Ikea - sa astept?
Raspunsuri - Pagina 3
cipcipcip spune:
io sint fan ikea
nu tine 100 de ani mobila lor dar nici n-as vrea sa tina atit, ca te mai si saturi si mai schimbi din cind in cind. e ieftina, e tinereasca, e simpla (ccea ce ptr mine e o calitate), imi place design-ul lor simplu, fara fundulite, practic si de multe ori genial, poti face tot felul de combinatii, poti adauga la mobila luata, iar pentru spatii mici ideile lor de suprapunere sint super!
Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005
corinadana spune:
Cristina depinde cat timp vrei s o pastrezi aceasta mobila. Au chestii dragute, la preturi mai mici, fura ochiul cum arata dar calitatea lor lasa mult de dorit!
Sunt curioasa daca comportamentul personalului din tara de la Ikea va fi acelasi cu cel al personalului de aici. Ptr ca aici faci ce te taie capul in magazinele lor!!!
corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com
giani spune:
Si mie imi place IKEA, e rezonabil la pret, si au modele faine. Io nu prea ma impac cu stilul traditional, d-aia IKEA e pentru sufletul meu. Acum numai de acolo cumpar, de la cearsafuri, prosoape, tablouri, pahare, maruntisuri de bucatarie ... inclusiv mobila din casa.
cait spune:
Si noi ne-am luat toata mobila de la Ikea si toate nimicurile din casa;nu sunt nici scumpe si gasesti tot ce ai nevoie..
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
CristinaT spune:
Fiinde vorba de camera Oanei in primul rand probabil ca o voi tine pana intra la liceu. Si sunt fan Ikea, am vazut bucataria si e super, de accesorii nu mai vorbesc.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
corinadana spune:
Ii ceri cam multi ani mobilei respective!!! O sa te convingi singura!
corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com
adrienne12 spune:
Designul de la IKEA e f. tineresc si f. modern. Eu nu stiu ce exista in Ro si la ce preturi. Nu tot ce exista la ikea e de proasta calitate. Dormitorul meu e de la ei. Patul e de lemn solid, f. solid. Dresserul si in general tot ce are sertare au fundul din carton presat. Ei bine, pica! A trebuit sa-i puna taica-meu sipci de lemn de sustinere si e ok. Asamblatul m-a distrat intodeauna ca e ca un joc de lego.Pt. camera copilului recomand ikea.In rest mie imi pare bine ca vine in Buc. Eu de cite ori merg pe la ei gasesc cite ceva de luat: ghivece, vaze fistichii, fete de masa, luminarele, covorase, rafturi, napolitane, pasta de somon si nelipsitele, superbele cinamon rolls calde, aburinde, gata scoase din cuptor. Ca ei nu le face nimeni… 600 calorii bucata …dar Doamne ce bune sint!!!!
Ira spune:
quote:
Originally posted by adrienne12
superbele cinamon rolls calde, aburinde, gata scoase din cuptor. Ca ei nu le face nimeni… 600 calorii bucata …dar Doamne ce bune sint!!!!
Ce-s astea, Adrienne ? Ce inseamna rolls ? Mie-mi place somonul de la ei, de mor.
Ikea e cool, insa daca-ti iei mobila de pal, trebuie sa te gandesti bine unde o montezi, ca nu suporta prea multe asamblari si dez-asamblari. Accesoriile insa sunt meserieeee! De fapt, totul e special la ei, cel putin dpdv estetic.
Sofie :)
adrienne12 spune:
Oooooh!!! esti o fericita daca nu stii ce sint inca... uite aicihttp://www.gordonfamily.com/Recipes/cinnabon.htm dar astea de la cinnabon nu sint la fel de bune ca cele de la ikea.
CristinaT spune:
Sa inteleg ca mancati acolo????
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006