Ikea - sa astept?
Raspunsuri - Pagina 28
nemary spune:
Si eu vreau sa merg saptamana viitoare. abia astept. am vrut sa mergem sambata dar am avut musafiri si am amanat.
intrebare: este deschis si duminica? si daca da pana la ce ora?
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
miria_cristina spune:
Are si duminica. Parca pana la 6 seara.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
nemary spune:
multumesc Miria si Melina pt.raspuns. cred ca o sa merg duminica viitoare, si cred ca daca este si DUMINICA FLORIILOR o sa fie ceva mai liber.
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
briza_marii spune:
Eu am fost sambata. Dezastru!!! Am ajuns pe la 13.30 si era o coada pe mai multe randuri, ca sa intri in magazin. Am intrat prin Mobexpert si Carrefour, si pe la 17 cand am plecat inca mai era coada la Ikea. Dc se dadea ceva gratis si nu cred ca era asa de coada!!!
briza_marii
poze
LindaZ spune:
Am fost si noi azi la 17,30 la IKEA. Vroiam eu de ziua mea sa fac ceva pentru prima data. Nu era aglomerat. Nu vroiam neaparat sa cumparam ceva, eu vroiam sa mananc la restaurantul lor. Mi-a placut somonul si desertul, mai putin meatballs. Pana la urma tot am cumparat niste jucarii de pus pe deget pentru fetita mea si niste coverturi subtiri de pus pe canapea si fotolii. Aveam senzatia ca toate sunt de jucarie, dar ... mi-a placut. Cand o sa stam la casa noastra sigur o sa ne luam multe decoratiuni de acolo, mai ales covorase si coverturi ca sunt subtiri, se intretin usor si poti sa le schimbi in fiecare anotimp daca vrei. Ma asteptam in schimb sa fie mai multe lucruri. De exemplu eu vroiam niste fete de masa si ... n-am gasit.
Piciulika spune:
Urmaresc cu mare interes comentariile cu Ikea. Si ma bucur ca sunt in Romania!
Noi suntem fanii magazinului, avem multe mobile de la ei si ne-am mutat de 2 ori cu mobila (3 montari) - si inca tine!
De ce? Pentru ca nu le-am luat pe cele mai ieftine (noi ii zicem "tip student") din placaj, ci pe cele din lemn masiv (costa mai multisor, e adevarat); doar cateva chestii sunt din cele 'eftine', dar tin si alea. (Deocamdata.)
Pentru fiecare buzunar si asteptari, au ceva. Noua ne place conceptul, fara fandoseli.
...insa am auzit ca la Viena, de ex., servirea si atmosfera nu e aceeasi ca in Elvetia. Amicii care aici erau fani Ikea, nu prea sunt incantati de Ikea acolo...!
Preturile: anul trecut am facut aici o lista de shopping (selectia mobila) pentru a fi cumparate din Budapesta ulterior (pentru Ardeal); la Budapesta preturile erau cam cu 10-15% mai mici.
SPER sa fie asa si la Bucuresti, desi din ce am mai citit de la voi...!!!
O sa urmaresc cum se pozitioneaza ei acolo, cum o percepeti voi... e chiar interesant, pentru un fan.
Piciulika 13
LYADA spune:
Am fost sambata asta, 31 martie si noi. La 13.30. Fara coada la intrare, lume acceptabil de multa, nu era aglomeratie, copilul la locul de joaca 1.30 h, cam atat ne-a luat sa mergem in ritm destul de alert prin tot magazinul. Necautand ceva anume impresia noastra a fost ca au multa marfa. Aerisit, bine aranjat totul.
Si eu am asteptat cu interes sa vad cum se pozitioneaza, in calitate de cumparator potential, nu de fan. Toata gama, ce e calitate superioara e scump, cam ca la Mobexpert. Ex: un dormitor care ni se potrivea pe dimensiunile mici ale camerei de bloc, era 70 mil in total. La mObexpert nu am fost de catvea luni, deci compar cu preturi mai vechi posibil.
Dressingurile si ideile de economisire spatiu sunt extraordinare.
Noua ne-a placut, am cumparat o masa pt bucatarie, cutii de depozitare pt copil (un ansamblu de masa si bancuta la exterior, la interior gol) si o lenjerie (la care am descoperit home ca fetzele de perna sunt mici, acum trebe sa luam si perne de la ei)
Catalogul mi s-a parut inferior la comparatie cu show-roomul.
Catalogul cuplat cu impresiile de dezamagire de la subiect m-au "setat" pe asteptari modeste. Care au fost intrecute de realitate.
nemary spune:
am ajuns si eu duminica. destul de aglomerat, dar nu sa te calci in picioare. vroiam sa ne luam ceva pt.baie, dulapior si un set pt.periute,sapun,prosoape,hartie igienica dar nu am gasit nimic pe placul nostru.
nici mobila de dormitor nu ne-a impresionat, in schimb de la decoratiuni ne-am luat tot felul de vaze, lumanarici etc...
impresia de ansamblu (a mea si a sotului meu) a fost: "la pomul laudat sa nu te duci cu sacul"
Mari
Caprioara spune:
Am fost si noi.
Copilul a fost super incantat de locul de joaca (a stat 1:30 h - atat era voie), dar si de sectiunea pentru copii din magazin (mobila si jucarii).
Si noua ne-a placut tot ce era pentru copii. Si la accesorii ne-au placut multe lucruri. Insa noi nu ne-am uitat la mobila, ca nu ne mai trebuie. Daca mai luam mobila va fi doar pentru camera copilului, care a pus deja ochii pe un pat ridicat de la sol, cu coviltir si loc de joaca dedesubt. Acu ramane sa strangem bani de el si sa-l luam.
Altfel am luat jucarii si accesorii - un dragon mare de plus, o paturica dragon, farfurii intinse si plate (1 ron bucata), o vaza, umerase si alte nimicuri.
Am mancat la restaurant somon, chiftelute, meniul pentru copii (pe asta nu-l recomand la copii din pacate, mai bine luati altceva - asta chiar era ca la fast-food) si desert mouse. A fost acceptabil, clar mai bine ca la Mc'Donalds sau KFC.
Concluzia: vom mai merge acolo. Ai unde sa lasi copilul, ai unde sa mananci si e interesant sa studiezi moduri de folosire a spatiului, sa preiei idei de amenajare, sa cumperi diverse accesorii, cadouri. Pentru mine si pentru copil a fost distractiv (nu stiu sotul daca tot "distractiv" ar raspunde daca-l intrebi ).
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud