Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (78)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Gata, eu i-am scos landoul si am pus scaunul de copil mare. Cu spatarul mai lasat, sta aproape pe spate. Tot face abdomene sa se ridice sa vada pe strada. Cate 5-10 minute mai ridic spatarul, apoi il las. E f f fericita sa vada ce se intampla pe afara. Pana acum a stat infofolita in landoul ala, nu vedea decat jucariile agatate de mine pe "acoperis" , am zis sa mai educ un pic copilul.
Am facut rau? Nu e prea mica la 5 luni jumate, nu? Ea si cand sta in scaunul de masa (tot cu spatarul mai pe spate) se prinde cu mainile de tavita si se ridica batz drept in fund, unde sta pana o imping eu la lor si apoi iar se ridica si tot asa...Nu mai vrea deloc pe spate.
Voi mai mergeti cu landoul? Sau mai ridicati spatarul la caruciorul sport?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Kid- si eu o tin ridicata in carut, nu chiar la 90 grade, ci putin mai pe spate. Si nu are decat 5 luni. In scaunul de masina e la fel. 2-3 ore pe zi nu are nimic.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Kid nici eu nu cred ca e vre-o problema. Pediatrul meu a zis ca e absurd sa astepti 7 luni (varsta aproximativa cand sta in fund) si ca oricum ar plange daca nu i-ar conveni.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

M-am intors, n-am bushit nici o mashina.

Carmi, multumim; fac poza cincinalul asta cu dintii mirunei.
gabi, eu am light blue numarul 1 sau 2, e asa ca o umbra (o vezi?). Au folosesc ca browser Opera, si nu se vede nici un glow nimic.
Dr. Anya, miruna nu si-a dublat greutatea nici la 7 luni, e vre-un broblem?
kid, noi am scos landoul la pensie duminica, la 7 luni fara citeva zile. Mie nu mi s-a parut absurd sa astept sa stea Miruna bine in fund ca sa-l scot. De fapt nici acum nu sta bine in fund, dar ar fi timpul sa stea.

Voi vorbiti de degete muscate? Pai ia ginditi-va la mine cum alaptez, ca fata are 4 dinti. Din cind in cind trag cite un raget: "Aaaaau" si se intoarce mirata miruna, parca zicind:ce ai patit mama de zbieri in halul asta?

Miine plecam la Boston (adica Botosani), nu stiu cit o sa mai pot intra pe net. Va doresc un weekend plin de soare.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caterinuta spune:

Buna seara ! Buna seara!
Am revenit dupa o pauza indelungata.
Noutatile sunt urmatoarele:
-Maya e diversificata intr-un ritm rapid fiindca nu ia in greutate, intr-o luna jumate a pus doar 200g, iar in ultimele doua saptamani nimic.
-are doi dintisori de iepurasi
-landoul l-am scimbat, fiindca s-a rupt si acum avem un carucior mai sport in care stam doar in fundulet, atat timp cat suntem treaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Pai bine mai alino mai, gasesti un scandal intre mamici, te delectezi cu el si nu ne dai si noua un link?
Cati, ce-mi place semnatura ta.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

buna seara,

esec total cu pozele cu ninsoare de aici. Nici una nu a iesit, nici macar nu se vad fulgi care erau foarte multi. Dar e si viscoala si inca mai ninge.
Bleah...sa plece o data Baba Dochia ca m-am saturat de ea.

Alina vream si noi un link sa ne delectam si noi cu un scandal...

Simona, mama lu Maia (22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

aaaaaaaaaaa.....am uitat

Felicitari Ioana ca ai reusit sa ajungi cu bine acasa. Si eu sunt soferita de vreo 6 ani, dar sincer in Bucuresti nici nu as indrazni sa conduc

Simona, mama lu Maia (22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Salut fetelor

-sa vedeti ce batuta sint in cap
merg si eu ca omul sa imi fac-o cafea si ce credeti ca am pus in percolateur: lapte praf in loc de cafea (grav cu mine )
Ioana drum bun la Boston () misto

Felicitari la toti dintosii

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

nanadana, super tare.... eu am vrut sa pun cafea in bibe!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput