Maternitatea Giulesti

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by andradap

Ancadragoman, la GIULESTI, au ei epidurala... Nu e nevoie sa cumperi tu!

Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Multumesc mult.
Am auzit ca sunt rezerve.Se intra greu acolo?
Cat costa pe zi?

anca 21+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Maria - sunt rezerve dar intr-adevar se intra pe pile si nu numai: nu-ti poti rezerva ceva ci e in functe de disponibilitate. Avand in vedere ca sunt doar 2 nopti, nici nu conteaza prea mult unde stai!
Eu sunt insarcinata din nou, in 5-6 sapt, voi naste tot la Giulesti si tot cu Bucur Cezara.

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Roxana eu sunt Anca,pe fetita mea o cheama Maria.
FElicitari ptr sarcina si sa ai o sarcina usoara.
Eu intrebam de rezerve nu de fite ci ptr ca am stat o noapte internata si a fost crancen,dar vb ta nu o sa mor 2 zile.

anca 21+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Anca rezerva e ieftina (vreo 300 mii) dar sunt doar 2...si sunt dupa pile si prioritati. Succes!

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu am nascut de 2 ori la Giulesti si nu am prins niciodata rezerva, erau ocupate si ca atare chiar daca aveam pile nu aveau cum sa evacueze pacientele de acolo ca sa ma duca pe mine. Si de obicei au prioritate pacientele dr. Marinescu si apoi care doctor e mai tare pe acolo. In schimb la etajul 1 s-au renovat saloanele, au baie si dus fiecare salon , din pacate nu face nimeni curatenie in ele, altfel ar fi excelent! Asta in loc de o toaleta si un dus pe hol pentru toate saloanele!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Eu am prins rezerva la prima nastere. La a doua n-am mai prins, chiar era full tot spitalul. Am fost pacienta lui Puia, prima oara m-a ajutat, a doua oara a ridicat din umeri. Era super-full, dupa cum am mai zis.
Rezervele sunt pentru cezariene. La alea de la erajul 1 ma refer...Ca am mai vazut doua rezerve la parter, mult mai moderne, unde se sta si cu copilul. Dar va dati seama ca acolo stau numai VIP-urile.
Dupa cum am mai zis, mie una mi s-a parut oribil in salon...la a doua nastere. Nu se compara cu rezerva. Eu am facut cezariana si am stat 5 zile in spital...asa ca, va dati seama. MIzerie, sforait, lume nesimtita, vizite peste vizite....si o calduraaaaa!! (era iulie)
Si nu va zic ca era o nebuna care tot inchidea geamu' ca pe ea o trage curentu'!!!!!!!!!!1 Si eram 7 suflete acolo!! Ce sa mai vorbim de mizeria de la baie...dar poate asa o fi la toate maternitatile....nu stiu.
Aaaa...stai ca acum realizez! Deci acum exista baie in fiecare salon de la etajul 1? Wow! Ce chestie! Asta da, imbunatatire! Dar eu cred ca se face curatenie...vina o poarta pacientele....unele-s atat de nesimtite!
Lasa ca trece! Important e sa fie bine bb si mamica!

IN legatura cu epidurala...Si eu am avut epi la a doua ceza si tot asa mi-au zis, sa nu cumpar nimic, ca au ei. M-a costat tot asa, 2 mil juma'.

_Ella, Emma & Matei

Emma-Andreea, minunea mea....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11054

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns before-after spune:

Ai vazut cumva, daca pe sectia de nasteri naturale au renovat ceva? sau tot mizerie pe acolo....

quote:
Originally posted by jadi

Eu am nascut de 2 ori la Giulesti si nu am prins niciodata rezerva, erau ocupate si ca atare chiar daca aveam pile nu aveau cum sa evacueze pacientele de acolo ca sa ma duca pe mine. Si de obicei au prioritate pacientele dr. Marinescu si apoi care doctor e mai tare pe acolo. In schimb la etajul 1 s-au renovat saloanele, au baie si dus fiecare salon , din pacate nu face nimeni curatenie in ele, altfel ar fi excelent! Asta in loc de o toaleta si un dus pe hol pentru toate saloanele!

Deni & Vlad & Tudor

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxie spune:

Am nascut in ianuarie 2007 natural. Am stat la etajul doi, ultimul salon pe dreapta, cu muuuulte paturi dar din fericire cu baia proprie. Care era destul de murdara, dar din vina pacientelor, cum curatau, se si facea mizerie la loc. Eu eram multumita ca nu mai trebuia sa merg la baia din capatul holului, comuna pentru toate saloanele de pe etaj, care era si mai murdara, si o mai foloseau si vizitatorii. Nu au renovat nimic fata de decembrie 2005 cand am nascut prima data acolo, doar personalul este "renovat" in sensul ca a avut o atitudine incomparabil mai buna fata de 2005, mai amabile, inclusiv asistentele de la copii. Poti trece pe acolo intre orele de vizita, si sa bagi un ochi prin saloane, sa vezi cum e.

Roxie, bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian (11 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La etajul 2 pentru nasteri normale, nu cred ca s-a renovat nimic, cel putin asa par saloanele, tot cu usi vechi (la etajul 1 au usi din termopan).

quote:
Originally posted by before-after

Ai vazut cumva, daca pe sectia de nasteri naturale au renovat ceva? sau tot mizerie pe acolo....

quote:
Originally posted by jadi

Deni & Vlad & Tudor

36+

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

La parter este o rezerva de 2 paturi+ 1 salon cu vre-o 5 paturi. Eu am stat o noapte la rezerva de la parter. Pot sa ma dau VIP? Poate or fi fost cazate ceva Vip-uri, dar eu n-am vazut. Salonul+ rezerva de la parter sunt pt fertilizarile in vitro, nu pt nasteri.

Mergi la inceput