Super poznasi de iulie-august 2004 (166)
Raspunsuri - Pagina 9

kro spune:
kro spune:
 Roberta  ...imi pare rau...Multa putere sa treceti cu bine peste asta...
...imi pare rau...Multa putere sa treceti cu bine peste asta...
Adema...wow, sa stii ca eu nu m-am prins ca era Raducu al Inei  ...Ce frumos ca va intalniti cu copiii...bravo voua !...Ina ce mai face, ca nici ea nu mai intra prea des pe aici...Cu inaltimea nu-ti face probleme...copiii au perioade diferite de crestere...o sa se inalte el, o sa vezi...
...Ce frumos ca va intalniti cu copiii...bravo voua !...Ina ce mai face, ca nici ea nu mai intra prea des pe aici...Cu inaltimea nu-ti face probleme...copiii au perioade diferite de crestere...o sa se inalte el, o sa vezi...
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1   ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI

alice2004 spune:
alice2004 spune:
 Nu e vorba de o perioada prea lunga apropo de contractul din Elvetia - o luna sau doua, dar nu putem merge toti, cel putin Andrei sigur nu, iar cum nu il pot lasa singur pe cel mic, nu am nici eu cum pleca ..
Oricum, sa vedem ce o sa fie, momentan toate sint in faza de discutii, nu este nimic finalizat !
Alice si Andrei
 Andrei 
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

pako spune:
pako spune:
 Nuuuuuuu, nu e cu ochisori....as fi vrut eu.....musafirii mei pleaca abia peste 2 zile
Roberta, prin ce treceti si voi...multa sanatate!
Felicia si  Andreea
Andreea 

Adema spune:
Adema spune:
 alice, eu as merge cu el, cu copil cu tot! Eu sunt mai ducace
kro, nu cred ca esti singura care nu s-a prins ca in poze este Raducu de ina! Irina e bine, uite , o sa o trag de urechi ca nu a mai scris pe aici!
roberta, si voi asa bolnaviori?! Chiar e aiurea daca dupa ce ati fost la control si era ok sa apara asa ceva!
Adema&Codrut

roberta04 spune:
roberta04 spune:
 L-am adormit pe micul meu bolnavior si am intrat sa ma mai plang un pic, daca se poate...
Cred ca nu am dormit 4 ore in ultimele doua zile dar efectiv noaptea stau si ma uit la el sa vad ce face. Azi noapte cred ca avea halucinatii de febra, imi arata undeva pe perete si-mi spunea "Mau, mama, buf!", adica sa se dea jos pisica de acolo! Si nu era nimic pe perete ala! Asa ca l-am luat din pat si la 1 noaptea jucam fotbal cu el pe hol  si hraneam pestii din acvariu. Acum vad ca nu am mai facut febra si nu stiu ce sa-i mai dau- cu antibioticul nu am nici o sansa dar sa vad daca mai ia si Marcofen (el reactioneaza bine la asta) pentru ca e asa stresat de lingurita cu medicamente ca refuza orice- dimineata i-am dat crenwursti cu furculita ca sa manance ceva.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

carmenp spune:
carmenp spune:
 roberta, imi pare rau...de ce vomita antibioticul? pur si simplu isi face greata sau este o reactie adversa la el? intreb pentru ca am patit-o si eu cu ilinca nu mai stiu cu care antibiotic. sanatate muulta.
vazut poza cu codrut, nici io nu m-am prins ca-i vorba de gineri-miu , fug sa mai belesc okii o data
, fug sa mai belesc okii o data
ina, nu mai stiu cine intreba de ea, e prinsa cu muncile, deh, vine ziua de 25...
Carmen,Ilinca&Ionut 
tzucurei de tzucurei 1,  2,   3

carmenp spune:
carmenp spune:
 roberta, lasa-l cu mincarea da-i multe lichide si suna pediatra zi-i ca vomita antibioticul.
quote:
Originally posted by roberta04
L-am adormit pe micul meu bolnavior si am intrat sa ma mai plang un pic, daca se poate...
Cred ca nu am dormit 4 ore in ultimele doua zile dar efectiv noaptea stau si ma uit la el sa vad ce face. Azi noapte cred ca avea halucinatii de febra, imi arata undeva pe perete si-mi spunea "Mau, mama, buf!", adica sa se dea jos pisica de acolo! Si nu era nimic pe perete ala! Asa ca l-am luat din pat si la 1 noaptea jucam fotbal cu el pe hol si hraneam pestii din acvariu. Acum vad ca nu am mai facut febra si nu stiu ce sa-i mai dau- cu antibioticul nu am nici o sansa dar sa vad daca mai ia si Marcofen (el reactioneaza bine la asta) pentru ca e asa stresat de lingurita cu medicamente ca refuza orice- dimineata i-am dat crenwursti cu furculita ca sa manance ceva.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

alice2004 spune:
alice2004 spune:
 Adema, odata nu putem pleca cu totii, pentru ca partenerul elvetian pune niste conditii destul de rigide, poate dupa ce ajung ei acolo sa mai vedem !
Roberta, chiar ca e frustrant sa mergeti la control si sa fie ok, iar a doua zi sa inceapa problemele, dar la copiii mici nu trebuie mult timp pentru ca simptomele sa apara ! Sanatate muuulta si pupici !
Alice si Andrei
 Andrei 
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Adema spune:
Adema spune:
 carmenp, nu stiam ca Raducu e deja "promis" Voi cum stati cu bolnaviorii acolo?Sunteti mai bine?
 Voi cum stati cu bolnaviorii acolo?Sunteti mai bine?
roberta, incearca sa ii dai siropelele nu cu lingurita, ci cu seringa aia de la nurofen.Codrut le ia foarte bine cu ea.
Adema&Codrut

carmenp spune:
carmenp spune:
 da, am arvunit-o, mi-am luat de-o grija noi suntem bine, ionut are bronsita, ia granule, iar ilinca e mica, slaba si plina de bube
 noi suntem bine, ionut are bronsita, ia granule, iar ilinca e mica, slaba si plina de bube , da`n general suntem bine
, da`n general suntem bine
roberta, io nu ti-am mai zis, da` tot seringa de la nurofen folosesc
Carmen,Ilinca&Ionut 
tzucurei de tzucurei 1,  2,   3