Maternitatea Giulesti
Raspunsuri - Pagina 27
jadi spune:
Monikuta, ti-au raspuns si fetele.
La cerclaj, dupa ce ti-l scoate poti depasi si termenul de nastere! Scoaterea cercaljului nu inseamna ca incepe travaliul doar ca da posibilitate colului sa se deschida!In cei 250 de roni se include si spaga anestezitului.
Pentru fetele care fac cezariana, am inteles ca toate saloanele de la etajul 1 s-au utilat cu dus si toaleta proprie! A nascut cineva de curand ca sa ne confirme? Eu am sa ma duc vineri sa vada si ochiul meu .
Deni & Vlad & Tudor
jadi spune:
Si stiu ca la cezariene nu se fac clisme, cel putin in 2005 cand am nascut eu, nu parea nimeni interesata sa imi faca asa ceva! Dar am folosit preventiv supozitor cu glicerina (e recomandat in sarcina) si am mancat mai usor cu o zi inainte dar eu stiam cand sunt programata! Asa la nasterea naturala nu ai de unde sa stii!
Deni & Vlad & Tudor
karligutza spune:
hello,
am citit postarile ref.la pasii pe care ii urmeaza gravida cand se interneaza pentru nastere la maternitatea Giulesti;
pentru ca eu o sa nasc in urmatoarele 3-4 saptamani tot acolo, sunt curioasa cum e daca o sa ajung fix la data la care mi-a spus sa vin pentru provocarea nasterii daca nu se intampla nimic pana atunci...
banuiesc ca tot asa, la parter la internari, schimbat in camasa si halat, eventual un control pe masa - sper sa nu se bage sa imi mai faca toaleta cum am mai auzit (ca cica nu-i facuta bine) pt.ca ma voi duce automat curata si cheliutza - dupa care tusti la etajul 2 in sala de travaliu/nasteri... in patul cu pricina...
dar cu provocarea nasterii? stiti cum se face? ce iti face?
iti face moasa, iti face doctorul?
cine coordoneaza primii pasi la inducerea nasterii?
imi mai fac ceva analize inainte?
ce anume iti injecteaza pentru provocare?
cat poate sa dureze pana incepi sa simti contractiile? pana incepe dilatarea?
ritmul in care te dilati la o nastere provocata e mai mare decat cea care vine natural?
si ulterior, nascand, esti conectata la vreun aparat?
ti se ia pulsul pe tot parcursul nasterii?
copilul este urmarit cumva si el pe parcursul nasterii/travaliului?
cam atat imi vine in minte acum sa va intreb, daca are cineva un raspuns si pentru mine abia astept sa ma lamuresc... MULTUMESC !
karligutza
sapt.36 cu la purtator
musete spune:
Buna fetelor, ma apropii si eu vertiginos de nastere.Urmeaza sa nasc si eu la Giulesti, akolo unde, am venit, si eu, pe lume! Voi naste cu d-na dr. Anca Moisa, natural, cu epidurala. Are cineva referinte despre ea? Din pacate n-am gasit deloc parero pro sau contra vis a vis de profesionalismul ei! ma ajutati? Va rooogggg!
Pupici, Musete
38 +
mandarinutza spune:
Musete, nastere usoara, incearca si la acest topic, poate iti dau fetele mai multe detalii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=86580&whichpage=15
Mandarinutza 27+ Antonia Maria
Poze
cin spune:
ma bag si eu in seama p-aci
am nascut in 2005 cu moisa marcel iar o prietena a nascut tot in acelasi an cu anca moisa. amandoi din cate stiu eu, te cheama in zilele lor de garda sa-ti provoace nasterea (acum doi ani erau de garda miercurea ). puiul meu s-a grabit cu vreo 2 zile fata de data la care eram programata pt nastere dar am avut norocul sa-l gasesc pe dr de garda (eu am ajuns dimineata la 8 cu dilatatie 2-3 iar la 12.30 am nascut)
am nascut cu epidurata, care m-a costat fix 2.5 mil (asta era tariful )
mie mi-au inceput contractiile seara la 10, asa ca toata noaptea am avut timp sa ma pregatesc. am folosit supozitoare cu glicerina.. efectul a fost cel scontat, dar la maternitate tot a incercat o tanti sa-mi faca clisma.
personalul de la spital mi s-a parut chiar f amabil, desi n-am cotizat inainte, ca aveam banii in geanta, geanta cu care nu m-au lasat sa intru in sala de nasteri... probabil o fi contat si faptul ca eram pacienta dr moisa...chiar nu stiu, dar sincer, n-am avut nimic de reprosat nimanui de acolo.
am nascut repede si fara nici un fel de durere...doresc tuturor o nastere atat de usoara ca a mea
ancadragoman spune:
Buna fetelor.Eu se pare ca o sa nasc la Giulesti cu dr Arash,zic "se pare" ptr ca trebuia la Municipal dar dr s-a mutat de curand de acolo.Acum cand am vb cu el mi-a zis ca trebuie sa imi cumpar eu trusa de epidurala.Stiti ceva de asta?
anca 21+
Maria
poze
andradap spune:
Ancadragoman, la GIULESTI, au ei epidurala... Nu e nevoie sa cumperi tu!
Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada FERICITA de Antonio
bescheret spune:
Buna,
Cezara Bucur are cabinet particular pe Bd. Dacia - Dacia Medical Center.
Tel de la cabinet este 021/211.54.05 sau mob 0766.536.553
Bafta,
Alina