Ikea - sa astept?
Raspunsuri - Pagina 15
genusa spune:
ymcar,multumesc.
Am vazut ca au magazin si pe Decebal asa ca o sa ma duc in recunoastere.
CristinaT spune:
Mobilierul low-cost intra si pe piata romaneasca 7 noiembrie 2006
In primavara anului 2007, compania suedeza IKEA, recunoscuta pe plan mondial pentru gama foarte larga de produse de mobilier, va introduce pe piata romaneasca produse care se bazeaza pe conceptul low-cost si care au adus companiei o cifra de afaceri de aproximativ 18 miliarde euro in 2006.
Noul magazin IKEA, care va fi amplasat in partea de nord a Capitalei, in Zona Comerciala Baneasa, va comercializa produse de mobilier, accesorii si solutii pentru casa, la preturi mult mai scazute fata de cele existente in prezent pe piata romaneasca, au declarat reprezentantii companiei.
In viitorul magazin care se va intinde pe o suprafata totala de 26.
000 metri patrati clienti vor putea gasi o gama completa de produse, fiind disponibile peste 7.000 de articole de mobilier ce vor acoperi toate ariile casei: sufragerie, bucatarie, dormitor, birou, camera de baie sau camera copilului, dar si textile de casa, corpuri de iluminat, articole pentru depozitare si decoratiuni pentru gradina.
Marca IKEA a fost inregistrata in 1943 in Suedia, iar in prezent detine 237 de magazine in 34 de tari de pe 4 continente, numarul total al vizitatorilor la nivel mondial depasind 500 de milioane.
Sursa: Banii Nostri
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
ymcar spune:
quote:
Originally posted by Kikina
Pana ne divulga Ymcar pontul ei, uite, cititi mai jos despre IKEA (articol aparut in Ev.Zilei de azi):
Please!.... (Inca) nu am facut operatie de schimbare de sex...
Si on topic: conform articolului de un pic mai sus se pare ca senzatia mea despre IKEA a fost justificata: e vorba de mobila LOW COST, nu va asteptati la calitate!
My life stinks
Natasa spune:
Cum mobila de lemn 100% putini dintre noi isi mai permit, intrarea Ikea pe piata e foarte buna ca sa mai taie obraznicia unor mici firme care fac mobila din prefabricate, decenta ca aspect, proasta calitativ si la preturi exagerate. Macar va fi concurenta pe segmentul asta, ca daca vreau sa-mi fac mobila din nuc, trandafir sau santal ma duc in alta parte :)
ymcar spune:
Nu ma refeream la mobila din lemn masiv. Problema este ca si PAL-ul, PFL-ul si alte aglomerate sunt de calitati foarte diverse, acoperirile lor sunt de calitati foarte diverse, feroneria folosita este de calitati foarte diverse si manopera este de calitati foarte diverse. Si toate astea fac diferenta intre o mobila stramba, instabila, care se desface bucati dupa 3 luni de folosire normala si pe care o pateaza trei stropi de ceai cand a varsat copilul paharul si o mobila care arata impecabil, functioneaza si rezista chiar si la mici abuzuri. Nu cred ca e cazul sa dau acum si detalii tehnice amanuntite, ma puteti crede pe cuvant si mai puteti intreba si pe altii (care se pricep si NU au interes sa va minta).
Nu am zis ca e rau ca intra IKEA pe piata. Si nici nu imi dau vreo parere pana nu vad ce aduc si la ce preturi. Abia atunci o sa imi pot face o parere daca au venit cu o afacere cinstita sau la modul "hai sa-i fraierim pe astia, ca reclama ne-am tot facut, ne asteapta cu limba scoasa, cel putin la inceput putem sa vindem si balegi pe post de statui din aur si tot ni le cumpara"
My life stinks
ymcar spune:
quote:
Originally posted by Kikina
Scuze, Ymcar, ca te-am "feminizat".
No problem, am raspuns in gluma...
My life stinks
felicia74 spune:
Ymcar hai ca nu-mi mai functioneaza neuronul, mai explica-mi o data: ce ai cumparat de la Serico si in ce an? Si daca se poate ce model
PS: as fi continuat discutia in particular, dar nu ai email, nici PM. Scuze celor interesati de Ikea
ymcar spune:
hm... eram convins ca PM-ul functioneaza...
Oricum, am luat in 2003 un dulap f mare (are cam 3.7m lungime si e inalt) cu 9 usi (compus din mai multe corpuri diferite, asa cum le-am ales noi), 2 noptiere si o masa de TV, evident toate din acelasi banc ca sa se potriveasca la culoare si stil, nu mai tin minte cum se numea linia respectiva. Nu am luat si rama de pat, mi s-a parut scumpa pentru un obiect atat de simplu, am preferat sa o fac singur. Celelalte nu mi s-au parut scumpe mai ales comparand calitatea, aspectul si preturile cu ce am vazut prin alte parti.
My life stinks
olim spune:
despre preturile din ikea, cred ca vor fii ca cele din magazinele europene, cu mici diferente.
Daca te uiti in Germania , Italia , Ungaria au cam acelasi preturi, deci asa ar fii normal sa fie si in Romania
O zi frumoasa tuturor