Ikea - sa astept?

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraelena spune:

Eu am mare nevoie de dulapul asta , care tie ti se pare atat de inutil. Vreau sa-l pun in dressing, iar la ideea cu draperia ma gandisem mai demult, inpirata fiind de o revista ptr amenajari interioare. Daca alegi o draperie faina o sa fie mai de efect decat clasicul dulap in care se investeste o gramada de lemn ( eu is mai ecologista din fire ).

Cat despre preturile din catalog...sunt mai bune decat celalalte alternative de pe piata noastra, plus ca produsele au un design modern, au acel ceva in plus care se gaseste rar la noi si la preturi astronomice.

Si eu am primit azi catalogu, de la o prietena, de martisor, sunt in extaz, noi tocmai ne mutam , deci a picat la fix ikea.

Succes la cumparaturi ))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraelena spune:

A, mi-ar fi placut ca mobila sa fie mai colorata, eu de ex vreau dormitor lila, asa ca o sa aleg sa-l fac pe comanda.
In schimb canapeaua de 3 locuri cu husa detasabila va fi sigur a mea, imi place la nebunie ideea ca pot spala husa la masina de spalat, plus ca pot cumpara si alte huse, ptr variatie, la 250 RON husa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Androix, Nemary multumesc! Deci aici sunt la fel ca la Mobexpert.

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

fetelor, poate aveti timp si scanati doua trei pagini cu canapele de material, ca pe mine ma intereseaza tare.Platesc o bere
multumesc mult.
A, coltar au?Era ceva pe gri si albastru aici, poate imi spuneti cat costa acasa.Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Androix - scuze - eram nervoasa pe altvceva si altcineva si am refulat aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by Miramar

Androix - scuze - eram nervoasa pe altvceva si altcineva si am refulat aici

Incepusem sa cred ca e ceva in neregula cu mine de starnesc scandaluri si la subiectele de mobila.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Androix, multam fain pt. poze.Eu sunt uimita...daca o mana de fiare acoperite cu folie de plastic este ceea ce numesc ei dulap, si sa dai pe asta aproape 5 milioane...inseamna ca am asteptari prea mari de la ei..
Eu mi-am facut un corp de dulapuri( 6 corpuri duble), pe comanda, wenge/vanilla, cu tot felul de despartituri, rafturi, bare, inalte pana in tavan, cu 30 si ceva de milioane de lei( vechi).

m-am convins, e valabila zicala cu "pomul laudat.."

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Eu m-am cam linistit cu IKEA, o sa fie, cel mai probabil, la fel cum e Zara si Mango si altele in Romania, adica mult mai scumpe decat afara.
Am vazut azi un panou publicitar de-al lor si intamplator era si-un pat pe care care l-am cumparat in decembrie din Germania. Acolo am dat pe el 99 euro(180/200), aici e 550 RON(140/200, in Germania la dimensiunile astea era vreo 80 euro).
Probabil c-o sa prinda fiindca va fi mai ieftin decat Mobexpert.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Andronix, "dulapul" pe care l-ai dat exemplu se vinde aici sub denumirea de www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=8&langId=-21&catalogId=10103&productId=68006" target="_blank">garderoba, la pretul de 59,90 Euro. E o diferenta mare de pret, cit despre stilul Ikea nu mai are rost sa discutam, este clar ca nu e pe gustul oricui. Nu stiu care sint preturile din Romania, insa aici Ikea este mult mai ieftina decit orice magazin de mobila, calitatea este foarte buna, iar preturile mai mult decit ok. Dupa ce mi-am mobilat odata casa cu mobila de la Ikea, as mai face-o si a doua oara!

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maxinne spune:

astept si eu cu interes ikea!!ceva ceva de akolo cred ca va ajunge la mine in apartament macar accesorii ca tot ce am de la ei mi-a fost f simpatic si util.Oare poti sa comanzi cumva catalogul? cum as putea face rost de el ca daca doar suna la usa cu el , la programul nostru..nu prea am sanse sa ne gaseasca acaca chiar daca suntem pe "harta de distributie"..

Mergi la inceput