Ikea - sa astept?

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Am fost si eu aseara. Mi s-a facut rau, la propriu, din cauza cutremurarii podelei, rotit ochii in toate directiile si vanzolelii de oameni
Eu personal am fost dezamagita, recunosc ca sunt carcotasa (fooooooarte talentata!!), daca doreste cineva pot sa-mi expun si motivele.

Si, daca fetele care spun ca nu poti iesi de-acolo cu mana goala ar fi pus pariu pe asta, sigur as fi castigat Credet - nu credeti - n-am cumparat absolut nimic!! Se agatase un "suport carti" din sarma de mana sotului meu, dar am zis ca pt o suta de mii sau asa ceva nu are rost sa stau la coada la casa.

Mi-as fi luat noptiere, ca am nevoie. Dar corpul pe care l-am vazut, cub cu 2 sertare, avea, in spate, panou numai pe jumatate din inaltime - probabil asa se face economie si ies preturile mai mici (desi un astfel de corp costa aprox 1 mil). Nu stiu daca erau asa doar cele expuse, dar mi-a lasat un gust amar - mi-am amintit de o mobila de bucatarie care avea sertarele mai ... scurte, nu stiu cum sa zic, nu ajungeau pana in partea din spate a corpului, ramanea acolo o gramada de spatiu neutilizat. Repet, stiu ca sunt carcotasa rau, dar mi se pare si furt si risipa si pacaleala.

Mie personal mi s-a parut calitate scazuta la pret mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

IKEA (apropo,cum se pronunta in Ro.? Am auzit ca unii zic "aichia" ) e ok, asa pentru diversiune si pentru lucruri micute. Nu cred ca mi-as lua mobila de acolo,nu pentru ca sunt foarte pretentioasa,sunt unele chestii fainute, dar tocmai ideea asta de "globalizare" ma deranjeaza, sa am mobila la fel ca inca niste mii de oameni de pe toata planeta.. Sa avem toti in baie peria de wc "Viren" , sa dormim toti in patul Malm, etc. imi repungna ideea,de fapt tot ceea ce tine de COMUN-ism (aci intra cam toate retelele de tip TCM, Plus, Otto, etc. )

Laura cu
LARA si
Surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi22na spune:

am fost si eu si chiar nu m-am calcat in picioare cu nimeni.in legatura cu preturile unele sunt mari altele chiar ff mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Si eu am fost.
Podeaua se clatina, nu e bine deloc. Lume multa multa dar nu sa
te calci in picioare, adica produsele sunt puse destul de rasfirat pe un spatiu mare asa ca nu riscam sa cad peste oameni sau produse.

Nici eu nu am cumparat nimic, insa mi-am pus in minte sa cumpar 3 perne bleumarin (pe canapeaua de piele galbena vin f bine) si am vazut acolo (probabil si in multe alte locuri, nu sunt specifice Ikea, o cuvertura de pat foarte draguta bej su striatii enorma ca arie. La aceasta cuvertura voi lua niste perdele bleumarin in dormitor (nu am vazut la Ikea dar ma gandesc eu cum ar sta si imi place ideea tare).

Una peste alta, unele preturi mici sa ia ochii, altele mari - prea mari pentru calitatea si aspectul mobilelor cel putin.

Nu am gasit mobila pe culorile din casa mea, numai alb/natur/aproape negru si un fel de stejar. Plus ca se cheama - maro inchis, maro galbui, nu inteleg nimic si nici nu pot potrivi cu ce am in casa.

Dar cateva articole mi-au placut - cum ar fi pernele...si acoperitoarea de pat.

Pupilici

Clau

22+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaCan spune:

quote:
Originally posted by daniella4

Sincer sunt dezamagita. Preturile nu mi se par deloc asa de mici cum se anuntau, ideea de a-mi transporta singura mobila nu ma incanta deloc, iar asamblarea ei acasa ma oribileaza de-a dreptul. Noi in familie avem doar maini stangi.

Daniella si Alexis 18 nov 2004

Ai dreptate, nici mie aici in Canada nu-mi pare ca au preturi mici comparativ cu ceilalti, dar au multe kestii faine si f in fashion, unele de nu prea buna calitate... etc
Daca te-a dezumflat faptul ca trebuie sa-ti transporti mobila singura si sa o asamblezi, asta nu e nimic, dar pana ajungi la faza de a transporta mobila singura mai ai de trecut cel mai nasol step (cel putin pt mine) si anume SA-TI CULEGI MOBILA SINGURA !!!!
Adica tb sa-ti notezi fiecare cod de geam (vrei geam de sticla, mat, opac, metalizat, lemn) fiecare sertar sau dulap, dupa size, marime , culoare etc PLUS locul unde il gasesti la ei in depozit(adc nr de raft). Dupa ce ti-ai completat lista ( au ei lista gata liniata si creioane, deci nu tb sa aduci de acasa :)) te duci jos la depositul lor si incepi sa culegi fiecare cutie de mobila si s-ar putea la unele sa ai surpriza sa nu le aiba in stoc si at te intrebi ce sa faci.... etc.
Dar oricum spor la cumparat de la IKEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Offfff...eu raman la postarea mea initiala.

Dar ca sa nu ziceti ca sunt rea - am constatat si eu downsize-uri a doua oara cand am fost (v-am zis doar ca stau aproape )- ma mir ca n-a spus nimeni - mie mi-a fost foooarte cald in showroom, aproape sa mi se faca rau, dar sincer asta cu podeaua eu n-am observat-o si chiar m-am gandit la aspectul asta a doua oara cand am fost. Jos la decoratiuni parca era mai mult aer.

Alta treaba nasoala e cu indicatoarele in parcare. Una la mana randurile nu sunt numeratorate (ca la Carrefour sau Cora de ex.) si ametita precum sunt am cam pierdut vremea cautandu-mi masina. Apoi am iesit din parcare sa ajung in fata magazinului unde ma astepta barbati-miu cu cosul sa incarcam in portbagaj. M-am invartit ca un....intr-o caldare ca aveam numai semne din alea cu obligatoriu la dreapta sau stg. sau interzis. Pana am ajuuuuns am injurat de mama focului.

Cam asta ar fi - in rest ma abtin de la alte comentarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

http://www.evz.ro/article.php?artid=297888

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

am fost si eu ieri dim; am stat la coada la intrare 5 min dupa care....m-am simtit ca pe vremea lui Ceausescu la celebrele expozitii TIB; puhoi de lume, casca gura si nu cumpara nimic ba mai mult, ii vedeai ca se aseaza(mai corect ar fi spus trintesc-)pe diverse fotolii canapele etc; o fetita a plonjat intr-un pat de copil, cred ca asta face parte din test, pt cind va avea mamica bani;
eu am luat niste suporturi pt rechizite si un cos de rufe, este f usor si incape la fix in baie; am gustat din deliciosul somon cu nu stiu ce sos si minunatele chiftelutze suedeze cu ceva gem de some berry, bun bun!!aaaaaaaaaa, la masa ii vedeai ca au terminat de mincat si daca tot se asezasera nu se mai ridicau, rasfoiau cataloagele in timp ce alti flaminzi cautatu disperati cu privirea locuri libere;
personal, mobila ikea mi se pare potrivita pt casa de vacantza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

As vrea si eu, dar nu pot acum/

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

De-abia astept sa merg! Cred ca peste 1-2 saptamani se va intampla minunea.
Am atatea maruntele, bilburele de luat
Deja ma mananca palmele...

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput