Ikea - sa astept?
Raspunsuri - Pagina 18
Raluca28 spune:
Mobila de la Ikea este foarte functionala pentru apartamentul de bloc, foarte moderna si la niste preturi mai mult decat acceptabile.
Sunt o adepta IKEA de cand am locuit in Franta unde spatiile locuibile sunt mici si trebuie amenajate foarte functional.
Da, sincer asteapta sa vina IKEA. Nici vorba sa aiba o calitate indoielnica. Altfel de unde succesul mondial al acestei firme? Toata Europa foloseste mobila IKEA, asa ca mai ganditi-va pana sa criticati calitatea unui produs despre care nu aveti foarte multe cunostinte.
alias spune:
Sint perfect de acord cu tine, dar si eu -producator de mobila fiind-
pot sa fac aproape tot ce face Ikea din PAL. Nu pot sa lucrez in lemn pentru ca nu sint specializata pe asa ceva dar in PAL pot face aproape toate modelele lor
Alias
Flaflo spune:
quote:
Originally posted by alias
pot sa fac aproape tot ce face Ikea din PAL. Nu pot sa lucrez in lemn pentru ca nu sint specializata pe asa ceva dar in PAL pot face aproape toate modelele lor
Alias
Pai fa, si daca pretul este ca la Ikea, te asigur ca nu vei face fata comenzilor!
"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes
Flavia si Bianca
alias spune:
Nu l-am inteles pe "fa".
Ideea era ca eu nu pricep de ce va ambalati atita pentru mobila de la Ikea.
Sint de acord ca accesoriile si decoratiunile sint deosebite , dar mobilierul e departe de a fi ceva nemaipomenit.
Eu mi-am luat scaune de bucatarie din Franta de la Ikea dar mobila nu mi s-a parut niciodata nemaipomenita ci doar foarte scumpa.
quote:
Originally posted by Flafloquote:
Alias
Pai fa, si daca pretul este ca la Ikea, te asigur ca nu vei face fata comenzilor!
Flavia si Bianca
Alias
ana-oana spune:
quote:
Nu l-am inteles pe "fa".
Alias
cred ca este impertativul de la A FACE
O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA
Anny spune:
Mobilierul Ikea este mai ieftin pentru ca:
- au contracte pe termen lung (aici vorbim de cel putin 5 ani) cu diversi producatori care lucreaza pentru ei - rezulta pret de productie mic
- modelele sunt date "la cheie" - respectivele firme care lucreaza ptr Ikea nu stau sa-si bata capul cum ar trebui sa faca o anume biblioteca, li se dau niste tipare ca la croitorie daca vreti
- atunci cand cumperi mobila Ikea ti-o iei la pachet si ti-o asamblezi singur acasa (ai instructiuni si niste ustensile pe care le vei folosi)
- merg pe principiul "nimic nu se arunca, totul se refoloseste" - pierderile de productie la ei sunt foarte mici.
Despre calitate nu ma pot pronunta pentru ca inca nu am nimic de la ei, dar cu siguranta ca voi cumpara ceva atunci cand isi vor deschide magazinul :-)
lilina spune:
noi suntem funi ikea
eu zic sa astepti....
dak vor fi preturile de afara, merita
Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina
Flaflo spune:
quote:
Nu l-am inteles pe "fa".
E imperativul de la A FACE!
In alta ordine de idei, raportul calitate-pret este foarte bun, iar mobila nu e deloc de proasta calitate. Mobila mea de bucatarie de exemplu, ar fi costat la o alta firma cu renume de aproape trei ori mai mult decit la Ikea. Optic nu ar fi fost nici o diferenta, iar calitativ diferenta a fost foarte mica, astfel incit nu si-a meritat pretul. Uitati aici mobila cu pricina!
Flavia si Bianca
Androix spune:
Alias, pai asta e problema ca eu una m-am saturat de pal Ca preturi ikea mi se pare mai mult decat rezonabil, nu stiu de ce zici ca-i scump. Ramane sa ma conving si dupa ce or deschide ca parca vad ca la noi o sa fie mai scumpe toate produsele...
Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2
alias spune:
Inteleg ca te-ai saturat de PAL dar IKEA lucraza tot in PAL din pacate.(sint doar citeve modele de mese si comode din lemn, in rest totul este din PAL).
Sincera sa fiu si eu.
Imi doresc sa-mi cumpar linii tehnologice pentru mobilier din lemn masiv si vreau sa cred ca asta este viitorul in productia de mobilier.
Din pacate pentru voi-si spre binele nostru- IKEA nu face mobilier pe comanda ci doar modular. - adica daca vrei un dulap cu 5 cm mai mare ti se spune " pas".
Pe de alta parte sincera sa fiu si eu astept IKEA cu nerabdare pentru ca mi-am cumparat foarte multe decoratiuni de la ei -de la furculite , cosuri pina la asternuturi si perdele.
Alias