Super poznasi de iulie-august 2004 (166)
Raspunsuri - Pagina 10

g_ioana spune:
g_ioana spune:
 Ziua buna fetele ,noi,sper din tot sufletul, suntem pe drumul cel bun,ieri am avut doar 2 scaune destul de bunisoare febra deloc,forma maxima si pofta de mancare.
,noi,sper din tot sufletul, suntem pe drumul cel bun,ieri am avut doar 2 scaune destul de bunisoare febra deloc,forma maxima si pofta de mancare.
Olivia multa sanatate lui Luca si multi pupici,ca tare rau este sa treci prin asa ceva.Daca iti spun cu ce i-am scazut febra si am readus-o la normal pe Maria ma impusti si pe mine si pe doctor cu ciprofloxacin(1/4 la 12 ore)iar dupa prima doza i-a scazut febra de la 39.5 si nici nu a mai facut de atunci!
 cu ciprofloxacin(1/4 la 12 ore)iar dupa prima doza i-a scazut febra de la 39.5 si nici nu a mai facut de atunci!
Roberta pupici si tie si lui Matei si sa-i treaca cat mai repede
 .Si noi miercuri seara eram pe punctul de a chema salvarea tot din acelasi motiv,nu o mai puteam linisti dupa ce i-am facut o impachetare(plangea de ciuda)iar tati se imbracase deja,ca a zis ca el ajunge mai repede decat salvarea.Asa ca stiu foarte bine ce este in sufletul tau!!!
.Si noi miercuri seara eram pe punctul de a chema salvarea tot din acelasi motiv,nu o mai puteam linisti dupa ce i-am facut o impachetare(plangea de ciuda)iar tati se imbracase deja,ca a zis ca el ajunge mai repede decat salvarea.Asa ca stiu foarte bine ce este in sufletul tau!!!
Am vazut poze foarte frumoase cu copii si mamici foarte frumoase:Felicia si Philip.
Pupici si donsoarei cu rujeola, sa scape cat mai repede de ea!!!
Un week-end placut(la noi este soare dar friiiiig,iar ieri a nins)
Daria,37 nu este febra asa ca las-o in pace pe Giulia, si relaxeaza-te!!!!!Ca a mea cand face 39 ma ajuta instantaneu sa slabesc, asa ca n-am nevoie de nici o dieta!!!!
pupici
http://photos.yahoo.com/gorodeii

carmenp spune:
carmenp spune:
 ioana, ai niste spatii goale in mesaj ca se umplu foaia da-le delete. multumim de urari, se pare ca bintuie temperaturi mari in iasi ma refer la cele din termometrele cupilasilor
 da-le delete. multumim de urari, se pare ca bintuie temperaturi mari in iasi ma refer la cele din termometrele cupilasilor
Carmen,Ilinca&Ionut 
tzucurei de tzucurei 1,  2,   3

g_ioana spune:
g_ioana spune:
 Am vazut dupa ce l-am trimis,dar nu stiu cum sa dau delete daca deja l-am trimis,asa ca help,Carmen!!

carmenp spune:
carmenp spune:
 mergi la mesajul ala, da-i edit (hirtia si creionu`, al treilea icon) si stergi tot ce e dupa ultimul cuvint.
Carmen,Ilinca&Ionut 

g_ioana spune:
g_ioana spune:
 Multam fain,am mai invatzat o operatiune azi azi!!!Acum este ok!
pupici

roberta04 spune:
roberta04 spune:
 Fetele, am incercat si cu seringa dar cum ii simte gustul isi face greata! Faza naspa e ca el bea de obicei lichide non-stop dar acum parca nu mai vrea nimic, i-am bagat acum prin somn un bibe cu compot si vad ca am avut succes.
Am sunat pediatra si mi-a spus sa nu-l mai fortez cu antibioticul dar sa-i monitorizez azi febra si sa vorbim dupa amiaza. Deocamdata vad ca-i OK, azi nu a mai facut.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

carmenp spune:
carmenp spune:
 pediatra e dr siminiceanu, nu? parca erati la iordache, sau ma insel?
Carmen,Ilinca&Ionut 

