Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (78)
Raspunsuri - Pagina 5
b_irina_c spune:
Tino bine ai venit ! Mai scrie repede cateva mesaje ca la 10 scapi de moderare!
Miha eu n-am vrut sa traumatizez pe nimeni cu explicatiile alea !
Daca e frumos in WE ma bag si eu la un Herastrau!
Carmi normal ca venim, numai sa ne dai data si ora!!!
Anto!!! Multi ani fericiti alaturi de cei dragi (si de noi )!
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
alinam spune:
neata!
Am scris un mesaj, a picat netul
Mai scriu si eu doau randuri sa nu cumva sa credeti ca m-am internat si operat intre timp, nooo, aman cat se poate.
BB e ok, tot scandalagiu, da asta am fakut, asta cresc:)
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
Ioana75 spune:
Salut fetelor! La multi ani, Anto! Sa fii fericita si sa ai parte de multe bucurii!
Dana din Sibiu, Cristina din Oradea, multumesc pentru urari.
Bine ai venit Tino!
sofia; venim si noi in parc cu tine, facem clubul mamicilor cu pungi. Nici tu nu ti-ai platit singura asigurari ca sa beneficiezi de indemnizatia de CIC? (eu aveam impresia ca tu si codruta ati procedat asa, dar imi joaca feste memoria).
Alma, nu stiu un dr ortoped, dar sper sa nu aiba nimic Eleni.
irina, parculetul e vis-a-vis de piata vitan, in spate la casa de pensii. Prietena care a stat cu fundul pe cadita nu cred ca incearca acum; se chinuie sa-si cumpere apt in zona, si probabil ca dupa ce semneaza actele incep si ... . Se streseaza foarte mult, isi doresc de multi ani o casa a lor (stau si acum cu chirie). Sper sa le iasa toate planurile. Te anunt imediat cum ramine .
Crista, multumim anticipat ca ne bagi in grupul de 5-7 luni. Ai retinut cum arata bona - mica tare si slabuta.
Bianca, da, sigur, e foarte bine si in Herastrau! Oriunde, numai sa aiba Miruna un copil sa-l pipaie.
Mi-am trimis bona afara singurica cu Miruna, sper sa fie totul in regula, sa nu se intimple nimic. Crista, baga un ochi si la Miruna, daca esti prin parc). Mi-a facut azi bona o ordine si curatenie in bucatarie, zici ca-i alta casa. Vine sotul din germania si n-o s-o recunoasca.
Parintii mei sint deosebiti (oricum i-am laudat toata viata, ca m-au lasat si sa fac ce vreau in adolescenta, si au stiut si sa ma faca responsabila - zic eu): vor sa-mi plateasca o parte din salariul bonei. Cred ca s-au obisnuit 9 ani la rind sa dea bani pentru copii la facultate (eu si frate-miu), si acum ca sintem amindoi salariati, s-au bulversat. Oare asa o sa ajungem si noi?
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
anya spune:
Sunteti de groaza. Citesc eu dimineata, pregatesc raspunsuri - pica net-ul. Plec la un curs si cand ma intorc ati mai scris o groaza si ati schimbat si capitolul. Asa ca raspunsurile sunt pt pag 10 cap.trecut !!
Gabi, sa-ti traiasca baietii! Tare sunt frumusei. Ce faci, te mai risti la unul? Si daca iese tot baiat? Te intreb, deoarece si eu am 2 baieti si ne sucim si ne-nvartim daca sa ne riscam de inca un pui. Ma si vad soacra cu 3 nurori!
Sofia, parca am mai vazut faza cu punga!!! La noi o alta jucarie fff buna e cutia de servetele. O ia, o suceste si apoi incepe sa scoata servetelele cu o miscare smucita. Dupa ce si-a facut plinul (vre-o 10 servetele) incepe si le rupe marunt, marunt. In sfarsit, dupa ce se plictiseste si de rupt trece la faza finala: indesatul in gura al bucatilor de servetel - moment in care intervine mama cea rea si ia copilului munca.
Cat despre gateala... eu fierb o caruta de legume cu carnita si ii dau trei zile din ea. Mai exact, faimoasa mea reteta e asa:
1 pulpita pui (partea superioara) fara piele se fierbe (spuma se iasi se arunca). Adaug 3 morcovi, 1 pastarnac, 1 patrunjel, 1 bucatica telina, 1 dovlecel, 1 cartof, 10 pastai fasole verde, 3 "flori"brocoli, 1 felie ardei, 1 rosie. Cand au fiert si legumele pun putina verdeata (loboda, leustean), un strop de sare si am grija sa fie suficienta zeama cat sa acopere legumele. Pun supa in frigider si ii dau timp de 3 zile astfel:
ziua1: carne + legume +smantana 1 lingurita (sau lapte praf 1 masura)+ zeama cat e necesar
ziua2: branzica vaci + legume +smantana 1 lingurita (sau lapte praf 1 masura)+ zeama cat e necesar
ziua3: carne + legume +smantana 1 lingurita (sau lapte praf 1 masura)+ zeama cat e necesar
Deocamdata nu am inceput cu oul, dar peste 1 saptamana renuntam la branzica in ziua 2 si introducem galbenusul. Branzica va fi "mazilita" la masa de fructe.
