Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (78)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana distractie placuta la Boston . Noi cand mergeam la bunicii sotului ziceam ca mergem la Bologna (adica Bologa, un sat in jud Cluj ).

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

BiuMil mai misto

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihairi spune:

Buna seara mamici si bebici!

Am last baietii cu tati si m-am lipit de calculator sa mai vorbesc cu voi.
Astazi am iesit la condus cu masina mea(cu instructorul in dreapta). Eu am carnet de 10 ani, insa de condus ... ioc. Acum am facut 10 ore cu masina de scoala, iar astazi am iesit in oras cu masina mea(am uitat sa va avertizez sa stati in casa). Saracul instructor cred ca mi-a facut gaura in podea tot incercand sa apese pe pedale inaintea mea. Ideea este ca am adus masina intreaga acasa si am bagat-o in curte ca o meseriasa de m-am minunat si eu, si sotul, si socrul care era la noi.
Felicitari bebitilor cu dintisori. Noi inca nu suntem pe lista.
Ioana, te compatimesc pentru muscaturi. Si Iustin a inceput sa muste si inca nu are dinti, dar am murit de durere. L-am certat si se uita mirat la mine: ce zice mami asta?

2 baieti frumosi
poze noi

Miha+Ciprian(10.06.03)+Iustin(10.09.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66402&whichpage=3

CITITI UN PIC PAGINA ACEASTA

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Irina foarte frumos Vladut ca un catel !

Nici noi nu mai folosim landoul de vreo 10 zile fiindca il apucau isteriile pe Alexandru cand il punema la orizontala..acum o saptamana l-am pus in pozitia intermediara si acum e in fund..mai sta si nesprijinit de spatar tinandu-se cu manutele de carut iar cand oboseste si doarme sta sprijinit.

Trebuie sa imi fac timp sa vad si eu filmuletele d epe adresa comuna..poate maine.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Irina ce dulce este Vladut ,dar cind l-am vazut cum merge in patru labute, ma apucase niste emotii de placere

Marlen lam vazut si pe Alexndru este un scump ,dar sti ce ii mai lipsea?.........ziarul

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Bau!

Ma bucur ca am putut sa va inveselesc un pic. Noi suntem in schimb destul de morocanosi. Nu mancam, maraim si plangem stil sirena : oaoaoaoaoa fara motiv si nici nu am luat in greutate. Momentam mancam 2 linguri de Humana Hn si patru de Humana 2 si nu ne prea place. In plus, laptele are o tenta gri... Spooky. Cred ca o trec pe alt lapte. Care e mai putin gros: Milumil 2 sau Nan 2. am auzit ca Nanul ar fi mai bun. Offf, decizii, decizii.

Kid, iti multumesc pentru adresa. Am studiat problema ca matza in calendar insa toate saltele sunt la fel de criptice pentru mine. Care ar fi potrivita pentru copil? Mutumesc din nou.

Bravo fetelor care aveti copii sociabili. La mine in parc sunt niste specimene adorabile de vreo 7-8 luni carora daca le vorbesti se pun pe un plans de ti se rupe inima. Parca esti Baba cloanta. Eu zic sa ii obisnuim de mici cu oamenii ca te pomenesti ca ne trezim cu niste pustnici dupa noi. Eu am fost un copil timid si e destul de crancen sa iti fie frica si de propria ta umbra care o sa te faca de ras. Imi era asa de rusine incat nici nu ma miscam intr-o incapere cu mai multi oameni de frica sa nu ma fac de ras. MA inroseam si imi dadeau lacrimile si tot nu imi scarpinam nasul sau spatele sau mai stiu eu ce...

Raluca cuca (daca imi permiti) eu am avut probleme cu declaratiile. Insa mi s-a spus ca nu era musai sa fie platite contributiile ci sa fie depuse declaratiile. Dovada depunerii o iei de la casa de pensii. Pe "cei care dau banii de indemnizatie si nu stiu cine sunt" nu ii intereseaza plata ci doar faptul ca tu apari undeva declarata. Cel putin asta stiu eu.

Auziti, eu am glow? Ca mi-a zis parca candva sotu ca m-a facut roz pe forum si abia acum mi-a picat fisa ca poate rozul e glow-ul. Noi avem Mozzila si nu apare nici o culoare (de aia nu bolduiesc eu niciodata ca e complicat).

Mary, desi nu e momentul eu te felicit pentru ginerele meu care este primul din nou...la cazut din carucior. Poate nu va dati seama insa mie mi se pare o realizare exceptionala. Sa se strecoare el neobservat si tacticos...mancal-ar mama soacra. Ptiu ptiu...Daca imi amintesc bine tot el a fost si primul care a cazut din grupul nostru. Ma umflu tare in pene. daca nu Irinuka, macar cineva in familie sa fie primul.

Nandana eu mi-am facut nes cu lapte fara nes. Culmea e ca am pastrat proportiile pentru nes. Bine ca nu am pus 6 lingurite. ..

Irina, si eu am admirat filmultetul cu Vlad de-a busilea si sunt in admiratie. Asa un copil vesel si prezent. In toate pozele imi pare "pe val" nu ca mamaliga mea care vegeteaza cu bale in coltul gurii.

Eu sunt mama denaturata. De vreo doua saptamani o tin pe Nuka in carucior pe pozitie intermediara, care e destul de sus. Sta cam intr-o rana dar macar vede si ea lumea. Si mai important, o vede lumea pe ea .

Sunt mandra de mine. fara sa fac nimic am avut pana acum trei oferte de angajari. Pana acum nici nu m-am gandit insa ultima oferta e tentanta. Nu pot decat sa va spun ca e la una din cele mai bune agentii din domeniu, part-time, super conditii, as lucra cu o prietena foarte buna si pot sa incep in vara. Are toate variabilele unei reusite. Insa intervine dilema principala. Cu cine las copilu': bona canci bani, bunicile sunt extraterestrei deghizati in pamantene grase si imprastiate: una maniaca de caini si alta maniaca de ... haos. Iar pentru cresa e prea devreme. Pana una alta, am inceput operatiunea mutatul lu mama in cartier. Ma rog, o mut de la o statie mai incolo pe strada cu noi. Asa ca daca stiti o agentie imobiliara buna, va rog sa imi spuneti si mie.

Hai ca m-am lungit ca o zi de post.

Sofia si Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Si eu l-am vazut pe Vladut. Un de la Iulia

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Sofia, esti mortala cum povestesti.
Cat despre Nuka ta stai linistita ca si Anca are cam aceleasi preocupari, si e si mai mare
Si bafta cu jobul.

Noapte buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

gabiarama - am citit si m-am cutremurat. Nu e de gluma cu chestiile astea. Doamne fereste!

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput