Ikea - sa astept?
Raspunsuri - Pagina 26
Boo spune:
Am fost si eu aseara, intr-adevar fooooarte aglomerat. Daca te opreai putin si stateai simteai cum se misca pardoseala ca la cutremur .. cam nasol, nu ar fi trebuit sa fie asa in mod normal.
In rest mi s-a parut absolut la fel ca in Austria unde am mai fost, aceleasi obiecte si preturi. Totul e aranjat la fel. Nu stiu daca din cauza ca era foarte multa lume sau e un pic altfel amplasamentul era un pic haos, dincolo mi s-a parut ca ai un "parcurs" destul de clar in magazin.
Toate obiectele pe care le aveau in strainatate si pe care mi le-am adus cu multa sarguinta le-am gasit... Ceea ce e bine, doar ca ne-am chinuit sa le caram.
Intr-adevar au foarte multe obiecte utile, cele de decoratiuni mai ales, si nu poti sa nu iei ceva. La mobila nu stau foarte bine, adica nu va asteptati la lux. E destul de practica si ieftina.
spor la shopping
Miramar spune:
Am fost si eu ieri. Sincer nu inteleg cum puteti sa nu fiti incantate. In primul rand - ma asteptam la aglomeratie si chiar mi s-a parut ca putea fi muuuult mai rau, fetelor voi nu va amintiti cum era cand s-a deschis Orhideea, Cora - pai era omor!
Eu stau aproape de Ikea - dat fiind ca era in cursul saptamanii si ca afara ploua m-am gandit ca poate am totusi sanse sa inru si daca nu, nu-i bai ca ma duc la Carrefour alaturi si cumpar mancare ca aveam frigiderul gol. Ei bine mi-am dat intalnire cu barbati-miu acolo la ora 6.30 PM - fiec. cu masina lui. Desi parcarea era full totusi am gasit atat eu cat si barbati-miu loc la IKEA - si eu care era cat pe ce sa parchez la Brico si sa merg pe jos pana la Ikea. Inauntru da aglomerat dar se putea merge pana una alta si se puteau cumpara diverse. Sincer da nu sunt produse de lux dar sunt ok, bine facute, foarte moderne, varietate mare - sunt lucruri pe care nu le gasesc in alta parte pe piata romaneasca si in nici un caz pe toate la un loc. Eu mai degraba mi-as fi luat mobila de la IKEA decat sa dau cum am dat 80 mil pe canapea cu 2 fotolii de la Mobexpert - da bine e clar ca ale mele sunt mai de soi dar erau foarte bune si alea de la IKEA, ba chiar mai moderne. Eu am iesit cu cosul plin de acollo - mi-am luat diverse pt. bucatarie, ceva covorase de baie, in dormitor, ghivece de plante - lumanari parfumate (42 bucati 15 lei - spuneti-mi unde mai gasiti la pretul asta). Cred ca o sa mai cumpar niste tablouri chiar frumusele 80-90 lei - pai cam aceleasi tablouri la Mob le iau cu 200 lei.
Sunt preturi si preturi si produse si produse. Unele sunt clar mai ieftine decat produse similare pe piata, altele sunt cam la aceleasi preturi, iar unele pur si simplu sunt noutati nu le gasesti in alta parte. Chiar mi se pare imposibil ca oricine sa nu gaseasca ceva acolo - indiferent de pretentii si de buzunar. Eu una zic ca e super magazinul si cine spune altceva e carcotas, zau!
Cat despre mancare, ca zicea cineva - pai ce pretentii aveti frate - asta e un magazin de mobila nu restaurant. Are un punct de autoservire ca in caz ca ti-e foame sa poti sa-ti potolesti stomacul fara sa iesi din magazin si dupa sa-ti continui shoppingul.
Eu am un sg. regret - ca nu au venit mai devreme pe piata, dar vorba aia mai bine mai tarziu decat niciodata!
Boo spune:
Miramar sunt perfect de acord cu tine, nu eram carcotasa deloc. Eu sunt fan impatimit. Am carat din Austria pahare, tacamuri, lampi, cratiti si muuuulte altele, pe care le gasesti acum aici. Mi se pare ca o sa-i loveasca pe multi cu diversitatea si preturile pe care le au. Ai de unde sa alegi si preturile sunt accesibile oricui. Pai unde mai gasesti 12 pahare cu 90.000 ?? Si sunt chiar bune, va spun eu ca le-am luat de cateva luni si le folosesc zilnic.
Legat de parcare, era aglomerat, dar si eu am gasit loc, deci nu a fost dramatica situatia. Intr-adeavar am vazut si cazuri mai disperate in care se deschideau centre comerciale si era omor si nu erau decat supermarketuri .. din care mai exista o mie in oras !!
Si eu ma mir ca nu au venit pana acum, dar sigur vor avea un succes enorm !
Poze
Miramar spune:
Boo .
Eu vorbeam atat pentru cei de pe forum dar si vis-a-vis de atitudinea generala a romanilor - o vesnica carcoteala. 'Oi fi eu "vesnic nemultumita" dar nici chiar asa!
Witchie spune:
Cam in cat timp credeti ca se va putea vizita Ikea fara sa ne calcam pe bataturi?
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Am buba!...
Victoria spune:
Mie mi-e frica sa ma duc acolo.Omu meu cumpara la greu tot ce ati enumerat voi mai sus: covorase, lumanarele, etc samd...am deja casa plina, pot sa deschid bazar.
Da io vreau chiftele...
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
Ioana75 spune:
Witchie, am auzit estimarea lor din "interior" ca peste o luna va fi mai liber (probabil se bazeaza pe informatiile din alte tari, dar nu stiu daca si la romani se aplica aceleasi reguli).
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Miramar spune:
Fetelor io ma mai duc - ca stau in zona si-mi fac cumparaturile la Carrefour Baneasa - va tin la curent. Va sfatuiesc insa sa nu mergeti in weekend - daca ieri a fost asa, cred ca in weekend va fi omor, calcare in picioare.
olim spune:
sa stiti ca si la noi este la fel in wek sau duminicile cand au deschis, apopo in romania e deschisduminica, la noi numai cateva duminici in an
nu poti intra in ikea si sa nu cumperi ceva, macar un obiect, doar saraca mea masina stie cat a carat din ikea
Witchie spune:
E bine pana atunci fac rost si de bani:)
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Am buba!...