Vreau soare si cald !!! Sa scoatem bb-ii in body si sa stam pe la umbra sa nu se parleasca!! Sa discutam de creme cu factor de protectie UV !!!!
VREAU CAM MULTE, NU?
Ioana75 spune:
Carmi, zi-ne cind esti in Bucuresti si ne vedem cu siguranta! Eu am pierdut nr tau de telefon, ca il aveam salvat doar in mobil care nu mai e. Te anunt cind imi cumpar telefon, ca sa-mi dai un beep sa salvez numarul.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
jadi spune:
Buna ziua fetelor!
Deja ma consolez cu faptul ca nu apuc sa citesc decat capitolul la care scriu asa ca halesbules, hop si eu pe aici.
Suntem in lucru cu mutatul, sper ca vineri sa fie prima zi in noua casa si sa ma linistesc si eu. Ma retrag de la examenul de auditor ca nu are rost, cica numai 20% trebuie sa promoveze si nu cred ca pot fi eu aia care nu am citit nici macar titlul unei carti.
Cu bb suntem in stadii avansate de cautari medicale, am ajuns la dr.balgradeanu la medicover pentru nefrologie si deja l-am programat pe 7 aprilie la cistografie sa ma lamuresc ce si cum. Inca o data mi s-a confirmat ca e.coli nu se ia nici din spital nici de la noi nici de nicaieri si ca atare e o buba, ori fimoza care e mai accentuata la noi chiar si dupa 2 declaotari plus umblaturi zilnice la putza.
Oricum nu vreau sa ma trezesc ca nu mi-am cautat copilul cand trebuia si sa aiba de suferit mai tarziu. Nefroloaga mi-a spus ca nu e asa de dureroasa pe cat se zice, durerea e degraba mai jenanta, nu o durere in toata regula. Acum sa vedem daca bb face diferenta intre jena si durere. Saptamana viitoare trebuie sa ii fac o urocultura deoarece nu pot face cistografia decat pe o urocultura negativa si dupa aia mai vedem. Interesant e ca e prima doctorita care imi spune ca la recoltare sa nu aplic nici un antiseptic inainte, numai apa si sapun si pungulitze schimbate la juma de ora.
Cu ocazia asta l-am cantarit si l-am masurat iar, avem 7.800 g si 74 si 1/2 cm, credeam ca se mai potoleste din crescut dar vad ca vrea sa se faca de 2 metri si sa ii dea capace lui maica-sa de la inaltimea aia ca eu sigur nu o sa ajung sa ii dau nici o palma chit ca imi pun un ziar sub picioare .
Azi mergem la vaccin, nu am gasit hexa ca atare ii fac cele 2 combinate si sa vedem cum ii dau vestea pediatrei ca mi-am cautat copilul la alti doctori fara sa o consult. Acum nu cred ca va avea ceva de zic, in fond e copilul meu si fac ce vreau cu el, dupa principiu mamei mele alea biologice, dilie ca si mine, care ne ameninta glumind: "eu v-am facut, eu va omor!".
Alea, alea si o fuga pana la gara de est,
Deni & Vlad 28 sept 2005
jadi spune:
Ca mama denaturata nu am spus ca ne-a iesit si al doilea dintisor de jos, ma gandesc totusi copilul asta nu vrea sa se foiasca un pic la iesire de dinti, nu de alta da sa stiu si eu cand ii ies ca altfel ii stau cu mana in gura sa ma mir si eu de dintii lui.
Primul dintzisor e in evolutie maxima, a crescut si se vede binisor.
Aaaaaaaa si camera copilului incepe sa devina bestiala, promit sa fac poze, am lipit stickerele de la BE si deja zici ca mobila e facuta exact pentru copil. Fac poze cu toata casa, nu de alta dar vreau sa ma laud si eu .
Deni & Vlad 28 sept 2005
Carmi spune:
Ioana, ok, bagi veste cand ai tel.
Irina, tinem legatura.
Ma duc, ca urla bb., vrea socializare !!!
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)
b_irina_c spune:
Jadi felicitari pt dinte 2! Sanatate lui Vlad, sa scapati odata de toate!!! Si abia astept pozele!!!
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze