Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (78)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Vreau si eu sa imi folosesc punctele adunate si sa imi adaug un glow la nume , dar nu stiu ce culoare sa aleg si ce intensitate .As prefera albastru , dar vad ca exista vreo 3 feluri :blue,light blue si steel blue .

Ce ma sfatuiti ?

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

light blue ca e mai discret!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Doruletz, lasa ca are ea timp sa slabeasca. Eu zic ca e super draguta Alexandra ta...A mea face niste mofturi mama-mama, din ce e cu lingurita (piure de legume sau de fructe sau cereale) nu papa mai mult de 70 de g, dupa aia nu mai vrea lapte deloc si numai seara ii bag pe gat 180-200 de ml, in restul zilei papa numai cate 150. Si de cand ii dau legume are numai 4 mese, intre ora 4-5 dupa amiaza si ora 11 nu mai baga nimic in gura. Zici ca a citit manualele de regimuri ale maica-sii si stie ca seara nu se mananca D-asta si ne invartim tot pe la 6.700 la 5 luni si jumatate

Ioana, mi-am luat masina de acolo ca am bantuit prin Pipera. Sper sa nu se duca tocmai acum Sofia sa isi comande salteaua acolo

Jadi, si mie mi-e lene, ma duc 3-4 ore pe zi la serviciu si parca imi ard sigurantele la creier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Codruta lasa nu mai plange ...eu oricum nu as fi rezistat sa alaptez pana la varsta asta chiar daca ar mai fi fost laptic..eu aveam de gand pana la maxim 6 luni..mama denaturata ce sunt...deja ma saturasem dupa 3 luni si jumatate.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna frumoaselor!
Multumim mult mult pentru toate felicitarile!!!Ioana, Dani, Mihairi, Ruxandra, Carmi, Catush, Crista, Dana ch, Anya20! Sper ca n-am uitat pe nimeni!!! De-acum suntem mari!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Anto - la multi ani!

doruletz - e bucalata tare fetita ta si dulce foc. Am mai admirat-o si cu alte ocazii. Daca a crescut asa cu lapte de la tine (am inteles ca l. praf ii dai de curand), nu-i nici o problema. Nu pot spune decat felicitari!

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Ioana ce fain. Eu zic sa fi bucuroasa ca ai cam scapat de grija lor. Noi inca nu avem dintzi...si sincer mi-e cam teama de perioada asta. Sa pui poza la dintzosi.

Anto- La multi ani!

Anya20, tu cand incepi diversificarea? Am citit undeva ca atunci cand e interesata de mancare e pregatita. Si a mea pare, de fapt nu stiu ce sa zic ca a inceput sa se uite f. atenta la tot ce fac. Eu m-am mai jucat cu ea si i-am pus pe limba banana...sa vezi ce tragea de ea si tremura toata. Sincer mie imi e cam lene sa ma apuc ...mi se pare o maaare bataie de cap...dar sotul abia asteapta (cred ca e gelos ca ii dau tzatzi). Oricum tre' sa vb cu pediatrul meu.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Gabi nu poti sa le vezi? ca sa alegi in cunostinta de cauza? Zi-mi si mie de unde poti sa faci asta? adicatelea cum?

Alinam am citit si eu. Cred ca e de la gripa aviara.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Vera, mishto tare ce-ai primit! HAHAHA!!! Sunt super numele astea!!!
Multumim Cristina_m pentru urari!!!
Bun venit Tino!!! Tastarnitza scrie pe tine de-acum!!! Hai, zi-ne viata ta!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Dana mai da-mi odata mesaj pe YM ca nu am reusit sa te salvez in ferastruica sau da-mi PM.

POZE

Mergi la inceput