Ikea - sa astept?
Raspunsuri - Pagina 8
Siminaf spune:
Cristina, multi, multi fericiti si de acum incolo! Din pacate IKEA nu face reclinere.
Aici nu am vazut nimic facut in Ro din ceea ce era in magazinul lor. Dar am avut surpriza sa vad cite ceva facut in... Rusia!
Despre stilul din magazine, de a face ce vrei cu marfurile expuse, aici este asa la toate magazinele, indiferent de shtaif sau de firma, deci ei nu sint o exceptie.
Flaflo, superba bucataria ta! Felicitari! Si mie mi-au placut mult de tot bucatariile lor! Nici nu as sti ce sa aleg...
Cumparaturi placute!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Virsta Ralu
Home, wherever you are...
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood
Roxali spune:
Si aici la noi ,in Italia IKEA e cautata,au tot ce-ti trebuie,accesorii,mobila etc... facuta in alte tari unde mina de lucru e foarte ieftina.am citit despre patron ca e un om avar,a reusit sa faca avere incepind sa fabrice mobila in Ungaria si vinzind-o in alte tarii.Acum traieste in Elvetia,are o masina-rabla veche si isi critica copii ca nu stiu ce inseamna "maruntul"/banii, salariati ii obliga sa nu uite luminile aprinse si au salarii mici.
forte spune:
Si eu mi-am luat cite ceva de la IKEA. Ma mira enorm faptul ca eu am dat doar peste produse facute in Danemarca si Suedia si ma minunez cum de reusesc sa aiba asa niste preturi joase: e vorba de lemn-lemn, nu rumegus presat. Si prefer mobila IKEA. Tocmai pentru ca o asamblam acasa.
Am vazut eu ce se poarta in Ro: sinistru....Sufragerii Rodica si bucatarii Oana model de pe vremea lui Pazvante si celebrul coltzar culoare vinata. brrrrr!!!!
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by forte
Si eu mi-am luat cite ceva de la IKEA. Ma mira enorm faptul ca eu am dat doar peste produse facute in Danemarca si Suedia si ma minunez cum de reusesc sa aiba asa niste preturi joase: e vorba de lemn-lemn, nu rumegus presat. Si prefer mobila IKEA. Tocmai pentru ca o asamblam acasa.
Am vazut eu ce se poarta in Ro: sinistru....Sufragerii Rodica si bucatarii Oana model de pe vremea lui Pazvante si celebrul coltzar culoare vinata. brrrrr!!!!
Cit de adevaraaaat!!!
Aici se asambleaza acasa cam orice cumperi, de la cam orice supermarketuri. Cred ca pur si simplu le place sa le faca ei, acasa.
Virsta Deiu
Virsta Ralu
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood
CristinaT spune:
Este a doua bucatarie absolut superba pe care am vazut-o de la Ikea. Sa le stapaniti sanatosi!!!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
Siminaf spune:
Eu am vazut bucatariile expuse in uriasul magazin pe care-l tot frecventam si absolut toate-s superbe. Dupa cum ziceam, ce bine ca nu sint pusa in situatia de a alege!!! Noi stind cu chirie.
Virsta Deiu
Virsta Ralu
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood
Flaflo spune:
Multumesc pentru aprecieri!!
Am uitat sa mentionez ca o bucatarie similara de la un alt magazin costa de trei ori mai mult!!
Cit despre fondatorul magazinelor Ikea, Ingvar Kamprad, este la ora actuala cel mai bogat om din lume, depasindu-l anul trecut pe faimosul Bill Gates!
Flavia si Bianca
Bia si tati
petaluda spune:
si eu si eu sunt fan IKEA!
eu mi-am cumparat multe lucruri de-acolo de la mobila pana la obiecte de uz casnic si decoratiuni si sunt foarte multumita. au o gama foarte larga de produse si preturi de ex la sifoniere au de la 60 de euro la 700. e evdient ca unul de 60 nu e de aceeasi calitate cu cele mai scumpe, dar, spre surprinderea mea, chiar si cel de 60 e destul de bine facut. e bine ca au mobil pt toate buzunarele. si am vazut la multe persoane cu venituri mari lucruri de la IKEA.
cat despre montat, eu am montat mobila singura de fiecare data ( ideal e in 2) chiar si un sifonier, si sunt foarte clare instructiunile. trebuie doar sa urmezi pas cu pas: iti arata ce piese sa folosesti,cu ce scule, unde le pui, si ce tre sa rezulte. asa neasamblata mobila e mai usor de transportat: un sifonier neasamblat a intrat in masina mea, daca era gata montat ar mai fi trebuit si o furgoneta sa il duc acasa. si faptul ca IKEA nu monteaza ea produsele le scade preturile.
la IKEA preturile sunt mici si pt ca au redus foarte mult costurile legate de personal: in magazin clientul se descurca singur: isi alege produsul, noteaza referinta, se duce singur in depozit sa il ia din raft, il duce la casa de marcat, il incarca singur in masina si si-l duce acasa. dar totul e foarte explicit si pt mine cel putin e o placere sa merg la IKEA. insa pot intelege ca aceste aspecte pot deranja alte persoane.
olim spune:
Cred ca vestea e cea mai buna pe care am auzit-o in ultimul timp, legata de Romania.ChIAR ma intrebam cand va deschide si aici un magazin.
Magazinul e tare fain, iar preturile sunt cele mai accesibile de pe piata.Dar asta daca tu cumperi marfa si o duci acasa si o montezi tu.Noi am mobilat si decorat 2 bai cu doar 3000 de euro.Preturile sunt mici si calitate e foarte bune.Cat despre bucatarii poti sa faci o multime de combinatii.
Eu chiar ma gandeam sa ne aducem mobila din Austria , caci era mult mai ieftina decat in tara.
Cat despre produse, sunt de peste tot, eu mobila de sufrageria p[e care o am este facuta in Romania.
Aici o cumperi la 3000 d euro si acolo la 800.E totusi o diferenta nu?
Ma bucur tare mult si astept cu nerabdare sa se dechida.Acum vor disparea o gramada de magazine, si doar cele bune vor mai ramane pe piata.