Ikea - sa astept?
Raspunsuri - Pagina 29
luka07 spune:
Si noi am mers acolo de cateva ori si am cumparat cate ceva,o masuta,o lampa de birou,o veioza,dar problema a fost cu dulapul pe care ne-am chinuit sa-l asamblam vreo 4-5 ore.Concluzia mea e ca voi merge in Ikea de fiecare data cand voi avea nevoie de ceva practic,sau accesorii,in rest NU!Si sa nu uit:cafeaua suedeza este excelenta!
anda141 spune:
Am fost si eu , dar nu prea m-a impresionat. Ma asteptam la altceva, am vrut cate ceva mobilier, oglinzi pentru baie dar nu ne-a placut nimic, mai faine mi s epare la Praktiker sau Bricostore...in concluzie nu e cine stie ce, cel putin din punctul meu de vedere.
Sa il ajutam pe Alexandru
madau spune:
Fetelor ia spuneti-mi va rog se poate intra si cu caruciorul cu bb? Adica avem loc? Ca noi cam prindem ora de somn a Mirunei si nu am ce sa fac
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Ioana75 spune:
Da, se poate intra cu caruciorul lui bb, am vazut destul de multe.
Eu am fost de multe ori, au ramas putine colturi neinspectate. M-am indragostit la prima "shedere" de o canapea moale-moale; mobila de copii imi place si aia mult, nu ne putem hotari ce model sa alegem.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
BBPuck spune:
Am fost si eu aseara, ca noi cautam mobila de bucatarie si voiam sa vedem cam ce este si aici. Barbatul meu s-a amorezat de sertarele alea cu amortizor:). E o chestie misto, dar ca buget, pe noi ne depaseste clar. O bucatarie cat imi trebuie mie de mica ajungea pe la 7000ron, in conditiile in care, daca o fac pe comanda, ajung la 1700ron. Iar ca si calitate, e comparabila.
In ceea ce priveste chestiile mici, de decoratiuni, am vazut destul de multe dragute si nu foarte scumpe. O sa mai merg, ca pe la corpuri de iluminat am trecut cu viteza luminii, ca trebuia sa ajung la baie:(.
BBPuck
25+
Siminaf spune:
Ce ciudat mi se pare, sa aud ca nu sinteti obisnuiti cu asamblatul mobilei si ca asta e un punct negativ pentru voi! Aici la orice magazin te duci, mobilierul ti-l cumperi in cutii cu tot ce trebuie pentru asamblare inauntru, inclusiv instructiuni. Si de obicei se rezolva treaba in 1-2 ore (2 ore daca e ceva complicat, gen canapea extensibila!). E drept insa ca aici mai toti sint foarte descurcareti in probleme tehnice. Nu se pricepe sotul, atunci sigur stie sotia. Sau copilul cel mare. Sau varul. Dar sigur cineva din familie se pricepe sa rezolve asamblarea mobilei. Dar e simplu, ca m-am uitat si eu pe instructiuni.
Legat de IKEA, si noi sintem fani. Avem aproape de noi un magazin IKEA cit un depozit urias, pe mai multe nivele. Si gasesti inauntru absolut orice vrei, pe orice gust si pe orice buzunar. Cataloagele nu reflecta indeajuns realitatea.
claujro spune:
Noi am luat un dulap uras cu 5 usi (2 corpuri duble si unul simplu), usile cu oglinzi, acesorii inauntru si a fost 23 de milioane. L-a montat sotul in juma de zi.
Si mie mi se pare super ok partea cu montatul mobilierului acasa...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
Geghi spune:
Buna. Stiti cumva daca la Ikea preturile vor fi mai mici incepand cu luna septembrie 2007 cand se va lansa noul catalog? Am de luat cateva piese de mobilier destul de scumpe (cred eu...) si as vrea sa stiu daca merita sa mai astept doua luni. In acelasi timp, sper sa mai existe in depozit mobila respectiva si din septembrie. Dileme...dileme... TX!
dumitrulaura spune:
Am citit ca Ikea isi va deschide si alte magazine. Aveti idee unde se vor deschide aceste magazine. As vrea sa deschida si in Constanta . Nu am cum sa ajung in Bucuresti si imi plac atat de mult produsele lor...