szivarvany spune:
szivarvany spune:
 Buna ziua si de la mine !
Fetili, noi suntem bine. Functioneaza aburii nocturni, alias cratita de 3 litri cu apa fiarta, sare si ulei de eucalipt, oala pusa langa patutul Giuliei si inhalam amandoua de le rupem  Febra nu mai avea de aseara, tusea ne-a trecut si aia, cred ca totusi de la siropul de muguri de plop si propolis si inca ceva muguri, da` sa mor io daca stiu mugurii astia :-), iar antibioticul il luam in scarba mare, cu o sticla de apa langa :-) Tanti bona este super, este ordine in casa, Giulia este plimbata, io`s linistita.
 Febra nu mai avea de aseara, tusea ne-a trecut si aia, cred ca totusi de la siropul de muguri de plop si propolis si inca ceva muguri, da` sa mor io daca stiu mugurii astia :-), iar antibioticul il luam in scarba mare, cu o sticla de apa langa :-) Tanti bona este super, este ordine in casa, Giulia este plimbata, io`s linistita.
Sper ca toti copilasii bolnaviori sa-si revina repede !!!
Pako, pe cand decolarea ???
Mitzura - io intrebam de dpn. Ai fost la medic ?
AndreeaPhilip - vreau sa stiu si io de ce ii reduci laptele lui Pupi ???
Adema - hihi, nici io nu stiam de prietenul lui Codrut fiind pui de Ina :-)
Vrabiuta - ai fost la educatoare sa le intrebi de apucaturile muscaturile copiilor ???
Rain - jos palaria ! Lover 100% ! Cum e cu gradinita ???
Kro - io ma grabesc sa integrez mandra in comunitatea de copii :-)
Roberta - pupam pe Matei sa nu mai faca febra .
Alice - io am citit da` n-am priceput. Mergeti au ba ?
DanaSpeel - ce-mi face ginerica (daca tot veni vorba  ). Si pe Serban l-ai certat tare-tare ? ...
). Si pe Serban l-ai certat tare-tare ? ...
Carmenp - cum e Ionut ? A luat sau nu de la Ilinca ?
Kim - ca era sa uit, cum sunteti ???
Roxanaz - Papa e asa de rau ??? Poi are dpn pe la inceputul lui iunie, nu ??? Tinem pumnii sa nu se grabeasca Maia !
Am uitat sa va zic ca chiar bolnavioara, Giulia a dat in patima dovleceilor pane :-) si-mi bea 500 ml ceai cu miere (in care bag 2 pastile VitC cu propolis) si 250 ml zeama portocale si inca vreo 200 apa. Credeti ca sunt prea multe lichide, pe langa 400 ml lapte / zi ??? INTREBARE: ce e mai sanatos: un iaurt mic cu painica sau lapte cu cereale - gen ursuleti cu miere, pt micul dejun la cupil ???
Merg sa mai citesc in urma. O zi faina sa aveti si sanatate muuulta copiilor ! 
Daria &  Giulia (2004 08 16)
Giulia (2004 08 16) Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
 Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
 Supercopiii iulie/august 2004
 Supercopiii iulie/august 2004

roxanaz spune:
roxanaz spune:
 Robi sanatate multa lui Matei! sa nu mai faca febra! klacid-ul ala trebuia dat dupa masa.....e ff probabil sa vomite de la el.
Kro alooooooo care paine????? pate gol, da, fff bun! si sunca si carne si tot. te obisnuiesti, vezi tu!
 si sunca si carne si tot. te obisnuiesti, vezi tu!

alice2004 spune:
alice2004 spune:
 Heheee, vorbiti de seringa de la nurofen ... noi aveam o lingurita primita de la fetita fratelui meu, de plastic, de la bucataria ei de jucarie si doar cu aceea isi lua Andrei medicamentele, dar acu nici paia nu vrea s-o mai vada ! Intr-o dimineata ieri alaltaieri am stat cinshpe minute cu lingurita linga el si l-am rugat cu cerul si cu pamintul sa inghita siropul, nu a mers cu absolut nimik, nici cu pacaleala, nici cu televizorul, nici cu filmul lui favorit ... am zis ca imi explodeaza creierul de nervi, asa ca am renuntat si la siringa si la lingurita si i-am pus sumetrolimul in mincare ... stiu c-o sa ma certati, am primit deja observatii de la cumnata-mea, zice ea ca nu o sa isi mai faca efectul medicamentul, posibil, mie medicul mi-a spus sa i-l dau pe stomacul gol, inainte de masa, dar ce naiba sa fac ? Caci de dat cu forta pe git nu am de gind, ca mi se pare traumatizant !
Alice si Andrei
 Andrei 
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006