Super poznasi de iulie-august 2004 (166)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

daria, deocamdata e cu bronsita, nici un semn de rujeola, si io-st curioasa cu chestia asta, ca deh, doar el i-o plantat rujeola ilincai...
alice, io daca trebe ii dau si cu forta, recunosc, deha am dexteritate la dat, 3 secunde si gata..

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si noi am luat Klacid, acu` cateva luni, si a fost totul ok !
Culmea, de la astea nu vomitam Ptiu, ptiu, sa nu fie de deochi !

Si sa-mi raspundeti la intrebarile din mesaju`precedent

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Carmen, pediatra lui Matei de cand avea 3 luni e dr. Patrau de la Pol. Sf.Maria si suntem foarte multumiti de ea, mai ales ca la noi vine acasa. Acum am mers la dr. Siminiceanu pentru ca mergea prietena noastra cu fetita si voiam sa-l mai vada cineva sa-mi spuna care-i starea lui in general.

Alice, si eu am incercat acum varianta extrema, cu medicamentul bagat in papa. I-am dat o lingura de mancare simpla, apoi una cu antibiotic si mi-a vomat iar. In plus, plange cand vede ca vreau sa-i dau mancare. ma duc pe campii!!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua!

Daria, pai e bine ca se hidrateaza copilul, stie ea mai bine ce face...:)
Asta cu ce e mai bun...nu ma pricep...:)
Mi-a placut cu 37 de grade...
Noua doftoru' ne-a zis "oamenii de stiinta sunteti voi?! ii luati temperatura copilului cu podu' palmei?!"...hahaha
Pai daca numai asa sta?! Ce sa fac!?
Ma tot intreaba...."avea febra?!"...si io-i raspund..."nu prea!"...:)
Sper sa nu avem intr-adevar nevoie de termometru ca e nasol....

Noua ne-a trecut cu stat in casa, ca medicamente nu serveste...
A zis nenea doctorul sa mai stam si peste weekend daca tot a avut efect...face mandra crize, parca vad...

Ce de pitici bolnaviori! Pupam pe toti sa treaca! Sanatate multa si mamicilor si nazdravanilor!
O zi excelenta in continuare!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Amoxicillina noastra are gust de capsuni...ii dau 5ml cu linguritza si dupa ce termina zice "mai"..adica sa-i mai dau..

Adema, io m-am prins ca e Raducu...stiu ca nu e prima intalnire a voastra....
Monica, chiar vroiam sa intreb de voi....sanatate!

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Daria, e vorba in principiu de o plecare a sotuui meu intr-un contract in Elvetia pentru o luna sau doua, prin vara, dar noi, restul, adicatelea moa si gizmoul nu cred ca vom merge ...
Carmen, pai e bine ca ai dexteritate, eu una recunosc ca n-am, am mai facut chestia cu datul cu forta cind era mai mic si ma chinuiam sa ii pun picaturi in nas, de atunci a ramas cu o aversiune mare fata de tto ce este de bagat in nas ! Asa ca renunt la faza cu siringa ... macar momentan - poate later va fi mai bine, cind va fi oleaca mai maricel !
Cristalina, super faza cu nenea doftoru' ! Pupici Mariei si tie asemenea !
Roberta, eu i-am amestecat pur si simplu medicamentul in mincare, sa se simta cit mai putin, si asa a mers ... sotul meu spunea sa fac asa cum faceai si tu, dar m-am gindit ca este posibil sa verse si mincarea si medicamentul, asa ca am adoptat varianta mea pina la urma ! Sa dea dumnezeu sa treaca mai repede si sa nu mai avem nici una nevoie de nici un medicament pentru cei mici, ca tare-i greu si rau cu poznasii bolnaviori !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

cristalina, incearca un termometru "de frunte".E mai scumput, dar daca altfel nu merge...

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roberta - la noi exista cateva variante ... aia pasnica e cu seringa de nurofen una mie in gura cu lapte, una la ea cu antibioticul si bagam frateste; apoi daca nu mere, o prind de nas si bag 5 ml si gata, ii dau bibele cu suc sa alunece; varianta naspa e cea cu miorlaieli si zbengueli ... aici deja ii dau ceva naspa in mana, ceva nou sau periculos sau obect interzis si jap cu seringa in gura ...

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Eu una observ ca fetele sint mai "usor de pacalit" apropo de datul medicamentelor ... Daria, si eu il mai pacaleam pe Andrei cu una, cu alta, dar acum nu mai merge cu absolut nimik ! Poate doar sa teleportez medicamentul derect in stomacul lui, pentru care tre sa il caut pe capitanul Picard, ca altfel nu reusesc !!!

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Se pare ca sunt fericita posesoare a unui copil care inghite orice ii dau.Ce e de papat, se papa!Inclusiv medicamente! Se vede pe el, nu?!

Adema&Codrut

Mergi la inceput