Maternitatea Giulesti

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

A mai nascut cineva de curand la Giulesti? Cum mai este? Eu trebuie sa nasc in aprox 2-3 sapamani acolo, si chiar nu mai stiu nimic despre situatia recenta a spitalului.

35+ Alex
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns before-after spune:

Am nascut eu pe 06 august. Ce sa-ti zic, nu a fost chiar atat de odios pe cat ma asteptam.
Sectia de cezariana era in renovare, eu am nascut normal.Se pare ca si aceasta urma sa se renoveze.

Eu am stat in rezerva 14 (era cu 4 paturi, chiuveta, aer conditionat, dar fara toaleta). Din pacate toaleta era in capatul celalalt al culoarului. De pe hol am vazut ca in saloane era destul de aglomerat si parea cam urata atmosfera. Eu am avut noroc de partenere bune de camera, nu am de ce sa ma plang.

In rest, personalul a fost ok atata timp cat il soliciti. Daca nu ceri sau nu intrebi nu venea nimeni la tine. Normal ca tb stimulat si material. Eu am stat in sala de travaliu de la 12 noaptea pana la 16.30 a doua zi cand am nascut.

Moasa mea a fost dna. Vali(parea sefa lor pe acolo); o tanti mai dura asa, dar de treaba. Toate pareau ok.
Preturi: 300 ron epidurala (care e cea mai tare chestie inventata pt nastere :)), 150 rn moasa, 5-10 ron pt infirmiere si asistente, depinde de serviciul prestat.
La copii, i-am dat 50 ron medicului la externare, dar nu prea meritau (nu te invatau nimic). La asistentele de acolo am dat de vreo 2 ori, sa imi mai arate cum sa-l manevrez pe bb.

Am nascut luni si miercuri ne-am externat. Asta e termenul daca nu are bb probleme.

Daca mai vrei detalii, intreaba-ma. O sa incerc sa-ti raspund.
Bafta

quote:
Originally posted by teodoran

A mai nascut cineva de curand la Giulesti? Cum mai este? Eu trebuie sa nasc in aprox 2-3 sapamani acolo, si chiar nu mai stiu nimic despre situatia recenta a spitalului.

35+ Alex
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutaa spune:

Fetele,
anuntati-ne si pe noi in caz ca vor fi renovate si saloanele de la et 2, nasteri normale.

Eu urmeaza sa nasc in octombrie si tot mai sper sa se imbunatateasca conditiile. Voi naste cu dr. Ion Ionut si am auzit ca are foarte multe gravide care vor naste in luna octombrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna!
urmeaza sa nasc in noiembrie la Giulesti. Orice amanunt mi-ar fi de ajutor, in special cam cat se cotizeaza, dar si cum se mai comporta personalul, etc

adra_bell 24+ cu Eva-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BBPuck spune:

Buna,
Eu am nascut pe 13 iulie anul asta la Giulesti, cezariana cu anestezie totala, Dr. Ion Ionut, anestezist Dr. Dobre. Nu am avut nici un fel de probleme post-operatorii, acum , la 6 saptamani, car caruciorul copilului in brate pe scari, deci sunt super-ok. Spitalul nu este cel mai modern din Bucuresti nici pe departe, dar este curat. Eu am stat la salonul 2, etaj 1, 6 paturi, cu baie in salon. Baia ar fi fost curata, daca toate fetele din salon ar fi mentinut curatenia (care se facea zilnic). Asistentele de pe etaj, si spaguite si nespaguite, daca le cereai ajutorul, ti-l dadeau fara mutre. Eu am dat unora, altora nu, dar toate s-au comportat absolut ok. Asistentele de la bebelusi la fel. Sunt numai doua pe tura, bebelusi nascuti prin cezariana erau, cred, 20 la momentul ala, plus vreo 8 la incubatoare. Nu stiu cum faceau fata, dar aveau rabdare sa-ti si puna copilul corect la san, sa raspunda si la intrebari, hraneau si bebelusii ale caror mamici nu puteau veni. Eu personal am numai cuvinte de lauda la adresa lor. La fel, si cu spaga si fara, se purtau ok cu copiii.
Ca parere generala, se vede ca ministerul nu aloca bani suficienti pentru spital, insa personalul este de toata isprava.
Nota 200 pentru dr. Ion Ionut, a venit in fiecare zi sa-mi vada evolutia, lucru pe care nu-l faceau toti medicii. De asemenea, nota 200 pentru Dr. Dobre, anestezistul, nu am avut nici iritatie in gat de la intubare, nici varsaturi de la cantitatea de anestezic, m-am trezit dupa 2 ore de la operatie de parca nu mi se intamplase nimic.
Daca toate merg bine, al doilea copil il nasc tot cu ei, tot la Giulesti.

