Ikea - sa astept?
Raspunsuri - Pagina 30
brianna spune:
Am citit tot topicul, si din pacate, am citit mai multe critici la adresa mobilierului decat aprecieri. Si m-ati "debusolat"...dupa luni de cautari, gasisem si noi o canapea - coltar cat de cat pe gustul nostru extrem de comod si relativ ok ca aspect ( e vorba de coltarul Ektorp). Dar review-urile voastre ref la canapele sunt negative, exceptie Siminaf. Asa ca, va rog din suflet, cele care ati cumparat / utilizat etc, spuneti-mi si mie, merita?? (costa totusi 4000 lei) Multumesc!
irinai spune:
Canapelele Ektorp sunt nemaipomenite. Ia-ti cu incredere. Sunt comode, usor de intretinut, solide.
Amethyst spune:
Si eu sunt foarte multumita de Ikea, sotul s-a descurcat excelent la asamblat si ne-au iesit niste combinatii foarte reusite. Trebuie sa ai rabdare, sa te duci acolo si sa gandesti diverse aranjamente; si am fost incantata ca au camera de alaptat si schimbat pentru ca am mers cu bebe dupa noi.
Am lipsit ceva de la o mobila si ne-am dus la ei cu bonul, am zis ce lipsea si ne-au adus obiectul, practic "pe cuvant".
www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
miria_cristina spune:
Au un sistem de asamblare super comod si s-au gandit la toate detaliile. Unele produse sunt scumpe, dar altele merita. Noi, de acolo, am luat o masuta pe care n-as schimba-o pentru nimic in lume. Este exact ce mi-am dorit.
Asa ca, depinde de gusturi.
Si sotul meu, mai face comentarii si totusi, cand este sa cumpere ceva, prin comparatie cu pretul si calitatea celor din alte magazine a preferat sa cumpere de aici.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."