Ikea - sa astept?
Raspunsuri - Pagina 24
cin spune:
Buna...
ati accesat de curand www.ikea.ro ? functioneaza
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
Uite-atat de mare sunt
o floare pt doamne
Androix spune:
din pacate nu au si prosusele ci numai o prezentare si harta cum sa ajungi la magazin...
Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia
claujro spune:
quote:
Originally posted by Androix
din pacate nu au si prosusele ci numai o prezentare si harta cum sa ajungi la magazin...
Georgia
Cum sa nu! Au catalogul on line! Il poti rasfoi, poti vedea produsele, descrierea lor, preturile...
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
daniella4 spune:
Eu m-am trezit cu catalogul lor in fata usii.
Sincer sunt dezamagita. Preturile nu mi se par deloc asa de mici cum se anuntau, ideea de a-mi transporta singura mobila nu ma incanta deloc, iar asamblarea ei acasa ma oribileaza de-a dreptul. Noi in familie avem doar maini stangi.
Androix spune:
Gata, am vazut. Mergea de vreo 2 zile dar cand dadeai pe catalog arata harta pe care urmeaza sa-l distribuie, de-aia n-am mai clikait si azi pe el.
Deci, ce parere aveti de preturi?
Georgia
mihaela_ce spune:
M-am uitat si eu pe catalog si nu sunt prea impresionata.Abia asteptam sa se deschida magazinul.Ma gandeam ca gasesc ceva mai deosebit pt camera bebelinei,dar din ce am vazut .....cred ca ma orientez catre altceva.Mi-au placut cateva decoratiuni mai vesele si probabil ca o sa ma duc sa vad cu ochii mei(daca nu vine printesa mea pana atunci)
Iar despre preturi nu stiu ce sa zic,nu sunt deloc incantata.Pana la urma se adevereste vorba aia romaneasca "la pomul laudat......."
Nici nu stiu de ce sunt asa dezamagita ,pentru ca am fost asta vara la un magazin IKEA din Grecia si imi amintesc ca nu am fost prea entuziasmata,dar e drept ca pe vremea aia nu auzisem de IKEA,am crezut ca e un magazin oarecare Sa nu radeti de mine !!!Mi-am cumparat de acolo un bidon care mentine apa rece mult timp
mihaela 34+
Tonia Antonia spune:
Am rasfoit si eu catalogul de pe ikea.ro. Fac o comparatie cu un catalog tiparit pe care il am de la Ikea Viena si observ ca daca incerc sa convertesc in euro preturile, imi iese cam 4 Ron/euro, ceea ce mie mi se pare cam mult. De exemplu, am cumparat in dec 2006 din Viena (ikea) o masuta de cafea pe care am dat 9.9 euro si in catalogul romanesc e 40 Ron.
Nu prea inteleg eu de ce sunt mai scumpe...Oricum, o sa ii vizitez sa fac o comparatie.
olim spune:
multumesc pentru informatii
da, si eu am observat ca e o diferenta de preturi, dar sa stiti ca si intre spania si germania, este o diferenta la unele preturi.Si cred ca depinde si de schimbul valutar care il fac ei.
Oricum, ma bucur ca am ajuns sa vad si asta, un catalog de ikea in romaneste
o zi frumoasa tuturor
layla spune:
Am primit si eu catalogul. Eu stau in Militari (spunea cineva ca nu au ajuns in Militari).
Si mie mi se par preturile mari.
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)