Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (78)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Irina,super Vladut!!!Abia astept si eu momentul la noi..

Gabitz,miflore,catush,anya20 multumim

Jadi
,noi tot la dr Balgradeanu mergem.Mie mi se pare super de treaba.Sper sa gasesti cauza ca e tare pacatoasa infectia asta.Eu mai reflectez in privinta cistografiei.

Kidd
si am am scos landoul duminica,ca parca prea mult a stat in el si vrea acum mai ridicata,e si foarte curioasa ce se intampla in jur.Si Bianca mananca cam la fel..50-75ml piure fructe si nu mai vrea lapte dupa.

Copilul meu tot prost mananca ,de 2 zile nu sare de 400 ml.Sper sa se rezolve mai repede.
I-am luat si eu niste borcanase Hipp de fructe.I-am dat mere cu afine si s-a strambat fff tare.O sa mia incerc si altele,sper sa-i placa ceva, ca de mar simplu m-am plictisit eu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Ioana - la cate kile a avut Miruna la nastere nu e nici o problema ca nu si-a dublat greutatea. A mai facut si ea o pauza in crestere, ca prea s-a obosit mult in burtica . Asa-s copiii care se nasc cu "greutate".

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Deci vam sups ca sint batuta in cap azi ,am pus sa fierb niste morcovi pt un piureut maine si saraci morcovi au iesit caramelizati ,ca Dana unde era ........la televizor si acuma miroase numai morcov ars in toata casa ,am pus alti la fiert ,ma duc sa stau linga ei sa fiu sigur ca maine are ce papa fiumeu

Sofia bun si asa ness cu lapte ,misto faza cu mamicile extratereste

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara dragalaselor,

Da mai fetelor, azi am mai intinerit cu un an, Carmi, Diana30, b_Irina_c, Ioana, Doruletz, Anya20, Godzila,, mersi frumos pt urari si felicitari, sunteti foarte dragute.

Nu am efectuat nimic special ca sunt racita cobza si ca atare in forma de cozonac.
Ne-am sarbatorit acasa cu ce am gatit eu ieri si cu prajiturele bune cumparate de sotz.

Aseara au venit niste prieteni pe la noi si ce l-au mai laudat pe Victor ca e tare cuminte. Eu nu cred in deochi dar azi-noapte, prima data in ultimele 3 luni de zile, am avut program artistic, intre 1:30 si 3 s-a trezit plangand din 10 in 10 minute, nu stiu ce a avut. I-am dat si niste titi, am crezut ca i-o fi foame si tot a mai craunit vreo 2 reprize.
Sper in noaptea asta sa nu mai faca asa.

La multi ani aniversatilor zilei, cu multa sanatate si bucurii.

Felicitari posesorilor de dintisori.

Va pupacesc, somn usor,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Tino, bine ai venit, mai povesteste-ne despre voi.

Gabiarama, e superba poza cu baietii tai, sunt asa de scumpi.

Meme, multumim pt retete, ce rabdare ai avut sa scrii atat.

Somn usor zanelor,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Antoanela, scuze de intarziere...La multi ani!!! Tot ce iti doresti pentru tine si pentru Victor.

Si la multi ani si sarbatoritilor de azi, 24...care nu sunt. Dar daca ar fi, ce ne-am mai sarbatorii!

Sofia si Nuka

Mergi la inceput

Mersi frumos, Sofia, .

Noapte buna, maine lucrez asa ca predau legatura in studiouri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Slabuta miscarea in seara asta. Cred ca v-a doborat somnul.
Merg si eu la culcare.
Noapte buna!

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Gata am terminat morcovi care i-am amestecat cu branzica facuta de mine ,a iesit bun amestecul ,sa vedem ce spune juniorul

Antonela cu intarziere si cu scuze iti spun si eu LA MULTI ANI cu fericire

Gata la dodo ,nu stiu cum afc ca de la ora 9 tot zic ca ma duc la dodo si uite ca iarasi ma prins 23.30

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

fetelor, ma primiti si pe mine? am nascut si eu in Septembrie
copilutza mea se numeste Alexandra Diana

acum nu prea am timp sa scriu dar promit sa revin maine sau saptamana viitoare!

va pupic si mai vorbim!

Alina
mamica de Diana

Mergi la inceput