Super poznasi de iulie-august 2004 (166)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

helou si de noi!

mai bine nu ma laudam aseara ca moata e bine si ca de luni mergem la gradi, azi am luat rezultatul de coproparazitologic si avem oxiuri !
si nu va zic cat sint de stresata, alte analize, medicamente, si of course ...amanam iar gradinita, iar eu tocmai in perioada asta am asa multa treaba, si cum moata va sta acasa, trebuie s-o iau dupa mine, tare complicat si tare greu sa n-ai pe nimeni sa te ajute!

Ema, pune link-ul cu pozele lui Codrut, sa va vad si eu!

va pupacim pe toti, ma duc sa fumez o tigara, poate ma calmez!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Am vazut pitici frumosi in poze!
Voua nu va vine sa-i muscati cand ii vedeti asa mici si roz?!
Eu i-am lasat o data Botoshului o urma de dantura pe fund...nu-s zdravana la creieri!...:)

Nu merge nici la fete...daca nu vrea nu ia...Cu forta vomita clar!..:)

Adema, ala de frunte pe care l-am gasit costa 2 milioane...mi s-a parut mult.
Sper sa nu mai avem nevoie de termometru!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

rain, pozele sunt in albumul "martie 2006" pe:
http://community.webshots.com/user/eoncioiuro

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Pai mai bine sa manance decat sa faca precum Maria...
Aseara ne-am zis sa mancam ceva usor io si omu', am bagat cate un castron mare de lapte cu Cheerios...Pai se plimba Maria cu lingura de la mine la taica-sau si ne dadea sa mancam, dar ea nici macar de curiozitate nu a incercat!!!
I-am luat cereale d'alea crantzanicioase ca sa se distreze...nu baga in gura...le linge cand e foarte, foarte curioasa...dar tot mie mi le baga in gura!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

rain, ce tratament ii dai pt. oxiuri?
De kity si de ssarah, mai stiti ceva?

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Cristalina, daaaa, si eu il musc pe Andrei - de fund imi place cel mai tare, chiar i-am lasat si o urma usoara odata ... si intr-o seara, la baie, dintr-o efuziune din asta l-am muscat mai tare de lobul urechii, de a dat in plins bietul copil !
Cit despre Maria, tare draga imi este cum are ea grija de parintii ei sa manince toata mincarea din farfurie - cit am fost la nasi la Tirgoviste, i-am dat si eu dintr-o cutie de la ei cheerios lui Andrei, dar smecherul lua cite una, rontaia juma din ea, jumatea cealalta o facea farimite pe covor si apoi venea sa mai ceara alta ! Asa face si cu biscuitii sau cu pufu(letii), de ma innebuneste !
Adema, te invidiez ... copil cuminte si ascultator ai !
Rain, pai nu vorbeam noi aici de murphy ? Vad ca pe Doamna pasarika a iertat-o ... pupici muuuulti pentru moata dragalasa si nu exista nici o mamica pe care sa o cunosti prin bloc sau prin apropiere in care sa ai incredere si sa o mai lasi pe Andreea din cind in cind ? Sau poate vreo prietena ... acum sint convinsa ca daca ar fi fost ai fi apelat la ele, dar intreb si io ... By the way ... tu fumezi ?
Kitty, Sarah ... dar de Mihaella mai stie cineva ceva ? I-am trimis odata un sms pe celular la numarul pe care il aveaam in agenda, dar am primit raspuns un telefon in care o voce feminina ma intreba de unde am eu numarul cu pricina, ca se pare ca si l-a schimbat !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Rain - io te inteleg perfect ! Nici io nu pot apela la nimeni, nici prieteni, nici neamuri, toata lumea lucreaza sau nu am io incredere destula, copiii sunt inca mici, nu stiu sa se exprime pe imntelesul lumii ... chiar a iesit discutie si la noi la munca acum ca am lipsit io 2 zile ... am cam raspuns tuturor dupa cum meritau ! Ai sa vezi ca te descurci tu, ii dorim si moatei mici sanatate multa !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Ema, trebuie sa ajungem la doctor si apoi sa vedem ce tratament ne da, eu stiu ca se da Zentel, vom vedea!
cu Alex (ssarah) am mai vorbit eu la telefon, stiu ca de la 1 aprilie incepe serviciul, sint bine amandoua!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Urmare a "urechelii" primite de la Adema, imi fac autocritica si bag un scurt raport.
Suntem bine, Raducu e in plina faza de crize de personalitate. Cum nu-i convine ceva musca si se tavaleste pe jos. Altfel, bine, sanatos, e si el din gasca lui Codrut, mananca aproape orice, inclusiv medicamente cand a fost cazul. Doarme tot (mai mult)cu noi, spune o gramada de cuvinte, nu se joaca singur. Dupa cum ati aflat i-am gasit deja nevasta,moldoveanca de-a mea, acu' o astept pe duamna pasarika cu zestrea.
Io mi-am comandat un dvd cu ex pilates si-l astept cu nerabdare.
Sanatate muuuulta la copilasii bolnaviori.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Ziua buna fetele!
Taman mi-am administrat o vitamina C, un nurofen pt.raceala si gripa si imi urmaresc cu atentie nasul...se infunda ori ba sper sa nu ma doboare niscaiva virusi ca innebunesc taman cand am zis ca poate indispozitia Ilincai o fi fost de la vreo masea, mai duc eu acasa stiu eu ce......
Si ca sa-mi mai treaca gandurile cele rele mi-am luat un Toblerone, ca tot imi fac autocritica de de nesi sunt cand vad fetele la dieta si eu nimic, nimic.... mai, si nu ma pot ori...deh, decat grija mai bine dorul.
Si ma gandesc la tine Alice, nu erai tu cu Toblerone, sau visez? Poate se aranjeaza lucrurile cu sotu, si macar o vizita tot ii faceti voi, sa te duca la fabrica de ciocolata Pupici la Gizmou, v-am vazut in parc! si pe tine!
Nicole, am vazut ca ati dat in alte alea...offf. Eu stiu ca Zentelul este cam toxic pentru ficat si se recomanda copiilor mai mari de 2 ani. Poate incerci ceva naturist (helmiflores), tratamentul dureaza mai mult, dar nu este agresiv. Dar, doctorul iti spune mai bine. Oricum , sanatate multa si va pupam pe amandoua.
In rest, ma bucur pentru copilasii care sunt mai bine si sanatate multa la restul (Luca, Mateiu, tzucureii...)
Adema, te invidiez pentru asa un baietel scump, cuminte si mancacios

la toata lumea!

Mergi la inceput