Piticodromul de ian-feb05 (6)
Raspunsuri - Pagina 9
kris spune:
Buna tuturor!
Chiar?, vorba Andei, pe unde sunteti?
Noi nu suntem prea bine nici acum dupa 4 zile de febra. Suntem maraite 80% din zi si din noapte. Azi noapte am dormit 1 ora impreuna, restul a plans in continuu. Abia ca-i mai intram in voie!
LA un mom dat era rece toata. Iar dupa o ora a facut din nou febra! Sunt distrusa, nu mai pot. Vrea numai in brate!
la toate si sper ca sunteti bine!
prima aniversare
kris si Bianca Maria (26.01.2005)
kris spune:
Am si eu o ? pt fetele care inca alapteaza: nu va dor sanii? Nu vi s-a intamplat sa vi se "fisureze" sfarcul? Daca da, cum a-ti procedat pt vindecare?
Deocamdata folosesc o crema de galbenele pt ca stiu ca cicatrizeaza, dar nu prea s-a rezolvat problema.
Sa nu uit, acest lucru nu s-a produs datorita muscaturile Biancai. De muscat se intampla f f rar si de obicei preconizez cand vrea sa o faca si evit acest lucru.
As dori sa o intarc, dar nu ageaza nici un lapte. Stiti problema mea: nu maninca oua si nici lactate.
Astept, va rog sfaturi si pareri din partea voastra!
multumesc anticipat!
la toate mamicile
prima aniversare
galaxy spune:
kris, pentru rani pe sani eu am folosit o crema de ulei de catina si ulei de masline. Am gasit intr-o farmacie, e bun si pentru iritatie la funduletul bebeilor.
io, tati si Robert(22.01.2005)
In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.
kris spune:
galaxi, multumesc pt raspunsul tau prompt. Maine de dimineata o sa-mi caut la farmaciile din zona. Cam cat costa?
Pt. a evita iritatiile la funduletz, eu folosesc uleiul din gama sanosan. Nu am fost niciodata iritate!
la toate mamicile si sa va aveti o seara cat mai placuta!
prima aniversare
coraly spune:
Kris, la mine cel mai bine a functionat pt ranile la sani Garmastanul si baile de aer. Doua sute si ceva de mii parca costa crema.
Eu inca alaptez, nu ma dor sanii, uneori ma inteapa, atunci cand se aduna lapte probabil.
Nici al meu nu poate manca lactate, e la regim. Pe mine nu ma deranjeaza sa-l alaptez in continuare, chiar pana la 2 ani... cat vrea el.
Coraly si bebe Sergiu
poze 1 an
galaxy spune:
kris, nu e scumpa. 20000-30000 cred!
io, tati si Robert(22.01.2005)
In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.
bubu05 spune:
Buna seara! Dar unde sunteti???
Noi acum am venit de la petrecerea soacrei, Vlad a fost centrul atentiei, singurul pitic de acolo, a mancat intr-una, a alergat, a ras, spre final a plans rau de tot cand am adus tortul si am cantat LMA soacrei, cred ca s-a speriat, stinsesem si lumina pt. efect si toata lumea canta tare...dar i-a trecut repede si a mancat cot la cot cu noi din Fingers, care a avut un succes enorm, nu a mai ramas nimic! De data asta am pus si ananas si a fost super buna.
Kris, am folosit si eu Garmastan cand aveam rani la san, baile de aer si uscatul cu feonul mi-au facut bine, s-au vindecat mai repede. Sanatate multa Biancutei!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Alina Maria spune:
Buna seara , ne cerem scuze de absenta insa a fost o saptamana tare grea si plina de evenimente micute insa obositoare . Imi pare rau sa aud ca aveti probleme si nu va pot ajuta , mai ales pe cele care alaptati .
Galaxy tu intri sa ne spui doar atat ? ce mai face Robert ?
Mandy este din ce in ce mai buna in ale mersului si totusi nu vrea sa fie singura se agata de mine si vrea mult in brate . Oare e bine sa le facem catusi de cat mofturile ? poate e doar ceva trecator si cat de curand vor fii din ce in ce mai independeti .
Am inceput sa iau vitamine si sa beau bauturi energice caci cafeaua mie nu imi place de vreo 2 ani si de fumat m-am lasat de vreo 3 ani asa ca o sa absorb cofeina altfel . Efectiv am nevoie de ceva care sa ma ajute sa stau pe pozitie si acasa si la servici .
Nu stiu cum se descurca altii insa mie imi este din ce in ce mai greu , nu imi revin in forma nu imi gasesc acel punct de obisnuinta .
Ma iertati ca vorbesc atata insa doar pe voi va am si tare bine e sa mai inpartasesti anumite lucruri .
Eu v-am citit si sunt alaturi de voi chiar daca nu stiu asa de multe cum stiu unele dintre noi , precum Tomasa , Crinuta , Adita ele au mereu raspunsuri bune . Toate avem raspunsuri bune nu ma intelegeti gresit insa asa mi se pare mie ca ele stiu multe .
Adevarul e ca " mi-au venit neamurile " si sunt eu mai sensibila acum parca prea multe se sduna de facut , scoala de soferi , dentist , sport , intalniri cu prietenii , servici , mancare , curatenie , Mandy , noua casa , notariat , etc .
Va pupacim !
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 1 an
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
bubu05 spune:
Alina Maria, curaj, lasa ca le rezolvi tu pe toate! De-aia esti mama, sa le faci pe toate si sa le stii pe toate!
Eu ma duc la somn, ca de la 6 jumatate dimineata sunt trezita, ca asa a vrut baiatul meu, sa-mi de-a trezirea la ora aia.
Va pupacesc!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz