Ikea - sa astept?
Raspunsuri - Pagina 7
Happiness_4_us spune:
Multi inainte, sa fiti fericiti!
Buna alegere!
Eu sunt fan Ikea, am mai declarat asta, sunt foarte multumita de ceea ce gasesc la Ikea. Daca m nevoie de te miri ce pentru casa, acolo merg si cu siguranta gasesc, iar mobila mi se pare mai mult decat buna, raportul calitate-pret, este excelent.
Sa speram ca si in Romania va fi la fel, vom scapa in felul asta de Elvila, de la care am numai experiente neplacute.
Nana Motoc
Nunta noastra!
Cerasela67 spune:
In urma cu 7 ani am intrat in primul magazin Ikea chiar acasa la ei, adica in Suedia. Nu pot spune ce incantata am fost de functionalitatea si simplitatea mobilei si a tuturor produselor pe care le-am vazut acolo. E mobila perfecta pt. apartamentele noastre comuniste in care orice mobila cu pretentii se potriveste ca nuca in perete din cauza spatiului. Acum 3 ani i-am comandat copilului mobila pt. camera si m-am inspirat dintr-un catalog Ikea pt. ca tot ce ofereau firmale de la noi (cu Mobexpert-ul in frunte) erau aceleasi paturi+dulapuri lipsite de functionalitate pt. o camera de copil. Am reusit sa execut aici o mobila dupa model Ikea de care sunt destul de multumita, mai ales patul l-am "copiat" 100% de la ei! Apoi mi-am amenajat un dressing-room pe care l-am utilat cu produse Ikea mult mai functionale dacat clasicele noastre rafturi.
In schimb cumnata mea care s-a mutat de 1 an in Canada spune ca mobila Ikea e de proasta calitate "dar nu mai proasta decat porcariile din Romania".
Sora mea (care locuieste in Suedia) are multa mobila Ikea si inca nu am auzit-o sa se planga de calitate.
Dar fiecare va vedea aceste lucruri in momentul in care se va deschide magazinul! Un lucru este cert: pt. camera copilului este cea mai buna alegere, dar asta e numai parerea mea.
ligeea spune:
Eu mi-am schimbat anul trecut toata mobila in casa -3 camere dar maricele si bucataria . Dormitorul , bucataria si dulapul de hol l-am facut la o firma particulara care lucreaza pt. Elvila (daca nu stii iti vand pontul atat Mobexpert cat si Elvila dau comnezi la firme mici ). Am fost foarte multumita de calitate , ireprosabila dar a fost destul de scump( mai ieftin decat la firmele de mai sus ). In schimb mobila din living am luat-o de la Mob . si de la inceput am avut probleme -usile nu se inchideau bine , mi-au rupt un sertar la montaj si nu vroiau sa-l repare. La canapeaua de piele cu fotoliile care zic ca sunt italienesti si au costat 2500 EURO au inceput sa se lase pernele.
Vorbind acum despre Ikeea eu zic ca au un raport calitate pret bun . EU mi-am cumprat de la ei un covor de piele care in Romania ar fi costat vre-o 200 Euro si am dat pe el 50 , o veioza cu picior lung de syfragerie care , la fel e la un sfert de pret fata de ce gasesti aici . Au decoratiuni frumoase -nu spectaculoase -, si sunt unele lucruri foarte ieftine . M-a surprins ca mi-am cumparat lenjerii de pat pt. mine si copil frumoase si de calitate , nu ce gasesti la noi la Cora sau Metro si acasa am constata ca erau facute la Pucioasa(dambovita )
la Trainica.
Mie personal mi se pare OK , ca doar nu mai sunt timpurile in care sa te ingropi cu mobila de zestre . La preturile pe care le au oricine cu doua salarii medii -10.000.000 isi poate cumpara sa-si mobileze o camera fara efort , cu orice vrea el.
Cred ca la anul se vor goli rafturile intr-o zi iar cei de la firmele romanesti de mobila vor simti si ei ce inseamna concurenta ca pana acum si-au batut joc de noi.
Concluzia mea -Ikea merita banii.
ingerash spune:
In Timisoara nu vine? ca si eu vreau mobila noua :)
Rayuela spune:
vine Ikea in Romania?Ura!!mai trebuie sa vine si H&M,si ma mut la loc in Romanika:))
fetelor,eu am de ani de zile mobila Ikea,e foarte buna si simpla,moderna,io-s indragostita !!
sint foarte curioasa daca o sa adopte acelasi stil de magazine ca in Suedia,ca aici poti sa-ti arunci copii sa sara prin paturi,prin canapele,sa zburde peste tot,ba chiar ,o data,am vazut pe unu care ,din prea mult exces de zel,vrind sa incerce un pat,adormise in el,isi daduse omu jos si pantofii si sforaia nevoie mare
Flaflo spune:
Si noi sintem fani Ikea! Mobila este moderna, simpla si functionala, si avind in vedere preturile mult mai scazute decit la alte magazine de mobila e chiar super!! Mindria mea: bucataria Ikea!
Flavia si Bianca
Bia si tati
viorela hoff spune:
fetelor, pe aici zvonistica spune ca mobila de la Ikea este facuta in ro, la o firma din Piatra Neamt.
acum nu stiu exact ce fel de mobila dar daca este asa, ma-s bucura tare mult!
Vio
Tina catelus de catifea
puskin spune:
Buna,
Intr-adevar sunt lucruri la IKEA produse in Romania, in special in nord si sunt lucrate din lemn.
Mie imi place mobila lor, este vesela, simpla, tinereasca...si mai ales accesibila.
Numai bine,
Ruxandra
Alina spune:
quote:
Originally posted by viorela hoff
fetelor, pe aici zvonistica spune ca mobila de la Ikea este facuta in ro, la o firma din Piatra Neamt.
acum nu stiu exact ce fel de mobila dar daca este asa, ma-s bucura tare mult!
Vio
Tina catelus de catifea
Viorela,
Pe o gramada de chestii de la Ikea scrie "Made in Romania"incepind de la piese de mobilier(rafturi,scaune) pina la vase,farfurii,castroane,pahare,etc.
Alina
viorela hoff spune:
si-atunci de ce mai trebuie sa se "intoarca" in ro?
Bravo lor!
in curand vor mai fi produse ro care vor circula prin De
Vio
Tina catelus de catifea