Ikea - sa astept?
Raspunsuri - Pagina 11
anielas spune:
Ioi..ce mult mai e pana la primavara..de abia astept sa se deschida
m-am indragostit irevocabil de produselor lor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
Nokia spune:
quote:
Originally posted by madadum
in bucuresti ikea se va deschide in primavara 2007
va fi in zona baneasa
Madadum, esti sigura de info?
Eu auzisem ca nu mai vroiau sa deschida in Romania, ca nu s-a inteles...mi-a trecut doar pe la urechi, n-am o sursa sigura, tocmai de aceea intreb[floare]
O intrebare ptr fanele IKEA: ati fost vreodata la masa lor traditionala de papat raci? Eu am fost ptr prima data anul acesta: n-am cuvinte, a fost ireprosabil! Am ramas total impresionata si am hotarat ca voi merge in fiecare an Anul acesta am castigat o invitatie si asa am ajuns, caci eu nu ma omor dupa raci
Pupici
madadum spune:
quote:
Originally posted by Nokiaquote:
Originally posted by madadum
in bucuresti ikea se va deschide in primavara 2007
va fi in zona baneasa
Madadum, esti sigura de info?
Eu auzisem ca nu mai vroiau sa deschida in Romania, ca nu s-a inteles...mi-a trecut doar pe la urechi, n-am o sursa sigura, tocmai de aceea intreb[floare]
foarte sigura
constructia magazinului este in lucru si are termen de finalizare sf lunii ianuarie (de aceea am zis ca probabil se va deschide in primavara, cred ca au nevoie de cateva sapt sa-l aprovizioneze si sa-l pregateasca de deschidere). daca mergi la carrefoure baneasa deja se poate vedea structura.
CristinaT spune:
madadum, daca mai ai drum pe acolo poate ne mai dai si noua de veste cand e aproape gata.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
Charlie spune:
Si eu sunt fan Ikea ! Am avut ocazia sa imi cumpar cateva produse din magazinul lor cel mai mare ( cel de la Stockholm) iar acum m-am mutat in Romania si imi lipseste enorm ! Tocmai imi achizitionez un apartament cu doua camere in orasul meu natal si cand ma gandesc la ce ma asteapta vis a vis de renovare si mobilat ma ia cu ameteli ! Toata ziua sunt pe siturile lor ! Tocmai mi-am facut un download la programul lor de decorare interioare ! Ii iubesc !
Fetelor care ati cumparat de la Budapesta cum v-ati descurcat cu vama ?
Oare chiar vine si la Bucuresti ?
------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)
olim spune:
Si pe mine ma intereseaza sa stiu cum e cu vama, dar ma gandesc ca daca intram in UE nu mai platim vama, nu?
Asa ar fii normal, nu?
Eu cred ca e bine sa asteptam sa vina ianuarie
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Multi inainte, sa fiti fericiti!
Buna alegere!
Eu sunt fan Ikea, am mai declarat asta, sunt foarte multumita de ceea ce gasesc la Ikea. Daca m nevoie de te miri ce pentru casa, acolo merg si cu siguranta gasesc, iar mobila mi se pare mai mult decat buna, raportul calitate-pret, este excelent.
Sa speram ca si in Romania va fi la fel, vom scapa in felul asta de Elvila, de la care am numai experiente neplacute.
Nana Motoc
Nunta noastra!
Si eu am patit-o cu Elvila rau de tot! Asa ca intentionam sa iau canapele de la Mobexpert, ca am fost tare multumita de produsele lor.
Dar acum apare Ikea - problema e: n-as da peste 1000 de euro ptr o canapea despre care mai si aud ca sunt proaste. Tare vreau sa e vad live! Ma lamuresc eu atunci.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
inimioara76 spune:
Fac si eu ca domnu' Goe: Eu vreau sa vie! De ce nu vine mai repede? Adevarul este ca si eu auzisem zvonuri ciudate, cum ca s-ar fi razgandit... si kestii din astea sinistre. Daca mai are cineva drum pe langa zona unde ar trebui sa se deschida, sa ne spuna si noua, daca mai inainteaza constructia, si orice veste din asta... imbucuratoare.
cicina spune:
Cineva spune pe acest forum ca mobilele de la Ikea nu sant de calitate. Vreau sa stiu care alt mare concern in Ro produce mobila pentru lumea din popor? Chiar si cu multi bani, tot "nu se inchid usile".
Mai copii, reveniti-va la realitate, Ikea are in spate un staff de cercetatori care studiaza spatiile si sanatatea omului protejind natura.
Si oricum ai posibilitatea sa-ti reinnoiesti mereu casa cu lucruri noi.Recomand IKEA, e o alta lume, chiar si aici in Italia.
Doresc ca responsabilii in Ro sa deschida cat mai multe stabilimente.
cicina