Piticodromul de ian-feb05 (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Fetelor multumim prentru urari. Nu stiu cand vom programa operatia. o tot amanam de la 6 saptamani cand am descoperit si acum chiar nu e nici o urgenta pentru ca am invatat sa controlez situatia (Tomasa stie...) Daca n-ar fi alaptarea as mai amana mult si bine...

Kita mercic mult, doctorita mea mi-a spus ca vom sta maxim 24 de ore in spital dar am inteles ca in fucntie de starea postoperatorie ne trimite in aceeasi zi acasa.

Liviana eu am constat la 6 saptamani, puiul meu avea o mica umflatura in zona inginala. Se pare ca la unii baietii nu se inchide canalul prin care coboara testicolele in scrot si asta ar fi problemuta.

Shobo din cate stiu eu Elocomul contine cortizon si nu de da asa oricum. Sfatul meu e sa vezi un dermatolog pentru bebei.

Crinuta drum bun si pupici din partea noastra! Speram ca ati rezolvat problemele.

Anda ce face Irinuca?

Hai sa va spunem ce mei facem noi. Am ajuns la 80 de cm si 10,2 kg. Mare victorie pentru piticutul meu!! Se urca singur pe tricicleta, bicicleta, calut si se leagana sau deplaseaza cu ele dand din picioare (se impinge cu picioarele). Asa ca mergem prin toata casa cu diferite vehicole. Scotoceste, cauta si exploreaza toata ziua. Astazi in timp ce ma imbracam, sa plec la scoala a scos deodorantul de WC . Cred ca il ochise demult si azi a avut si ragazul sa o faca.. A ramas mai in urma cu vobirea (tot cateva vorbulitze are in repertoriu) in schimb sta foarte bine la capitolul motor. Asa ca sa ne laudam si noi cu ceva....

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Patricia, ai voie cit ulei vrei, totul e sa nu-l combini cu fainoase (piine, cartofi, orez, etc)

da, anamaria, de aceea nu m-au lasat pe mine sa folos Elocomul nici in sarcian si nic in alaptare. voi intreba inainte!

ok, Lavinia, acum voi intreba clar medicul.
merci mult tuturor.

w/end placut!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Cum a ramas cu intalnirea?

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

ana-maria, ca in gara

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Rebecca, dragostea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

liviana la N iorga programul este asa: Luni, Miercuri, Joi, Vineri: 08:30-16:30 ; Marti: 08:30-18:30. partea nasoala este ca trebuie sa fie ambii parinti si copilul. la sectia de pol, (12 unde am fost eu) se depun doar in 2 zile si trebuie poze cu copilu' nu prezenta lui, dar tot ambii parinti (asta daca nu iti dai acordul la notariat)

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput

am sunat pediatra si ne-a zis sa mergem la un dermatolog sa-l vada dar ca nu poate fi nimic grav, Slava Domnului! acum l-am tot urmarit, nu pare sa se scarp[ine deloc, nu cred ca-l maninca. deci ce o fi? vedem... zicea sa-i dau si cu violet de gentiana dar mi-e sila de ce murdarie face aceea. i-am dat cu betadina pina acum si nimic.

vad ca vb de pasaport la copilasi, ma intereseqaza si pe mine, nu se poate face la circa locala de politie? si nu se poate trece pe pasaportul unuia din parinti? tb neaparat pasaport separat de bebe?

"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bunaaa!
Azi am facut la treaba...si am facut si 2 tavi de iena de lady's fingers pt. petrecerea de maine a soacrei

Nu v-am uitat cu datele gazdei, insa am uitat sa-l intreb pe sot. Anul trecut a fost o prietena de-a mea, trimisa de mine acolo, si a fost 800.000 camera. Nu stiu exact pe ce strada e, dar daca mergi putin e plaja.

Sanatate multa puiutilor bolnaviori! sa se face bine repede!

Vlad ma alearga prin casa si rade in hohote, apoi il alerg eu pe el, apoi vine si ma ia in brate de picioare si ma pupa/musca pe fund si se distreaza teribil, ca eu ma gadil rau.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Din cate stiu eu,la pasapoarte e asa:trebuie acordul unuia din parinti la notariat pt ca celalalt parinte sa-l treaca pe pasaport.Ca sa aiba copilul pasaport individual(dat fiind faptul ca e cam mic) stiu ca se face cerere mai speciala si de obicei se aproba pt familiile mixte sau fam.romanesti care au rezidenta in alta tara.Nu trebuie nici o poza pentru ca va face pe loc,totul e computerizat.Se poate face si la sectie de politie la care apartii.Dar nu cred ca si cele in regim de urgenta,pentru care faceti o alta cerere catre comandant si chiar mergeti la el in audienta sa explicati de ce aveti nevoie de pasaport urgent.Bine ca explicatia poate fi puerila,cum ca trebuie sa plecati urgent ca deja aveti rezervare la avion(se obtine de la agentie aceasta rezervare pe mail si apoi o printati,ori va da agentia direct o foaie cu rezervarea).Cam asta stiu,eu am facut toata sarada asta in martie anul trecut.

Lavinia si Natalia(17.01.05)

pozeNatalia

Mergi la inceput

offf, acum am citit pe forum despre dermatita atopica - poate fi cauzata si de fructe de padure! iar eu i-am dat de 2 ori in ultima luna, am facut de 2 ori tort cu ele si i-am dat multicel . O fi de la ele??? Off!
dra mi-a zis acum sa-l duc la un dermatolog ca sa stam noi linistiti. dc e de la fructele de padure imi dau 2 palme .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Balerina e mai bine, incepem regimul de trecere la mancare normala, e inca maraita dar n-a mai facut febra si s-au reglat si scaunele. I-am luat ecoflorina.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Mama-bigudiu

Mergi la inceput