Ikea - sa astept?
Raspunsuri - Pagina 16
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by ymcar
hm... eram convins ca PM-ul functioneaza...
Oricum, am luat in 2003 un dulap f mare (are cam 3.7m lungime si e inalt) cu 9 usi (compus din mai multe corpuri diferite, asa cum le-am ales noi), 2 noptiere si o masa de TV, evident toate din acelasi banc ca sa se potriveasca la culoare si stil, nu mai tin minte cum se numea linia respectiva. Nu am luat si rama de pat, mi s-a parut scumpa pentru un obiect atat de simplu, am preferat sa o fac singur. Celelalte nu mi s-au parut scumpe mai ales comparand calitatea, aspectul si preturile cu ce am vazut prin alte parti.
My life stinks
Multumesc pentru raspunsul prompt.
olim spune:
salutare tuturor
fetelor, ce mai stiti de ikea.Se va deschide in primavara, sau nu?
O zi buna tuturor
felicia74 spune:
eu mai arunc un ochi pe ziarul financiar. Daca ei nu anunta, nu stiu, cred ca se mai amana...
olim spune:
bufi, multumesc de informatie
ca noi ne-am gandit sa ducem mobila din Austria, dar daca se deschide, nu prea cred ca merita sa cumpar o remorca la masina.
O zi buna tuturor
cand mai stiti informatii, nu uitati sa ni le spuneti si noua.Multumesc anticipat
Letitia1 spune:
Domne, se deschide in martie, dar nu ati spus in ce an, ca subiectul asta se vehiculeaza pe aici de anul trecut si tot aud ca se deschide in martie. Deci in ce an?
felicia74 spune:
eu cred ca Letitia glumeste Eu stiu ca magazinul era in constructie in toamna. Deci inca mai sper sa-l "vaz" cu ochii mei in curand
claujro spune:
Am trecut eu azi pe acolo, magazinul e in picioare, pe afara pare terminat, inauntru nu stiu, ca nu se vede . Oricum se lucra.
Claudia