Ikea - sa astept?

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brianna spune:

Am citit tot topicul, si din pacate, am citit mai multe critici la adresa mobilierului decat aprecieri. Si m-ati "debusolat"...dupa luni de cautari, gasisem si noi o canapea - coltar cat de cat pe gustul nostru extrem de comod si relativ ok ca aspect ( e vorba de coltarul Ektorp). Dar review-urile voastre ref la canapele sunt negative, exceptie Siminaf. Asa ca, va rog din suflet, cele care ati cumparat / utilizat etc, spuneti-mi si mie, merita?? (costa totusi 4000 lei) Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Canapelele Ektorp sunt nemaipomenite. Ia-ti cu incredere. Sunt comode, usor de intretinut, solide.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Si eu sunt foarte multumita de Ikea, sotul s-a descurcat excelent la asamblat si ne-au iesit niste combinatii foarte reusite. Trebuie sa ai rabdare, sa te duci acolo si sa gandesti diverse aranjamente; si am fost incantata ca au camera de alaptat si schimbat pentru ca am mers cu bebe dupa noi.
Am lipsit ceva de la o mobila si ne-am dus la ei cu bonul, am zis ce lipsea si ne-au adus obiectul, practic "pe cuvant".

www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Au un sistem de asamblare super comod si s-au gandit la toate detaliile. Unele produse sunt scumpe, dar altele merita. Noi, de acolo, am luat o masuta pe care n-as schimba-o pentru nimic in lume. Este exact ce mi-am dorit.
Asa ca, depinde de gusturi.

Si sotul meu, mai face comentarii si totusi, cand este sa cumpere ceva, prin comparatie cu pretul si calitatea celor din alte magazine a preferat sa cumpere de aici.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput