Ikea - sa astept?
Raspunsuri - Pagina 4
alinutza00 spune:
in toate magaz lor au si un restaurant (cam mult spus...oricum nu se compara cu fast food), au si meniuri speciale ptr copii mici
plus loc de joaca(ptr copii peste 3 sau 4 ani..nu mai tin minte) unde poti lasa copilul cat tu cutreieri prin magaz....se ocupa de ei o supraveghetoare...cum dav e prea mic nu m am uitat asa bine, dar am vazut ca deseneaza si tot lipeau acolo ceva...
alinutza si david nazdravanul (11 mai 2004)
http://community.webshots.com/user/alinutzza77
CristinaT spune:
Loc de joaca asta e super, daca mergem cu totii tati va putea sa bea cafeaua, Oana sa se joace si eu sa colind.... Doamne de cand nu am mai facut asta. Mai ziceti ca tare imi place....
Oare cine ar trebui sa mai vine aici dintr marile firme, daca eu nu ma pot duce acolo. Ceva cu haine nu exista????
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
Viktoria spune:
Si eu sint fan Ikea. Am avut un mobilier de baie care ne-a tinut mai mult de citiva ani,si acuma il folosesc altii. Noi ne-am cumparat o sumedenie de maruntisuri de la ei, de la dormitor, pina la camera fetitei cele mari cu pat suprapus si jos biroul.
Deci ti-as recomanda sa astepti pina se deschide si in Ro.Locul de joaca pt. copii e foarte dragut aranjat la noi, cu diferite poduri , jucarii,tv.(cel de la IKEA)
Mie imi place sa mai cumpar de la magazinul de haine de la H&M pt. copii desi unele lucruri le fac foarte mari si nu se potrivesc fetitelor mele in talie(Pantaloni si fuste)si preferatul meu e C&A acolo fac moda si pt. copii cu talia mai subtire si pt. cei mai plinuti un pic.La magazinul H&M am cumparat foarte multe produse care au fost facute in tara ,scrie made in Ro.Poate vor deschide ceva filiale si in tara.
alinutza00 spune:
pentru haine H&M....io sunt fan
na, mai sunt si multe alte firme....dar astia chiar au preturi f bune
adik mi am luat niste geci de primavara f frumoase, 40 euro bucata, bluze 15 euro etc
iar colectia lor ptr copii e superba si preturile la fel ca in ro...dar macar aici sunt de calitate(eu nu am avut pb cu hainele lor in nici un fel)plus un design modern...plovare cam 15 euro, pantalonii la fel
hainutzele ptr fetite mai ales sunt fantastice....
plus accesoriile lor...genti, saluri, machiaje, lengerie etc etc
alinutza si david nazdravanul (11 mai 2004)
http://community.webshots.com/user/alinutzza77
MaryP spune:
Fiecare cu parerea lui...Eu iubesc acest magazin! Tot ce mi-am luat de acolo e minunat! Si ca design si ca pret si calitativ...Eu imi cumparam din Budapesta din Ikea tot felul de lucruri si imi plac la nebunie. Eu zic ca merita sa astepti pentru ca mobila e foarte moderna, in culori vii si preturile nu sunt mari.
nunta mea
Maria si Razvan Mihai in burtica (29 saptamani)
anya spune:
Ma inscriu in clubul fan IKEA.
Am carat din IKEA -Budapesta tot ce puteam intr-o masina mica! De cate ori ajungeam pe acolo, musai poposeam in IKEA. Abia astept sa deschida.
helbi spune:
quote:
Originally posted by CristinaT
Sa inteleg ca mancati acolo????
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
Da, au un restaurant mare si apoi, mai au posibilitattea sa-sti lasi copilul intr-un loc special amenajat (cind am fost eu i-l puteai lasa max. 2 ore ca era super aglomerat) siu tu sa umbli linistita prin magazin!
Accesoriile imi plac si mie, si mobila e frumoasa ca aspect.....pacat ca nu e si de calitate......Iar 8 ani sa reziste mobila intr-o camera de copil....mi se pare cam mult, oricit ar fi copilul de mielusel
Ira spune:
quote:
Originally posted by adrienne12
Oooooh!!! esti o fericita daca nu stii ce sint inca... uite aici
http://www.gordonfamily.com/Recipes/cinnabon.htm dar astea de la cinnabon nu sint la fel de bune ca cele de la ikea.
Aolio, m-ai omorat. Eu nu prestez, ca vreau sa ma mentin. Dar restaurantul lor e bestial, cateodata ma duc la magazin si numai ca sa mananc.
Sofie :)
Siminaf spune:
Si ce daca se asambleaza mobila?
Aici am vazut la mai toate magazinele mobila in cutii mari! De la birouri la ditamai dulapurile sau bibliotecile. Pe care le iei frumusel si le faci acasa, unde ai spatiul mai potrivit.
Despre IKEA numai de bine! Avem mobila din living de la ei sie f. solida, dar in acelasi timp cu aer tineresc. Noi nu suportam deloc mobila greoaie, masiva, probabil ca si de asta o preferam pe a lor. Si deja am "plimbat-o", ca ne-am tot mutat, si nu s-a dezasamblat... Probabil ca daca iei ceva foarte ieftin, risti sa nu fie prea bun. Si avem si tacimuri de la ei si-s si foarte bune, si faine de tot!
Dar bineinteles ca fiecare cu parerea lui.
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
ange spune:
quote:
Originally posted by Iraquote:
Originally posted by adrienne12
Oooooh!!! esti o fericita daca nu stii ce sint inca... uite aici
http://www.gordonfamily.com/Recipes/cinnabon.htm dar astea de la cinnabon nu sint la fel de bune ca cele de la ikea.
Aolio, m-ai omorat. Eu nu prestez, ca vreau sa ma mentin. Dar restaurantul lor e bestial, cateodata ma duc la magazin si numai ca sa mananc.
Sofie :)
alea sunt "brioche à la cannelle" quebecoasa ce esti!
si ce restaurant ai vazut tu la "ikea"?