Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (78)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Jadi felicitari pt. dintzisor. Sa gasesti "Buba"

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Gabiarama, si eu am vazut poza, e super!!!
Mary si Mihairi, cum e cu sofeala? Merge treaba?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Vera in stinga paginii , sus ,la meniu ai Foloseste punctele

Jadi , multumesc

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Am ales Light blue 3. Sunt curioasa sa vad ce a iesit .

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Vera - eu o mai las pana spre 6 luni (5 luni si 3 sapt.-6 luni chiar), in functie de cat creste luna asta (daca ia 400g ma declar multumita). O sa incep cu suc de fructe (mar, morcov; las citricele spre 7-8 luni ca cica sunt alergene).
Cred ca dr. Iordachescu va fi de aceeasi parere. (chiar sunt curioasa ce zice). Iulia fiind mai micuta, poate vei incepe cu niste cereale. Macar spre 7 luni sa-si dubleze si ele greutatea de la nastere. Anya are acum 7 kile. Pana la 7,600 mai e ceva.
Si ea se uita in gura mea de cate ori mananc, dar nu "de pofta", pt ca habar n-are ca eu mananc si nici ce anume (ea nu cunoaste decat tatica ei)si orice ii dau baga in gura din reflex (i-am dat banana si a bagat-o in gurita, apoi i-am dat o zambila, o sticla cu apa, o jucarie de plus, un pix - cu care a facut acelasi lucru). Exact cum spui tu, deschide gurita larg si ii tremura mainile si capul. E o dulce.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

buna!
am intrat sa va salut si eu , iar sunt pe fuga, azi ne-am petrecut vreo 4 ore pe afara, in casa e vraiste, eu am de citit ca nenea instuctor imi da teme pentru acasa, etc, etc.
sa va zic de sofat, mi se pare destul de comlicat, sa fac mai multe lucruri deodata, dar sper sa ma obisnuiesc.....invat pe ditamai magaoaia de cielo, da ma simt bine, imi da siguranta.instructorul e super ok, vad ca are rabdare cu mine, eu ma simt cam da cica asa-i la inceput.....totusi va sfatiuesc sa nu iesiti pe strada lunea, miercurea si vinerea pe la 5
Andrei ieri a cazut din carut, pot sa spun a cazut SI din carut, nu stiu cum a reusit, si-a facut loc pe sub invelitoarea aia dare sta peste picioare, de la landou, si a alunecat in picioare, dupa care a cazut pe burta, nu a cazut rau, da tot m-am speriat
FELICITARI PENTRU DINTISORI
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE IERI SI DE AZI!

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Ca tot vorbeati de dinti..am facut o proba cu baiatul meu..i-am dat degetul sa mi-l roada si cand si-a bagat cei 2 dintisori de jos(incisivi) am crezut ca sunt adevarati colti ..nu gluma [:d].

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Marlena mie mi-a prins degetul mic si m-a muscat asa de tare chiar deasupra unghiei ca mi s-a invinetit putin . E si locul sensibil... De atunci nu il mai las sa-mi roada nici un deget ca tin le ele.

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Apropo, felicitari bbilor care au mai adaugat dintisori la colectia din gurita!

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Mary stai linistita ca te vei obisnui. Ideea e sa-ti placa. Bafta multa!

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput