Ikea - sa astept?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Propietarul Ikea e printre primmii 5 cei mai bogati oameni din lume. Lucrurile lor..unele calitate foarte buna altele nu. Sa va dau un exemplu: paturile de care zice adrienne intr-adevar sunt foarte solide, dar mie canapele nu mi se pare ca fac cati bani cer pe ele, mai putin cele de piele. S-ar putea sa merite la birouri, corpuri de iluminat si alte maruntisuri.

Sunt destul de putine produse(ca model) si sincera sa fiu am vazut destule mult mai frumoase si mai diversificate in Romania. Daca ar fi dupa mine, v-as sfatui sa alegeti varianta romaneasca daca pretul este comparativ. Dar trebuie sa recunosc ca pentru un european aterizat in US Ikea e raiul pe pamant.

Stiu ca am vazut un dormitor roz de fetita la magazinul ala de pe Bratianu de am ramas lipita cu ochii de vitrina. Concluzie: Ikea sunt ok dar daca vreti ceva intr-adevar frumos cautati magazinele locale ca gasiti deja lucruri frumoase.

You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Mda ... diferenta intre Ikea si alte magazine e data de preturi. Adica se gaseste mobila pt toate buzunarele iar calitatea este acceptabila. Evident, pt cei ce au bani multi, e usor sa-si cumpere de unde vor. Dar e bine ca va exista si in România solutia Ikea. In rest, toate bune !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Am descoperit si noi, in sfirsit, un magazin IKEA aici, aproape de noi. Si nu ne mai saturam vizitindu-l. Este urias si are intr-adevar de toate. Parca mai multe decit pe net.

Sincer, si daca as avea bani, tot de la ei mi-as lua mobila. Mie personal nu-mi place deloc, dar deloc mobila greoaie. Nici in Ro nu am avut decit totul cu rafturi, aerisit, usor si modern (zic eu). Deci si aici la fel.

Intr-adevar, nu totul ar fi pe gustul meu. Dar avem o canapea super de la IKEA. E si in pozele de inceput aici. Apoi am pus pe ea ceva s-o acoperim, pt. ca are o culoare f. usor de murdarit. Masuta de cafea, standul de TV, pernutele de pus pe canapea, fotoliu din acela fara picioare, ca un balansoar, dar nu e balansoar si alte mici maruntisuri. Si-mi plac! Ca altfel nu ni le luam!

Intr-adevar, un recliner nu mi-as lua de la ei... pentru ca nu au! Si cel mai ieftin si bun in acelasi timp l-am gasit la LA Z Boy, cam la 400$ la super-reducere...

Asa ca, pina una-alta, tot la IKEA raminem.

Spor la cumparaturi!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu
Virsta Ralu

Home, wherever you are...

Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Cand eram copil aveam in casa, nu stiu de unde, o revista de la Ikea. Nu ma mai saturam sa o rasfoiesc si-mi cream tot felul de scenarii in cap cum as decora o camera de copil, o baie, o sufragerie.. Mi se parea ceva extraordinar. Acum nu mi se mai pare asa extraordinar, insa am o gramada de lucruri in casa de la Ikea, si majoritatea colegilor mei au, motivul principal fiind ca la veniturile de studenti nu ne permitem altceva. Stilul mi se pare ok, calitatea uneori e in regula, alteori lasa de dorit. Dar cum preturile sunt convenabile, se accepta si asa.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Mi-aduc aminte de o revista economica francofona care debita cu mare indrazneala ca in ce priveste mondializarea, nimeni si nimic nu va rivaliza catalogul Ikea! un soi de Biblia Universala

de 4 ani tot erau zvonuri.. Cand a inceput constructia nu-mi venea a crede! Foarte bine, in sfarsit moare mobexpertu cu marfa lor de mare kk la pretzuri incredibile .

cat despre h&m cred ca vom mai astepta niste ani...

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Daca nu stiati,o mare parte din mobila de la Ikea, se fabrica in Romania.

------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.

În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

ba, tocmai de asta nu vroiau sa-si deschida magazin aci... (au inceput discutiile acum 5-6 ani aproape). Da' ui' ca , consumerismu castiga. O sa cumparam marfa noastra cu eticheta straineza :D

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

recliner??? ce-i asta?

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by CristinaT

recliner??? ce-i asta?

Uite aici:

www.lazboy.com/ourfurniture/catalog.aspx?cid=1" target="_blank">http://www.lazboy.com/ourfurniture/catalog.aspx?cid=1

Un fel de fotoliu la care i se ridica o parte pt. picioare si se mai si lasa pe spate... o minunatie! Sotul meu zice ca o sa-mi faca unul cadou pentru... E foarte lat, asa ca am avea loc.

Virsta Deiu
Virsta Ralu

Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by Siminaf

quote:
Originally posted by CristinaT

recliner??? ce-i asta?

Uite aici:

www.lazboy.com/ourfurniture/catalog.aspx?cid=1" target="_blank">http://www.lazboy.com/ourfurniture/catalog.aspx?cid=1

Un fel de fotoliu la care i se ridica o parte pt. picioare si se mai si lasa pe spate... o minunatie! Sotul meu zice ca o sa-mi faca unul cadou pentru... E foarte lat, asa ca am avea loc.

Virsta Deiu
Virsta Ralu

Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood

Simina, astazi fac 14 ani de cand m-am casatorit... sotul mi-a zis sa ma gandesc ce cadou ne facem.... abia astept. Din asta ne luam

Mergi la inceput