Ikea - sa astept?

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by layla

Am primit si eu catalogul. Eu stau in Militari (spunea cineva ca nu au ajuns in Militari).
Si mie mi se par preturile mari.

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Da eu ziceam. Asta e, la mine tot nu a ajuns
Dar il vad pe net. Sunt preturi si preturi, dar macar sunt mai multe modele ca la Mobexpert.

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Da si eu am pus ochii pe un dulap de haine. Si probabil vom lua si catev maruntisuri. Mie mi-e teama doar de aglomeratia care va fi acolo.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Autor: pitzinuca
Subiect: catalog ikea
Trimis la: 19/03/2007 16:07:14
peste 2 zile se deschide ikea la noi. nu stiu daca mai e postat, exista si catalogul in romana online, la ikea.ro.

spor la rasfoit!

b

quote:
Autor: claujro
Raspuns la: 19/03/2007 16:16:49
E deschis subiect pe tema asta.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

quote:
Autor: dicirstea
Raspuns la: 19/03/2007 17:13:17
Am citit undeva ca de cand au scos catalogul unele produse s-au mai ieftinit, unele si cu 50 ron. Eu am gasit la pag. 126 o perdea de baie f draguta pe care am luat-o din Ungaria acum cativa ani; pe atunci era printre cele mai scumpe de la ei, iar la noi erau numai naspete, iar acum am vazut-o la 30 ron, cat una foita de ceapa, iar asta e tapana. Sunt super articolele si preturile, dar cred ca o luna cel putin o sa fie omorul de pe lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

chiar astazi am rasfoit catalogul IKEA, pe site-ul www.ikea.ro

mi-as fi dorit sa ajung prin magazin, dar din pacate e cam greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

azi s-a deschis Ikea! a fost careva dintre voi acolo? eu nu am reusit sa ajung pt ca ploua si nu imi place sa plec pe ploaie. poate in week-end

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

ma duc eu peste vreo ora, sper doar sa am ce sa va povestesc (sa nu fie omor, ca nu intru)

O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

sa ne spuneti si noua cum a fost, daca mai scapati intregi
azi la noi e ziuadormitorului, adica tot ce tine de dormitor e la reducere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu am fost azi pe la ora 13...pot sa spun doar ca am ramas ffff dezamagita. Ma asteptam la altceva. Era aglomeratie mare dar am zis totusi sa intru sa vad ce si cum...dupa 30 de minute cautam disperata iesirea. O sa mai merg alta data cand o fi mai liber sa ma uit la decoratiuni si alte chestii de genul asta...

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Noi am fost azi pe la ora 11, am stat cateva ore acolo pentru ca am cumparat un pat matrimonial pentru noi, un pat pentru bebelina noastra si o masuta cu 2 scaunele pentru ea. Putin dezamagiti, preturi mari, aglomeratie, spatiu mic in showroom, am fost incantata de produsele alimentare cu specific suedez - biscuiti, cascaval, meniul pentru copii de la restaurantul lor are cartofi prajiti si nuggets (ma asteptam la ceva mai sanatos). Au si oferte dar n-am stat sa vad daca au ceva de calitate la ofertele astea.

Poate o sa mai mergem cand nu va fi asa de aglomerat sa vedem decoratiuni si ceva textile, in rest preturile la mobila mi se par mari pentru bugetul nostru.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

am fost aseara pe la 8 (daca n-aveam treaba in zona, nu ma mai duceam asa aglomeratie n-am vazut de cand sunt, am facut o ora jumate de pe calea victoriei pana acolo...)
era aglomeratie, parcarea era full full full.
las copilu' la joaca, fug in magazin. partea cu autoservire mobila goala golutza (unde e domne' toata lumea aferenta masinilor din parcare???)
si aflu... la decoratiuni pereti (brusc au realizat ca le lipsesc tablourile, la farfurii - luau cu bratul, ce naiba fac cu jde farfurii?, la becuri - mi-am luat si eu ecologice sau economice, la perne, veioze, accesorii de baie, la mobila pt copii nu va puteti inchipui ce dezastru era, la covoare, paturi, perne, oale, tingiri, umerase, perdele etc etc. n-am apucat sa vad tot, trecuse deja o ora si ma gandeam ce-o face kupilu', asa ca am iesit cu 3 umerase si o veioza (am fost cea mai modesta). am mai ochit un covor din sisal, pt locul de luat masa, (la noi e 2 mil mp), un covor tesut de lana -(nu stiu ce fac cu el, dar mi-a placut) la noi 4 mil mp si o vaza de 5 ron, ff dragalasa.
lenjeriile de pat au fetele de perna 50x60 cm si bineinteles, numai ei au perne 50x60cm.
concluzia lu sotzu': la chestii de organizarea locuinte sunt ok, la mobila scartzaie.

concluzia mea: au multe chestii practice, dragute, e imposibil sa iesi cu mana goala de acolo.

O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA

Mergi la inceput