Ikea - sa astept?
Raspunsuri - Pagina 5
MaryP spune:
INTARESC: SA ASTEPTI!!!
NUNTA NOASTRA
POZICI
Maria si Razvan Mihai in burtica (29 saptamani)
oanademunck spune:
Noi am cumparat de la ikea si suntm multumiti si de preturi si de calitate. Asa ca poti astepta pt patut au mobila pt copii super.
pupici
adrienne12 spune:
AM uitat sa va spun ca stiu pe cineva care a cumparat mobila ikea pt. copiii lui. Baitul acum e la facultate si i-a pasat sora-si mai mici la un moment dat bunk bed (supraetajat) de lemn si biroul si el si-a luat altele de la ikea. Ideea e ca ambii copii au crescut cu aceasta monila (e drept din pin solid). Paturile sint reistente (mai putin daca se sare in el). Fundul sertareleor sint slabutze dar un sot priceput poate sa le intareasca. Ca sa va dau exemplu eu am pat de la ikea de lemn solid. Deci cadrul patului e un dreptunghi de lemn apoi in diagonale are 2 arcuri mari (sirma spiralata). peste aceste diagonale sint puse de-a curmezisul (paralel cu latura mica a dreptunghiului) sipci de lemn. In felul acesta din cauza acelor sirme patul e f. rezistent. Am intrat deunazzi intr-un magazin de mobila (cred ca era Roomfool Express) si m-am uitat la un set de dormitor (facut in China fireste). Patul nu avea decit aceste sipci, fara nici un suport metalic dedesubt, deci sipcile acelea se pot rupe una doua... calitate proasta. Nu luati mobila chinezeasca. Cea de la ikea e mai buna... macar e din lemn si o puteti finisa voi cum vreti sau o luati gata finisata de la ei. cit despre locul de joaca... au un tobogan cu bile... adica cei mici se dau pe tobogan de plastic si aterizeaza intr-o mare de mingi de plastic colorate.
Chuny spune:
Si eu zic ca IKEA e foarte ok : oferta e mare, pt toate buzunarele. Daca ai un buget mai mic, sigur gasesti ceva si pt tine. Insa nu stiu exact când vor deschide la Bucuresti.
Ups, abea acum am vazut ca deschiderea e peste un an ...
Ira spune:
quote:
Originally posted by angequote:
Originally posted by Iraquote:
Originally posted by adrienne12
Oooooh!!! esti o fericita daca nu stii ce sint inca... uite aici
http://www.gordonfamily.com/Recipes/cinnabon.htm dar astea de la cinnabon nu sint la fel de bune ca cele de la ikea.
Aolio, m-ai omorat. Eu nu prestez, ca vreau sa ma mentin. Dar restaurantul lor e bestial, cateodata ma duc la magazin si numai ca sa mananc.
Sofie :)
alea sunt "brioche à la cannelle" quebecoasa ce esti!
si ce restaurant ai vazut tu la "ikea"?
Restaurantul lor, nu-l stii ? Au legume la abur si somon bestiale, asta mananc eu. Cam ca Je Tim, dar parca mancarurile-s mai bune. Adica nu stiu. Supa de broccoli de la Tim e cea mai tare.
Sofie :)
CristinaT spune:
Super fetelor, pentru unele lucruri voi astepta, altele sper sa le fac in vara. Oricum nu-mi ramane decat sa ma rog ca vor veni si cei de la H&M in Bucuresti. Eu ii astept.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
Mada spune:
si eu sunt innebunita dupa IKEA, cand mergem in Ungaria, nu exista sa nu venim acasa cu ceva cumparat de la ei.
mobila nu am luat ca nu avem cum sa o caram, dar accesoriile lor sunt meseriase si ff practice, asternuturi de bumbac bune, paturi, vesela de bucatarie calitate buna, ma rog, toate
imi plac fff mult camerele amenajate pt copii, plus ca e preturile sunt pentru toate buzunarele.
pt o camera de un copil, nou-nascut nu platesti mai mult de 150 de dolari, in care ai patut, masa de infasat si cel putin un dulapior
pai la noi cu 5 mil, eventual doar patutul il iei la banii astia
si e si lemn, nu pal.
ca sa nu mai zic de paturile pentru adulti, de saltele cu garantie 10 ani!
la restaurant lor exista si meniuri pentru copii, spre ex in Ungaria meniul este 145 de forinti, mai putin de un dolar.
mancare buna si proaspata
de la mine au nota 10 si astept cu nerabdare deschiderea magazinului
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
danyce spune:
Da,asteapta ca nu vei regreta!
Si eu sunt fan Ikea si o sa-i cumpar Almei mobilier de la ei cand ii voi redecora camera in toamna.Deocamdata am o lampa in forma de semiluna si una cu albinute de la ei, plus masuta cu scaunele si pernute pt fetita.Nici eu nu ma rabd sa nu cumpar cate ceva cand trec pe acolo.
In plus, si eu sunt fan H&M si C&A.Au lucruri frumoase si la preturi accesibile.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
CristinaT spune:
Ikea vine in Romania
Compact, 23 Mai 2006
Grupul suedez Ikea va sustine o conferinta de presa la sfarsitul acestei luni despre primul magazin de mobila Ikea din Romania. Centrul se va deschide anul viitor si se va afla in incinta platformei Baneasa
Grupul suedez Ikea este unul dintre principalii producatori si retaileri de mobila din lume. Interesul companiei pentru extinderea afacerii si in estul Europei a inceput cu Polonia, Cehia, Slovacia si Ungaria, urmatoarea tinta fiind Romania. Magazinul va avea o suprafata de 24.000 de metri patrati si va fi o investitie de peste 15 milioane de euro. Acesta va fi deschis in sistem de franciza, iar proprietarul magazinului va fi o firma cu capital britanic, conform revistei "Capital". I
kea produce mobila in Romania din 1999, intr-o fabrica din Siret, care apartine diviziei sale Swedwood. Insa, mobila produsa sub brandul grupului se vinde doar in magazinele Ikea. Sub acelasi acoperis, Baneasa Shopping City, se va afla si un magazin cu acelasi profil, Mobexpert. Anul trecut, productia interna de mobilier s-a ridicat la circa 1,195 miliarde de euro, dintre care 895 de milioane de euro au fost exporturile. Iar importurile s-au ridicat la 229 de milioane de euro.
15,2 miliarde, cifra de afaceri
Companie Succesul magazinelor Ikea se bazeaza pe vanzarea de mobilier ieftin, dar modern. Costurile sunt reduse deoarece compania are proprii designeri, mobilierul poate fi asamblat de client si poate limita costurile de transport livrand mabila dezasamblata. Grupul are 221 de magazine in franciza in peste 30 de tari. Cifra de afaceri a fost de 15,2 miliarde de euro in 2005. Magazinele au aproximativ 450 de milioane de vizitatori pe an.
Ingvar Kamprad
Anteprenor Fondatorul si proprietarul Ikea, in varsta de 78 de ani, este pe locul 6 in topul celor mai bogati oameni din lume. Ingvar Kamprad a fondat compania suedeza in 1943, cand avea doar 17 ani. In prezent, vanzarile Ikea se ridica la 15 miliarde de dolari. Detine o vila luxoasa in Suedia, 17 hectare de vita-de-vie intr-o provincie din Franta, dar este stabilit in Elvetia.
sursa:
http://www.9am.ro/revistapresei/Business/34016/Ikea-vine-in-Romania
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...