Ikea - sa astept?
Raspunsuri - Pagina 17
CristinaT spune:
Letitia1, subiectul e de anul trecut deschis inca de cand au anuntat ca vor veni in tara. Pana acum se incadreaza in timp.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
NinaR spune:
Am gasit un articol in ziarul "Compact Bucuresti" (de azi) unde scrie ca magazinul Ikea se va deschide la primavara. Magazinul este situat in nordul Capitalei, in zona comerciala a proiectului Baneasa.Deschiderea oficiala a noului centru este programata pentru aceasta primavara, intre martie si aprilie.
Nina
claujro spune:
E chiar destul de aproape de strada comparativ cu Carefourul care e bagat mai "inauntru". Cum te uiti la Carrefour, Bricostore, Mobexpert (si ce mai e pe acolo), Ikea e in dreapta lor, langa ele.
Claudia
mandyksch spune:
Nu stiti cumva daca se deschid magazine Ikea si in alte parti ale tarii? In urmatoarea perioada de timp?
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
brindu spune:
IKea Baneasa se va deschide pe 21 martie 2007.
Se vor mai deschide in curind si in alte orase ale tarii, cred ca primul va fi in Cluj.
valentinag spune:
Ati vazut pe undeva vreo adresa de mail a dep.resurse umane unde sa trimit un CV la Ikea?Ca eu m-am tot uitat dar nu am gasit decat prin ejobs...
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
bufi spune:
Primul IKEA din Romania, in doua luni
Constructia primului magazin IKEA din Romania va fi finalizata luna viitoare, urmand ca deschiderea propriu-zisa a magazinului sa aiba loc la sfarsitul lunii martie-inceputul lunii aprilie, conform planului stabilit in toamna anului trecut de oficialii companiei.
Iarna secetoasa, favorabila in general constructiilor, nu va grabi asadar deschiderea magazinului. Desi lucrarile se vor finaliza cel mai tarziu la sfarsitul lunii februarie, in perioada ramasa pana la deschiderea oficiala a magazinului, IKEA va finaliza lucrarile de amenajare din interior.
Unitatea se va intinde pe o suprafata totala de 26.000 de metri patrati, desfasurata pe doua etaje din cadrul Zonei Comerciale Baneasa. IKEA va comercializa peste 7.000 de produse, atat mobilier, cat si accesorii pentru casa.
Dintre acestea, aproximativ 10% vor fi produse in Romania, iar restul vor fi achizitionate de la furnizori din intreaga lume. Compania suedeza va investi in magazinul din Bucuresti aproape 25 de milioane de euro. In august 2006, IKEA avea 237 de magazine in 34 de tari de pe patru continente.