Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (78)
Raspunsuri - Pagina 6
mysweetest spune:
Simona si la noi s-a facut urat afara si nu mai iesim..a inceput o furtuna cu praf..frig nu e...doar 10 grade dar e innourat si cred ac va ploua.
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
Carmi spune:
Fetelor, voi ce parere aveti, care scaune pt. papa sunt mai bune, cele de plastic sau cele de lemn?
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)
Ioana75 spune:
Si noua ne-a aparut al 4-lea dintisor! Copiii astia cind mai iau pauza la facut dinti?
jadi, felicitari pentru dintisor! Nu vreau sa ma iau la intrecere cu camera lui Vladut, dar si eu vreau sa pun poze cu maimutoii care i-am lipit Mirunei (ca ma chinui de fix 3 luni sa-i lipesc).
Crista, mi-a zis bona ca v-ati intilni. Sa-mi dai raportul, te rog.
Trebuie sa ma duc sa-mi iau sotul de la servici; care aveti masina parcata prin Pipera, mai bine mutati-o. Halal incurajare pentru cele 2 mamici care fac scoala de soferi acum. Dar sa stiti ca de condus e usor, chiar si in traficul de Bucuresti; mai greu e cu parcatul.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Carmi spune:
Ioana, wow, al patrulea? La mai mare !
Baga o poza cu ´smile-ul´ Mirunei, sa vedem si noi
copila cu multi dintisori.
Fabiano tot stirb...si nu se vede nika pe-acolo...
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)
alinam spune:
eu m-am distrat putin, am citit cum se cerat mamicile de aprilie mai .
Da intr-adevar a inceput un vant cu praf la galati, unde ieri aveam 20 de grade ..azi ...
Felicitari pt dintisori! noi nu avem nici unul inca ....tot pandim
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
doruletz spune:
Ce viteza aveti la scris, nu reusesc sa ma adaptez nicicum. Si io tot la capitolu trecut am ramas...
antonela La multi Ani si sa fii fericita!
nanadana, merci de pontul cu salonul de bébé, poate ajung si io. Desi nu prea cred ca am timp ca o sa vina soacra-mea maine.
dani_flor, pai daca pediatra ti-a recomandat piscina pentru "bursu" Maria la 8 kg, ce sa mai zicem noi, ca suntem ca o minge, avem aproape 9kg si 67cm! Mergem direct la bebe-fitness.
Nici noi nu papam cereale si nu-i dau mai mult de 150g /zi de piure fructe + legume, restul doar laptic. Chiar ma interesa subiectul kilogramelor, aici mi s-a zis ca deocamdata (pana la 6 luni) sa-i dau un pic de legume si fructe (voi le dati fructele crude sau in compot?) , doar pentru gust si sa se invete cu lingurita iar in rest lapte ca cica asta e alimentul de baza in primul anisor.
Pana acu', cum piticania sugea la mami nu am avut ocazia sa masor ce mananca dar cum de vreo 3 sapt. haleste 2 mese la biberon ma speriai de cat poate sa baloteze!!
O zi haleala arata cam asa:
- intre 7h00 si 8h30 supt lapte matern
- la 11h30 hapaie 80 - 120 g piure de legume + biberon de 240 ml lapte
- la 15h30 -16h vreo 60-80 g piure de fructe (compot) + biberon de 240ml lapte
- la 19h30-20h supt la sân
- 22h30 -23h00 iar supt.
M-am speriat cand am vazut cat mananca de la biberon, inghite in 5 minute cei 240ml (si asta dupa ce a mancat piureul!) inseamna ca d'aia beam io 5l de apa pe zi ca asta ma sugea ca o lipitoare! Mie mi se pare enorm ce hapaie ea insa pediatra zice ca e normal pentru dimensiunile ei.
Ii place foarte mult piureul, a capatat deja reflexe pavloviene, cand ma vede prin casa cu castronasul si cu ligurinta, deschide gura cat poate de larg si asteapta asa cu gura cascata pana vine papa. E foarte caraghioasa
Sofia, hehehe, m-a distrat povestea cu pungutzele, adevarul e ca si a mea tot dupa asta se uita. Insa cred ca nu brevetam nimic, chiar si jucarelele alea capitaliste de se atarna pe te miri unde sunt de fapt niste carpe colorate umplute tot cu pungi de foshgaie (de fapt cred ca foshgaitul asta le place). Doar pretul e altul, capitalism deh, hehe.
miflore, daaa, suntem 'precoace', nu numai ca o las singura cu baietii da' azi o dusei la baietel acasa sa se invete si pe acolo. De saptamana viitoare gata, s-a terminat "tête à tête"-ul maternal, trebuie sa ia contact cu societatea, cu diversitatea umana (bona e din Coasta de Fildes, parca mai supsei) si cu orarul de lucru 9-18h.
Ioana felicitari pentru cei 4 dintisori! wow...
Alexandra - 13 octombrie 2005
codruta_grg spune:
Nici noi nu avem dintisori inca.
Laptic nu mai sugem decat seara, noapte si dimineata. Uneori dupa masa de pranz. In rest branzica de vaci si iaurtul au luat locul laptelui meu....... creste copilul meu.
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
gabiarama spune:
Jadi, esti inca la munca ?
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
gabiarama spune:
Eu am lipsit un pic de acasa si am lasat-o pe mama sa il hraneasca pe Tudor .Acum trebuie sa ma apuc sa ii scot mincarea din par si din nas ... dupa ce se trezeste .
Fetelor, e o vreme in Iasi de tot ...De dimineata ploua intr-una si pe la 3 deja fulguia .
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze