Ikea - sa astept?
Raspunsuri - Pagina 10
miraklucker spune:
Si eu abia astept in curand se va deschide la niste km de noi in oras un magazin Ikea. In elvetia nu exista prea multe cel mai apropiat e langa Zürich la vreo 100km.....cu toate ca sotul meu nu e f incantat (e in meserie, deee) recunoaste si el ca au lucruri bune si mai putin bune.
Prietena mea si-a mobilat de curand mai toata casa facand comada din catalog. Dar i-au lipsit o gramada de suruburi, saltele le-a primit in dublu exemplar....apoi cand a cerut sa-i aduca suruburile au venit sa-i i-a mobila cu totul inapoi!!! Dar ea e multumita de mobila....e mai ieftina decat alta dar aici in elvetia mai scumpa decat in Germania de exemplu
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
majaginn spune:
ohhh fetelor, trebuie sa va scriu si eu parerea mea - din tara mama Ikea.
Noi cand ne-am facut apartamentul acu'3 ani am luat totul de la ei, TOTUL. Noi nu aveam nimic al nostru inainte asa ca a trebuit sa ne cumparam tot ce are nevoie un om in casa lui. Asta inseamna ca am mobilat un apart. de 2 camere+ mobilier de balcon, de hol, bucatarie si 2 bai de la Ikea. Perdele, blanitze de pus pe jos in dormitor, tablouri, tacamuri, carafe de apa, birou, scaune de birou,lampi, flori de pus la geamuri, perne mari de stat pe ele pe balcon,etc etc,...TOTUL de la A la Z. Timp de 3 luni a fost IKEA casa mea, cred ca mai mult stateam acolo decat acasa. In total ne-a costat totul (aprox.)cam 12.000€, dar credeti-ma .....ne-ar fi costat de 5 ori mai mult totul in alta parte....
daca suntem multumiti? YEAHHHHHHHHHH, mai mutl decat atat! Service-ul IKEA e de neegalat. S-a intamplat sa scricam usi de dulap, sa spargem oglinda incercam sa o punem pe perete, sa gaurim unde nu trebuie,....TOTUL am putut sa ducem inapoi si sa primim altele noi in schimb.
Stilul Ikea e ....simply gorgeaus,....ceea ce ne place mult de tot.
Si ce e mai bine? ca daca vrem sa schimbam orice in casa, nu numai ca ne permitem, dar se si potriveste cu restul!
Da, absolut fan Ikea. daca nu ar fi fost Ikea, asa studenti cum suntem noi aici, nu ne-am fi permis sa ne facem asta decat in ani buni!
Go go go, nu-mi imaginez viata fara IKEA si H & M!!!!!
Maja & Seb newlyweds
http://community.webshots.com/user/ginmseb
Elena spune:
Cristina, fetelor, imi spuneti si mie, pliiiz, unde anume este magazinul Ikea ???
_
"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)
danyce spune:
Majaginn, Ikea si H&M sunt si magazinele mele preferate.Intru mereu cu placere in ele si mereu ies cu cate ceva.De la Ikea avem mai nou patutul, saltelutele, hainele de pat si seturile de lenjerie de pat pt Alma, precum si un dulap superb si de foarte buna calitate, tot pt Alma.In curand vreau sa mai vizitez magazinul pt covor de living ca ma apuc lunile astea de redecorat pe aici.Prima data trebuie insa sa-mi iau canapea noua, de piele rosie,abia apoi pot sa aleg covorasul.Cred ca si masuta din fata canapelei tot de la ei o sa o iau.Off-topic:de la H&M mi-am luat ieri un paltonas super si Almei inca o droaie de hainute ca ma papa degetele de cate ori intru la raionul de copii de la ei.
Si iar on-topic:zau ca nu le inteleg pe cele care se plang ca unele produse de la Ikea sunt made in Ro.Asta nu scade cu nimic valoarea produsului si nici nu-i stirbeste frumusetea.Asta imi aduce aminte (iar ma duc spre off-topic) de o fosta amica ce refuza sa-i cumpere copilului hainite de la H&M cu eticheta made in Ro sau made in Turkey sau in China.Voia numai made in Germany sau The Netherlands.No comment
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
Nokia spune:
quote:
Originally posted by Elena
Cristina, fetelor, imi spuneti si mie, pliiiz, unde anume este magazinul Ikea ???
_
"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)
Elena, arunca o privire pe www.ikea.de si gasesti toate locatiile
P.S. Si eu mareeeeeeee fan Ikea si H&M
giulia71 spune:
Eu am cumparat mobila de la Ikea la sfatul fetelor ex-patriate de aici care sunt de mai multi ani si care sunt foarte multumite de cum se "comporta" mobila in timp.
In plus, mi-am comandat o saltea pentru patul din dormitor si nu mai stiu ce sunt alea dureri de spate.
Parerea mea, calitatea e buna , iar preturile la indemana tuturor!
Sa auzim de bine ;)
Elena spune:
Nokia, multumesc mult pentru link, numai ca eu am uitat sa specific ca ma interesa magazinul Ikea din Bucuresti, daca s-a deschis si unde este. M-am uitat pe linkul pus de tine si am vazut ca Romania nu era trecuta :((((( , deci inteleg ca inca nu s-a deschis magazinul. Linkul pus initial de CristinaT nu mai este bun, asa ca nu stiu cand se preconizeaza intrarea in Ro.
Si da, cred c-ar trebui sa deschidem un 'fan-club Ikea si H&M' :)
_