Ikea - sa astept?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am auzit ca s-au retras si nu mai vor sa investeasca in ro. Stiti ceva mai mult decat un zvon?

mamica de baietel 2,6 ani si de fetita 9 luni
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

pacat!Si eu sunt multumita cu mobila de la ei mai ales ceea de tineret si asa vrei sa o schimbi mai des ca te plictisesti de ea ,cu toate ca eu am o biblioteca de la ei de vre-o 10 ani si culmea, e intr-o stare excelenta si inca nu e demodata, plus tot ce vezi decor in serialele americane sunt cu lucruri de la Ikea. este adevarat toate sunt facute din placaj nu din lemn masiv dar acum depinde ce stil vrei sa-ti mobilezi casa.Eu merg pe practic si modern asa ca nu ma deranjeaza ,cunosc pe cineva care tot comenta mobila de la Ikea dar gusturile nu se dicuta, daca nu vrei sa astepti mergi in Ungaria la o plimbare si iti faci o idee ,atunci vezi cu ochii tai care e treaba cu Ikea dar nu uita sa-ti iei bani multi la tine sigur nu o sa iesi cu mana goala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Si eu sunt fan Ikea: am cumparat asternuturi de pat, vesela de bucatarie, jucarii (plus, plastic, cortulet, etc), mobilier bb si accesorii pt desen si pictura pt Gabisor, bibleoteci, etc. Sunt deosebit de practice si ieftine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

stie cineva ce se intampla daca ti-au dat din greseala alta mobila? angajata care ne-a printat lista cu codurile a ales codurile gresite si ne-am trezit acasa cu alta mobila. Trebuie sa o duc eu la IKEA? sau cand mi-o livreaza pe aia buna o ridica si pe aia naspa cu un drum?

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

eu am biblioteca de la Ikea (a rezistat la o mutare, sa vad daca rezista si la o a doua) si tot felul de alte nimicuri...si tocmai azi mi-am hranit copii cu chiftelute de la ei. Accesoriile sunt superbe iar asternuturile pentru copiii sunt mult mai ieftine decat ce poti lua din alte parti....

acum ma gandesc sa-mi iau un sistem Pax pentru dormitor-dupa ce ne mutam, ca-i mic si nu are prea mult spatiu de depozitare...e mai de calitate decat ce pot cumpara la acelasi pret , si poti sa-l aranjezi dupa nevoi.

despre paturi si canapele nu stiu- nu sunt prea incantata de ele. Cred ca a paturile sunt ok la preturile pe care le afiseaza, dar eu as prefera ceva de lemn masiv(genul de pe vremea bunicii)-chiar daca e sa platesc mai mult.

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

just my 2 cents

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

michelle

noi am intors ce nu ne-a trebuit la magazin, dar nu am apelat la sistemul lor de livrare.

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

just my 2 cents

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

cristinaT: vorba cuiva de mai sus: si eu is fan ikea... insa nu tot ce este acolo este de calitate buna. eu am toata mobila din casa de la ikea.... nu sunt deloc multumita de canapeaua din living. a inceput sa se strice... toate celellalte is ok.. in schimb. mi-am cumparat o canapeluta toata din stinghii.. si husa care era vreo 35 de euro era din .... romania.. deci sunt si produse romanesti..

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by disperata

cristinaT: vorba cuiva de mai sus: si eu is fan ikea... insa nu tot ce este acolo este de calitate buna. eu am toata mobila din casa de la ikea.... nu sunt deloc multumita de canapeaua din living. a inceput sa se strice... toate celellalte is ok.. in schimb. mi-am cumparat o canapeluta toata din stinghii.. si husa care era vreo 35 de euro era din .... romania.. deci sunt si produse romanesti..

s-auzim numai de bine! si

disperata.... ce fericita esti, as vrea tare mult sa vad si eu un asa magazin. Imi plac tare mult produsele lor.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Intr-adevar o sa gasiti multe produse romanesti, dar chiar sunt calitate.Pacat ca ai in Ro noi vrem totul dinafara, chiar din China daca e tot nu ii bai.Cat despre pat, ar trebui sa ai o garantie pentru el, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Noi avem o canapea de la Ikea, calarita din greu, plus ca eu am dormit aproape toata sarcina pe ea (nu puteam sa respir noaptea si dormeam aproape in fund), acum o calareste si asta mica, dupa Deiu si vreau sa va spun ca nu se vede ca nu mai e noua. Doar ca i-am pus noi niste ceva pe ea, ca cu balosheniile Ralucai, o facea praf in curind. In rest, jos palaria! Si mai avem un stand pt. TV tot de la ei - lemn masiv, dar o esenta deschisa la culoare (o fi cires? nu ma pricep), solid, greu de tot si tine frateeeee..... tot ce vrei (de la big screen la o mie de alte kestii).

Spor la cumparaturi!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu
Virsta Ralu

Home, wherever you are...

Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood

Mergi la inceput