Am uitat sa mentionez, nu am stat la rezerva, ci la salon obisnuit, dar fiind curat si totul in regula, nu m-a deranjat absolut deloc. Am si stat destul de putin, vineri, 13.07, am nascut, iar luni, 16.07, la ora 13.00 eram acasa cu podoaba cu tot.

Toate cele bune, iar pentru fetele care urmeaza sa nasca acolo, bafta si curaj, vor fi pe maini bune, si ele, si copiii.

BBPuck

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Felicitari BBPuck - intr-adevar I. Ionut este dr de nota 200. Eu am nascut anul trecut cu Cezara Bucur de care am fost la fel de multumita. Acum sunt insarcinata din nou si voi naste tot acolo chiar daca conditiile nu sunt excelente.

Roxana 14 sapt si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Germina spune:

Asa este, Dr. ION IONUT ADRIAN este o minune de doctor. Este si dr. meu si am numai cuvinte de lauda. Intrebare: din cate stiam eu dansul era luna iulie in concediu. Sa inteleg ca anul acesta iulie a fost la maternitate?

Povestea nasterii printului: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106096
Povestea nasterii printului 2 (praslea): http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105746
Poze cu noi: http://s175.photobucket.com/albums/w157/GERMINA_album/

Lumi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Eu am nascut in Iunie la Giulesti, iar experienta nu a fost chiar nasoala.Adica personalul a fost ok, cel de la bbei la fel, era o tipa cam crizata, dar dc o rugai sa te ajute sa il pui pe bb corect la san te ajuta, chiar dc cotizai sau nu.La nastere toata lumea s-a purtat foarte frumos, iar banii i-am dat la sfarsit.Intr-adevar, marea problema o reprezinta baia, am stat intr-un salon cu 4 paturi dar fara baie, era anevoios sa mergi mai ales dupa nastere tocmai in capatul culoarului, era si mizertie, dar vina e in general a pacientelor certate cu bunul simt.Am nascut luni si miercuri la pranz eram acasa, asa ca a trecut repede.
Ce nu mi-a placut deloc-medicul neonatolog care era cam varza si nu mi-a raspuns/nu m-a invatat nimic.

Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pampasai spune:

Eu am nascut in ianuarie la Giulesti. Dupa cum s-a mai zis conditiile sunt ... groaznice, insa medicii, asistentele de nota 10. Spitalul era full, nu mai erau locuri in saloane, mizerie mare in baie (in salonul 13), curatenia facuta superficial. Deci pentru lauze nimic bun. La bebei, insa, era curatel, iar asistentele chiar certau fetele care veneau cu mobilele la alaptat tot din motive de igiena. Halatele trebuiau lasate la intrare, prin urmare nici urma de bani pe acolo (ca tot eram atenta sa prind ocazia sa le dau ceva, ca citisem pe aici ca e musai). La toaleta taxa era de 5 ron, la moasa am cotizat cu 50 ron (as fi dat mai mult, ca merita), iar pt doctorita aveam pregatiti 200 euro, dar i-a refuzat categoric. Asa ca m-am scos cam ieftin.
Si totusi asistentele erau amabile si le ajutau pe toate fie ca, cotizau, fie ca nu.

Aaa, din cauza lipsei de locuri m-a mutat in alt salon a doua noapte, cu femeile cu operatii(tumori sau alte chestii) la et.1. A fost oarecum sinistru. iar a treia zi, inainte de plecare am ramas fara pat, ceea ce a fost supertare, ca in picioare nu puteam sa stau iar asezata nici atata. Am impartit patul cu o "colega". Prin urmare abia asteptam sa ies din spital.
In rest numai de bine as avea de zis.
Nastere usoara le urez viitoarelor mamici

mami de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela39 spune:

Va rog din suflet sa ma ajutati daca stie cineva numarul de telefon de la cabinetul particular al dr. Dracea Laura de la spitalul Giulesti sau cum pot sa dau de dansa

Mirela39 mail _secara@yahoo.com

Va multumesc

Mergi la inceput