut azi pe aici! Deja tragi chiulul! Te asteptam cu mai multe povesti despre voi!!!!
Vad ca deja au dat roade incurajarile pt noile mamici si deja 2 au iesit din umbra! Va asteptam si pe celelalte, nu fiti timide!

Simonaci79 spune:
Nadia- nu stiu ce sfat sa iti dau. Ideal ar fi sa pape 3 mese de solide si 2 de lapte pe zi, lapte dim si seara, dar depinde mult si de copil. Tu zic sa faci cum crezi ca e mai bine pt voi! Mario de pilda cand am bagat a 3-a masa de solide nu mai avea la cele 2 500ml, dar treptat a crescut can si avem ecat 500 acum. Dar noi mai papam si in orezul cu lapte 100 ml de lapte, sau la mamaliga 60. Depinde. Poate iti dau fetele mai multe sfaturi. OPricum multe felicitari pt somnicul continuu noaptea!

Simonaci79 spune:
Avem si noi o veste mare! Baiatul meu imi face o surpriza placuta pe zi, bag seama! Azi avem de raportat primul pipi la olita! Ce baiat mare si cuminte am!

Simonaci79 spune:
Asa, si acum sa uram bebeii de pe 24!
ALEXANDRA [caterina71]
ALEXANDRU [pisicut]
CHRISTINE [Ica_1975]
Multe luni inainte, sa fiti sanatosi si fericiti!
Joker- unde ai fost azi? Inveti? Sper ca nu sunt probleme cu voi! Spor la invatat in continuare!
Pupici tuturor si noapte buna si linistita fara treziri dese! Vb si maine!

acusor spune:
Emaaimee, sa-ti creasca mare si sanatoasa printesa! Super haioasa. Ma uitam la patutul ei si vad ca sunt intregi aparatoarele. Adevarul e ca sunt si mai sanatoase ca ale mele. Nu stiu cum reuseste Teo de la face varza. Se foieste si da din picioare si reuseste sa le "sifoneze".
Tare frumos tarcul cu bile si cuburi si ce fericita e acolo Oana.
Apropos de detergent, eu am folosit Persil de la inceput. N-am avut probleme cu pielea lui Teo. Doar balsamul e Silan pentru bebici. Nu stiu cum e Dermalin. Am incercat sa nu-l sensibilez prea tare cu detergenti speciali pentru copii. Bineinteles ca, daca apareau probleme, schimbam imediat detergentul.
Acum, tu stii cum e mai bine pentru Oana.
Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Lia2000 spune:
Corina- fie-mea tot nu bea lapte; am intrebat doctorita azi, mi-a zis "se pare ca nu-i place". Deh, asta am vazt si eu... Mi-a zis sa-i dau alte lactate, cat pot. Merci de urari.
KAsi- e prima vizita cu junioara, am mai fost acasa acu 3 ani. Eu poto ii dau doar zeama sa o bea (cam 100 ml).
Andreea- Merci, n-am mai pus pozele de multisor, ca nun le-am up-datat. Sper sa apuc inainte de a pleca, sa le postez o leaca.
Gianina- si fie-mea se manifesta la fel cu kk. Cand mi-e masa mai draga, o vaz ca se inroseste. Asa ca, cine stie cand voi prinde mom sa o pun la olita?
Monica _elena- Doamne, prin cate ai trecut... Sper sa nu mai fie cazul!

Lia2000 spune:
Adriana- sa-ti traiasca frumosul blond rozator de tub de crema! La noi asta e singura tentatie care o mai face pe d-ra sa stea la schimbatul de scutec!
Ema- wow, ce d-ra mare ai! a luat tare bine in greutate!
Oana- Gia se trezeste dupa-masa dupa 45 min, chioara de somn si cu ochii semi-inchisi se catara pe barele patului in picioare. E clar ca e rupta de somn, dar nu vrea solo. Pana azi am fost baby-sofa si o tineam in brate cam inca o ora, ca daca o puneam jos iesea cu scandal. Azi am luat-o cu mine in pat si am tras si eu un puiut de somn, iar fie-mea a dormit super inca 1 h (ccu verificatul de rigoare).
Simona- felicitari, baiat mare, cu dinti si pipi la olita!
Mona- cred ca esti varza, daca-s dintii da-i ceva de durere, saracuta; n-o lasa sa se chinuie...
Diana - fericito! asa sa tot manance bb!
Yasmari- si noi suntem pe post de caluti; ma prefera pe mine, ca am coama, iar tac-su e mai berc!
Mamini- Doamne, cate probleme si pe tine! te admir ca reusesti sa faci fata tuturor provocarilor!